تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوع: درخوسات تبدیل کد VB3 به VB4

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.4
    نوشته ها
    17
    مورد پسند
    6 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلامخسته نباشین .

    من این کد ها رو که توسط یکی از دوستانمون گذاشته شده بود پیدا کردم . اما برای VB3 هست .
    کد:
    <!-- / Mobile start --> <div align="center" style="no: 1px solid #cbcbcb; margin: 2px;"> <if condition="$post[field8]"><img src="http://www.vbiran.ir/images/mobile/$post[field8].gif"alt=$post[field8] border=""></if>  </div> <!-- / Mobile end -->    <div<if align="left" style="no: 1px solid #cbcbcb; margin: 2px;"> <if condition="$post[field9]"><img src="http://www.vbiran.ir/images/operators/$post[field9].gif"alt=$post[field9] border=""></if> </if>  <if align="center" style="no: 1px solid #cbcbcb; margin: 2px;"> <if condition="$post[field10]"><img src="http://www.vbiran.ir/images/wb/$post[field10].gif"alt=$post[field10] border=""></if> </if>  <if align="center" style="no: 1px solid #cbcbcb; margin: 2px;"> <if condition="$post[field11]"><img src="http://www.vbiran.ir/images/win/$post[field11].gif"alt=$post[field11] border=""></if> </if>  <if align="center" style="no: 1px solid #cbcbcb; margin: 2px;"> <if condition="$post[field12]"><img src="http://www.vbiran.ir/images/antivirus/$post[field12].gif"alt=$post[field12] border=""></if> </if>  </div>
    این کد مدل گوشیو ویندوز رو به صورت شکل ضمیمه شده نشون میده . من میخوام به همین شکل و ترتیبی که هست برای vb 4.1.4 استفاده کنم .
    ممنن میشم راهنماییم کنید !

    کسی نیست کمک کنه ؟
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    • نوع فایل: jpg model.jpg (9.5 کیلو بایت, 0 نمایش)
    ویرایش توسط vampire : 2011/07/06 در ساعت 02:43 PM




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    16
    مورد پسند
    4 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    دوستان منم همین مشکلو دارم ، کسی نیست ؟ خواهشا جواب بدین .

    کاربر مقابل از hamidgame بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.4
    نوشته ها
    17
    مورد پسند
    6 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    دوتان کد رو من تبدیل کردم به 4 ببینید مشکلی نداره ؟

    کد:
        <!-- / Mobile start -->
    <vb:if condition="$post['field5']">
                    <div class="eti_postbit">
                
                    <img src="{vb:stylevar imgdir_button}/mobile/{vb:raw post.field5}.gif" alt="{vb:raw post.field5}" border="" /></div>
      
                <!-- / Mobile end -->
    
    
     <div class="eti_postbit">
                     
                    <img src="{vb:stylevar imgdir_button}/os/{vb:raw post.field6}.gif" alt="{vb:raw post.field6}" border="" />
    
                    <img src="{vb:stylevar imgdir_button}/anti/{vb:raw post.field7}.gif" alt="{vb:raw post.field7}" border="" />
    
                    <img src="{vb:stylevar imgdir_button}/web/{vb:raw post.field8}.gif" alt="{vb:raw post.field8}" border="" />
                    <img src="{vb:stylevar imgdir_button}/sim/{vb:raw post.field9}.gif" alt="{vb:raw post.field9}" border="" />
    
      </div></vb:if>
    دقیقا مدل موبایل بالا وسط هست و 4 مدل بقیه زیر موبایل کنار هم . تست هم شده . اگه مشکلی داشت حتما بگید .

  5. Top | #4
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,668
    مورد پسند
    54,769 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3114

    پیش فرض

    کد:
    <!-- / Mobile start --> <div align="center" style="no: 1px solid #cbcbcb; margin: 2px;"> <if condition="$post['field8']"><img src="http://www.vbiran.ir/images/mobile/{vb:raw post.field8}.gif"alt={vb:raw post.field8} border=""></if>  </div> <!-- / Mobile end -->    <div<if align="left" style="no: 1px solid #cbcbcb; margin: 2px;"> <if condition="$post['field9']"><img src="http://www.vbiran.ir/images/operators/{vb:raw post.field9}.gif"alt={vb:raw post.field9} border=""></if> </if>  <if align="center" style="no: 1px solid #cbcbcb; margin: 2px;"> <if condition="$post['field10']"><img src="http://www.vbiran.ir/images/wb/{vb:raw post.field10}.gif"alt={vb:raw post.field10} border=""></if> </if>  <if align="center" style="no: 1px solid #cbcbcb; margin: 2px;"> <if condition="$post['field11']"><img src="http://www.vbiran.ir/images/win/{vb:raw post.field11}.gif"alt={vb:raw post.field11} border=""></if> </if>  <if align="center" style="no: 1px solid #cbcbcb; margin: 2px;"> <if condition="$post['field12']"><img src="http://www.vbiran.ir/images/antivirus/{vb:raw post.field12}.gif"alt={vb:raw post.field12} border=""></if> </if>  </div>

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. وسط چین کردن عنوان کاربری
    توسط saifoori در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2014/06/27, 10:34 AM
  2. وسطچین کردن درجات کاربری
    توسط AmirAli در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 13
    آخرين نوشته: 2014/04/22, 01:56 PM
  3. وسط چين كردن درجه كاربري
    توسط ELDreamers در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2012/04/04, 07:37 PM
  4. چه طور بنر رو بیارم وسط؟
    توسط Zirmizi در انجمن وردپرس
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2011/10/03, 07:16 PM
  5. وسط چین کردن تمام امضاهای موجود در انجمن
    توسط milad sasha در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/05/12, 01:59 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •