تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

موضوع: مشکل 503 کاملا فرق داره

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2015
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    سن
    16
    نوشته ها
    266
    مورد پسند
    53 بار
    اطلاعات
    Linux Chrome 43.0.2357.93
    میزان امتیاز
    29

    پیش فرض

    سلام
    دوستان تو پست قبلم می خاستم دانگرید کنم به 4.2.2 فکر می کردم از اونه.
    جدا امدم نصب کردم .
    بعد هک اخرین ارسالی رو نصب کردم 503 امدم فلتی نصب کردم 503.
    چرااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااا
    دلیل چیه؟؟؟
    یک هفته هست که درگیرم.
    لطفا کمک.

    Up.....
    ویرایش توسط taghisystem : 2016/06/10 در ساعت 07:36 PM دلیل: ادغام دو پست
    TAGHISYSTEM




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2015
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    سن
    16
    نوشته ها
    266
    مورد پسند
    53 بار
    اطلاعات
    Linux Chrome 43.0.2357.93
    میزان امتیاز
    29

    پیش فرض

    کمک
    TAGHISYSTEM

  4. Top | #3
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    v4.1.3 PL8
    نوشته ها
    6,765
    مورد پسند
    11,366 بار
    نوشته های وبلاگ
    63
    اطلاعات
    Windows NT 10.0 Chrome 51.0.2704.84
    میزان امتیاز
    924

    پیش فرض

    اگر آدرس سایت شما انجمن تخصصی اکسپریا فارسی است که باز میشود ارور 503 نمیدهد.

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2015
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    سن
    16
    نوشته ها
    266
    مورد پسند
    53 بار
    اطلاعات
    Linux Chrome 43.0.2357.93
    میزان امتیاز
    29

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط H0sseiN نمایش پست ها
    اگر آدرس سایت شما انجمن تخصصی اکسپریا فارسی است که باز میشود ارور 503 نمیدهد.
    آخرین ارسالی خاموشه و همچنین هک فلتی .

    دوستان توابع نیاز ویبولتین + آخرین ارسالی چی؟
    TAGHISYSTEM

  6. Top | #5


    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    1,075
    مورد پسند
    5,076 بار
    اطلاعات
    Mac OS X 10.11.5 Chrome 51.0.2704.84
    میزان امتیاز
    219

    پیش فرض

    چون باید ionCube Loader نصب کنید!

    5 تشکر توسط:



  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2015
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    سن
    16
    نوشته ها
    266
    مورد پسند
    53 بار
    اطلاعات
    Linux Chrome 43.0.2357.93
    میزان امتیاز
    29

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط MHAbedinpour نمایش پست ها
    چون باید ionCube Loader نصب کنید!
    گفتم به هاست. گفتند که اگر غیرفعال بود سايتم خودمون بالا نمی آمد. حتی پیام ارور ion....برام فرستادن.
    یعنی از اون نیست

    این ارور هستی که تو ارور لاگه


    America/Chicago] PHP Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/taghisys/public_html/forum/includes/class_core.php(4730) : eval()'d code on line 1



    تو ارور لاگ اصلی تو سی پنل هم زده. که نمی تونم پیدا کنم. 503 ارور. آدرس انجمن.
    TAGHISYSTEM

  8. Top | #7
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    v4.1.3 PL8
    نوشته ها
    6,765
    مورد پسند
    11,366 بار
    نوشته های وبلاگ
    63
    اطلاعات
    Windows NT 10.0 Chrome 51.0.2704.84
    میزان امتیاز
    924

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط taghisystem نمایش پست ها
    گفتم به هاست. گفتند که اگر غیرفعال بود سايتم خودمون بالا نمی آمد. حتی پیام ارور ion....برام فرستادن.
    یعنی از اون نیست

    این ارور هستی که تو ارور لاگه


    America/Chicago] PHP Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/taghisys/public_html/forum/includes/class_core.php(4730) : eval()'d code on line 1



    تو ارور لاگ اصلی تو سی پنل هم زده. که نمی تونم پیدا کنم. 503 ارور. آدرس انجمن.
    نسخه ioncube نصب شده روی سرور چنده؟

    کاربر مقابل از H0sseiN بابت این پست مفید تشکر کرده است:


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •