تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3

موضوع: مشکل در صفحه ایجاد تاپیک

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2014
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    6
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 33.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام
    یک قالب نصب کردم و انجمن تازه نصب کردم میخوام پست بزنم موقع ارسال یه پیغامی میاد و چست ارسال نمیشه تمام صفحه اینو مینویسه
    Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_wysiwygparser.php on line 402

    Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_wysiwygparser.php on line 462

    Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_wysiwygparser.php on line 462

    Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_wysiwygparser.php on line 798

    Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_wysiwygparser.php on line 798

    Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_wysiwygparser.php on line 798

    Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_wysiwygparser.php on line 798
    و....
    چیکار باید بکنم. از استادان ممنونم


    کسی نیست جواب بده؟
    ویرایش توسط Nymphetamine : 2016/04/12 در ساعت 11:40 PM دلیل: ادغام دو پست




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2014
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    6
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 33.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    bb(

  4. Top | #3
    کاندیدای مدیریت

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    -
    نوشته ها
    1,005
    مورد پسند
    1,175 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 48.0.2564.103
    میزان امتیاز
    128

    پیش فرض

    فایل includes/class_core.php رو باز کنید.
    خط های 5683 تا 5685 رو با این کدها جایگزین کنید:

    کد:
    case E_NOTICE:
    case E_STRICT:
    case E_DEPRECATED:
    // Just ignore these completely //
    break; 


    اگر با ویرایش بالا مشکلتون رفع نشد به این صورت اقدام کنید:
    آموزش مخفی کردن ارور های مربوط به پلاگین ها بعد از آپگرید به VB 4.2.2

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 2012/12/09, 05:34 PM
  2. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/05/30, 10:45 AM
  3. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2010/10/09, 10:15 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •