تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 17

موضوع: مشکل محصول Advanced Application Forms

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    42
    مورد پسند
    7 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 51.0.2704.103
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض مشکل محصول Advanced Application Forms

    درود ,
    قبلا داخل همین محصول , قسمت Report Subject, دو تا گزینه بود (variable) که اولیش اسم یوزر رو میگفت دومیش هم جواب اولین فیلد.
    الان من این محصول رو نصب کردم ولی فقظ 1 دونه variable داره که همون {0} هست.
    آیا کسی بلده چجوری {1} رو ادد کنم؟
    ممنون




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    21
    نوشته ها
    3,050
    مورد پسند
    2,629 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 49.0.2623.112
    میزان امتیاز
    363

    پیش فرض

    Replacement variables:
    {1} = Member Name
    {2} = First Single Line Text Answer
    متوجه مشکلتون نشدم!

    الان شما {2} رو نمی تونید کجا بیارید؟!

    کاربر مقابل از T!G3R بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    42
    مورد پسند
    7 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 51.0.2704.103
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط T!G3R نمایش پست ها
    متوجه مشکلتون نشدم!

    الان شما {2} رو نمی تونید کجا بیارید؟!
    ...

    نه علیرضا, مشکل اینه اصلا شماره 2 وجود نداره.

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    21
    نوشته ها
    3,050
    مورد پسند
    2,629 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 49.0.2623.112
    میزان امتیاز
    363

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط alpay نمایش پست ها
    ...

    نه علیرضا, مشکل اینه اصلا شماره 2 وجود نداره.
    پلاگین نسخه چند هست؟! :-؟

    یه عکس از اون قسمت بده

    کاربر مقابل از T!G3R بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    42
    مورد پسند
    7 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 51.0.2704.103
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نسخه 1.0.7



    Edit: وقتی هم {2} میزنم , تاپیک همینجوری ارسال میشه. (***** {2})

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    21
    نوشته ها
    3,050
    مورد پسند
    2,629 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 49.0.2623.112
    میزان امتیاز
    363

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط alpay نمایش پست ها
    نسخه 1.0.7



    Edit: وقتی هم {2} میزنم , تاپیک همینجوری ارسال میشه. (***** {2})
    نسخه 1.4.6 به همراه فارسی ساز: http://up.vbiran.ir/uploads/1048414663988761636_as.zip

    2 تشکر توسط:


  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    42
    مورد پسند
    7 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 51.0.2704.103
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    یه سوال دیگه هم داشتم,
    وقتی یه موضوعی رو جابجا میکنی, تیک مسیر جابجایی داره به صورت دیفالت.
    چجوری تیکشو بردارم که وقتی جابجا کردیم تاپیک رو اتومات تیکش نباشه؟

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    21
    نوشته ها
    3,050
    مورد پسند
    2,629 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 49.0.2623.112
    میزان امتیاز
    363

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط alpay نمایش پست ها
    یه سوال دیگه هم داشتم,
    وقتی یه موضوعی رو جابجا میکنی, تیک مسیر جابجایی داره به صورت دیفالت.
    چجوری تیکشو بردارم که وقتی جابجا کردیم تاپیک رو اتومات تیکش نباشه؟
    اون دیگه وارد مسائل تخصصی ویبولتین و کد نویسی میشه که زندگی خرج داره دیگه

  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    42
    مورد پسند
    7 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 51.0.2704.103
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض


  11. Top | #10
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,667
    مورد پسند
    54,767 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Mac OS X 10.11.0 Chrome 51.0.2704.103
    میزان امتیاز
    3114

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط alpay نمایش پست ها
    یه سوال دیگه هم داشتم,
    وقتی یه موضوعی رو جابجا میکنی, تیک مسیر جابجایی داره به صورت دیفالت.
    چجوری تیکشو بردارم که وقتی جابجا کردیم تاپیک رو اتومات تیکش نباشه؟
    ادمین سی پی --> جستجو در قالب --> قالب مورد نظر رو انتخاب کنید --> threadadmin_movethread

    پیدا کنید:

    کد:
    <label><input type="checkbox" name="enableredirect" id="redirect" value="1" class="dep_ctrl" tabindex="1" checked="checked" /> {vb:rawphrase yes}</label>
    قسمت زیر رو از کد حذف کنید:

    کد:
    checked="checked"

    2 تشکر توسط:


صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. فارسی ساز هک فرم درخواست پیشرفته - Advanced Application Forms
    توسط Mystogan در انجمن فارسی ساز ها و پک های زبان
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2015/11/27, 10:37 AM
  2. درخواست آموزش + هک Advanced Application + PerSian Lang
    توسط chatdesign در انجمن درخواست هک و پلاگین
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2015/11/27, 10:24 AM
  3. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/10/19, 10:02 AM
  4. دانلود هک Advanced Application Forms
    توسط Mystogan در انجمن هک 4.1.x
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2012/02/07, 08:08 PM
  5. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/07/08, 10:09 AM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •