تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 14

موضوع: مشکل و ارور پس از ثبت نام

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    11
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows NT 10.0 Chrome 51.0.2704.103
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض مشکل و ارور پس از ثبت نام

    سلام
    تو سایت من وقتی کاربر ثبت نام میکنه ارور میاد

    Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_mail.php on line 473

    Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_mail.php on line 473

    Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_mail.php on line 473

    Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_mail.php on line 473
    ا


    این ارور ها رو نمایش میده
    مشکل از کجاست ؟




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    ورژن ویبولتین
    4
    سن
    22
    نوشته ها
    1,822
    مورد پسند
    1,302 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    Windows NT 10.0 Chrome 51.0.2704.103
    میزان امتیاز
    211

    پیش فرض

    اگر وی بی 4.2.2 دارید، نسخه پی اچ پی رو 5.4 قرار بدید از تنظیمات هاست و اگر از وی بی 4.2.3 استفاده می کنید، نسخه پی اچ پی رو روی 5.5 قرار بدید ببینید مشکل برطرف میشه یا خیر

    کاربر مقابل از Inna بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    تنها در زمانی که از شما اطلاعات سایت خواسته شد، در تلگرام یا خصوصی ارسال کنید!
    به حرکات خود سر در خصوصی و تلگرام پاسخی داده نخواهد شد!
    آی دی تلگرام @VBInna!

  4. Top | #3
    مدیر بخش

    تاریخ عضویت
    Jul 2014
    ورژن ویبولتین
    👑4.2
    نوشته ها
    1,866
    مورد پسند
    2,094 بار
    نوشته های وبلاگ
    4
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Firefox 47.0
    میزان امتیاز
    232

    کاربر مقابل از Rebecca بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  5. Top | #4
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    3.8 و 4.2
    سن
    25
    نوشته ها
    586
    مورد پسند
    426 بار
    اطلاعات
    Windows NT 10.0 Chrome 51.0.2704.103
    میزان امتیاز
    72

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط mosisms نمایش پست ها
    سلام
    تو سایت من وقتی کاربر ثبت نام میکنه ارور میاد

    Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_mail.php on line 473

    Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_mail.php on line 473

    Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_mail.php on line 473

    Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_mail.php on line 473
    ا


    این ارور ها رو نمایش میده
    مشکل از کجاست ؟

    فایل /includes/class_mail.php رو باز کنید.

    دنبال این بگردین :
    کد:
    $outtext = preg_replace('#([^a-zA-Z0-9!*+\-/ ])#e', "'=' . strtoupper(dechex(ord(str_replace('\\\"', '\"', '\\1'))))", $text);

    بعد با این جایگزین کنید :

    کد:
    $outtext = preg_replace_callback('#([^a-zA-Z0-9!*+\-/ ])#', array($this, 'strtoupper_callback'), $text);

    بعد چند خط پایین ترش این هست:

    کد:
    if ($quoted_string)
                {
                    $text = str_replace(array('"', '(', ')'), array('\"', '\(', '\)'), $text);
                    return "\"$text\"";
                }
                else
                {
                    return preg_replace('#(\r\n|\n|\r)+#', ' ', $text);
                }
            }
        }
    این رو پایینش اضافه کنید :

    کد:
    function strtoupper_callback($matches)
    {
        return '=' . strtoupper(dechex(ord(str_replace('\\"', '"', $matches[1]))));
    }

    وقتی راه حل برای فیکس مشکل وجود داره چرا پنهان کنیم؟

    3 تشکر توسط:


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    11
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Firefox 47.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    موقع ارسال مطلب هم این ارور ها میاد

    اون ارور قبلی درست شد

    ممنون میشم اینو هم بررسی کنین
    کد:
    function strtoupper_callback($matches)
    {
        return '=' . strtoupper(dechex(ord(str_replace('\\"', '"', $matches[1]))));
    }

  7. Top | #6
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,809 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Mac OS X 10.11.0 Chrome 51.0.2704.103
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    موقع ارسال مطلب هم این ارور ها میاد

    کدوم ارور؟ این که گذاشتید فانکشن هست

    2 تشکر توسط:


  8. Top | #7
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    3.8 و 4.2
    سن
    25
    نوشته ها
    586
    مورد پسند
    426 بار
    اطلاعات
    Windows NT 10.0 Chrome 51.0.2704.103
    میزان امتیاز
    72

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط mosisms نمایش پست ها
    موقع ارسال مطلب هم این ارور ها میاد

    اون ارور قبلی درست شد

    ممنون میشم اینو هم بررسی کنین
    کد:
    function strtoupper_callback($matches)
    {
        return '=' . strtoupper(dechex(ord(str_replace('\\"', '"', $matches[1]))));
    }
    مطمئنن این رو جای درستی نزاشتینش. مجددا کد رو چکش کنید.

    کاربر مقابل از Anbient بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    11
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Firefox 47.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    ببخشین
    اشتباه کپی شده بود
    این ارور

    Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_wysiwygparser.php on line 310

    Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_wysiwygparser.php on line 310

    Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_wysiwygparser.php on line 402

    Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_wysiwygparser.php on line 462

    Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_wysiwygparser.php on line 462

    Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/functions_newpost.php on line 200

  10. Top | #9
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    ورژن ویبولتین
    4
    سن
    22
    نوشته ها
    1,822
    مورد پسند
    1,302 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    Windows NT 10.0 Chrome 51.0.2704.103
    میزان امتیاز
    211

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط mosisms نمایش پست ها
    ببخشین
    اشتباه کپی شده بود
    این ارور

    Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_wysiwygparser.php on line 310

    Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_wysiwygparser.php on line 310

    Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_wysiwygparser.php on line 402

    Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_wysiwygparser.php on line 462

    Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_wysiwygparser.php on line 462

    Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/functions_newpost.php on line 200
    الان هم این ارور رو دارید یا مشکل برطرف شده؟ چون به نظر میرسه مشکل تون برطرف شده و صرفا اروری که قبلا داشتید رو نوشتید

    این ارور ها معمولا به علت ناساز گاری با php هست برای رفع اون:

    ۱.وارد فایل includes/class_core.php میشوید
    ۲. خط های5683-5685 را پیدا کنید
    ۳.و کد های زیر را جایگزین کنید

    کد:
    case E_NOTICE:
    case E_STRICT:
    case E_DEPRECATED:
    // Just ignore these completely //
    break;
    البته قبلش از این فایل یه بکاپ یا کپی در جای دیگری بگیرید محض اطمینان
    نسخه php هاست تون رو هم چک کنید که اگر ویبولتین 4.2.2 هستید، پی اچ پی باید 5.4 و اگر وی بی 4.2.3 هستید، پی اچ پی باید 5.5 باشه
    ویرایش توسط Inna : 2016/06/30 در ساعت 11:21 PM دلیل: ادغام دو پست

    کاربر مقابل از Inna بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    تنها در زمانی که از شما اطلاعات سایت خواسته شد، در تلگرام یا خصوصی ارسال کنید!
    به حرکات خود سر در خصوصی و تلگرام پاسخی داده نخواهد شد!
    آی دی تلگرام @VBInna!

  11. Top | #10
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    3.8 و 4.2
    سن
    25
    نوشته ها
    586
    مورد پسند
    426 بار
    اطلاعات
    Windows NT 10.0 Chrome 51.0.2704.103
    میزان امتیاز
    72

    پیش فرض

    قبل از هر تغییر جدید، ورژن وی بی خودتون با همراه ورژن PHP تون رو بگین!

    کاربر مقابل از Anbient بابت این پست مفید تشکر کرده است:


صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. ازبین رفتن فایل های آپلود سنتر پس از انتقال به سرور جدید
    توسط Taste-Memory در انجمن مشکلات شما با آپلودسنتر
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2014/03/21, 01:25 PM
  2. پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2013/10/22, 04:02 PM
  3. از بین رفتن تشکر ها پس از لود کامل صفحه!!!!
    توسط 5678 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2013/07/04, 12:12 PM
  4. مشکل پس از انتقال کاربران
    توسط mha1368 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2012/10/27, 05:27 PM
  5. اسمس کردن نام کاربری و رمز پس از ثبت نام
    توسط clergyman در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/10/25, 09:16 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •