تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10

موضوع: ارور بعد از انتخاب آواتار

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    20
    سن
    24
    نوشته ها
    972
    مورد پسند
    458 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    111

    Exclamation ارور بعد از انتخاب آواتار

    با سلام خدمت اساتید عزیز ! دوستان وقتی میخوام آواتار انتخاب کنم این اررور میده ! تو عکس ببنید و کمک کنید ! http://as-roma.co.cc/up/uploads/13095209181.gif




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    301
    مورد پسند
    195 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    40

    پیش فرض

    این بارها توو انجمن پرسیده شده
    متن ارور رو یه جستجو کنید تو فروم
    کلی تاپیک پیدا میشه

    کاربر مقابل از a1000a بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    20
    سن
    24
    نوشته ها
    972
    مورد پسند
    458 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    111

    پیش فرض

    من گشتم این نبود !
    یکی بود که نفهمیدم باید چیکار کنم
    گفتم دوباره بپرسم یکی درست توضیح بده

    کاربر مقابل از Mojtaba.T بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  5. Top | #4
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,810 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    متن ارور رو کپی کنید .

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    20
    سن
    24
    نوشته ها
    972
    مورد پسند
    458 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    111

    پیش فرض

    Warning: tempnam() [function.tempnam]: Unable to access in [path]/includes/class_dm_userpic.php on line 204

    Warning: fopen() [function.fopen]: Filename cannot be empty in [path]/includes/class_image.php on line 333

  7. Top | #6

  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    20
    سن
    24
    نوشته ها
    972
    مورد پسند
    458 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    111

    پیش فرض

    عزیز جان این تاپیک که به جایی نرسید !ارور بعد از تغییر آواتار
    اون یکی تاپیک درست نشد !
    حالا میشه یکی دیگه بیاد جواب بده |؟
    من خودم میدونم قبل زدن تاپیک باید سرچ کنم ! وقتی چیزی از تاپیک ها نفهمیدم نباید تاپیک بزنم !

  9. Top | #8
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,810 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    Admin CP -> vBulletin Options -> Server Settings and Optimization Options -> Safe Mode Upload Enabled

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    20
    سن
    24
    نوشته ها
    972
    مورد پسند
    458 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    111

    پیش فرض

    علی جون دیگه اصلا عکس آپلود نمیکنه !

  11. Top | #10
    مدیر بخش

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    30
    نوشته ها
    4,743
    مورد پسند
    6,904 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 26.0.1397.2
    میزان امتیاز
    621

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط pixvec نمایش پست ها
    Admin CP -> vBulletin Options -> Server Settings and Optimization Options -> Safe Mode Upload Enabled
    ممکنه مسیر فارسی شو هم قرار بدین؟ من پیداش نکردم...
    ادمین سی پی -- تنظیمات -- تنظیمات اصلی انجمن -- تنظیمات سرور و بهینه ساز --گزینه safe mode upload رو اکتیو یا دی اکتیو کنید.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •