تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 15 از 21 نخستنخست 123456789101112131415161718192021 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 141 به 150 از 202

موضوع: قرار دادن موزیک پلیر فلش در پروفایل کاربران ویبولتین 4

    1. توضیحات قرار دادن موزیک پلیر فلش در پروفایل کاربران ویبولتین 4 »»

      قرار دادن موزیک پلیر فلش در پروفایل کاربران ویبولتین 4

      نگارش: 1.1 ، توسط (مدیریت کل سایت)

      آخرین زمان حضور: Dec 2016 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: 4.x.x رتبه :  (2 رای ، میانگین : 5.00 ) نصب شده: 0 بار
      زمان انتشار: 2011/07/06 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: 394 بار
      پشتیبانی می شود تغییرات دستی در قالب تغییرات در کد ها فایل های اضافی

      درود.

      همانطور که از اسم این هک معلوم هست بخشی را به پروفایل به منظور قرار دادن موزیک در پروفایل اضافه میکند .

      ابتدا به ادمین سی پی --> فیلد های کاربری --> اضافه کردن فیلد کاربری بروید .

      نوع : جعبه متن یک خطی

      عنوان : موزیک پلیر فلش

      توضیحات : دلخواه!

      فیلد لازم است ؟ خیر

      توسط کاربر قابل تغییر است ؟ بله

      حالا به استایل و قالب --> جستجوی قالب --> MEMBER INFO بروید.

      پیدا کنید : {vb:raw blocks.stats_mini}

      زیر اون اضافه کنید :

      کد:
      <!---Flash Music Player---><div class="block">  <div class="visitors">    <h5 class="blocksubhead smaller">Your Title</h5>      <div class="blockbody">        <div class="blockrow">          <div class="meta">         	<li><center><tbody><tr>				<if condition="$userinfo['fieldXX']"><td class="alt1" style="font-family: Verdana; font-size: 10pt">				<script src="{vb:raw vboptions.bburl}/embed/swfobject.js" type="text/javascript"></script><div id="player"></div><script type="text/javascript">var so = new SWFObject('{vb:raw vboptions.bburl}/embed/player.swf','mpl','170','20','9');so.addParam('allowscriptaccess','always');so.addParam('allowfullscreen','true');so.addParam('flashvars','&amp;file={vb:raw userinfo.fieldXX}&volume=100&autostart=true');so.write('player');</script></td>			</tr>			</tbody></center> </div>      </div>    </div>   </div></div><div class="underblock"></div><!---Flash Music Player--->

      field x
      رو با شماره فیلدی که پیش از این ساختید عوض کنید .
      حالا پوشه embed را درون روت فروم خود بریزید .

      موفق باشید .

      وی بی ایران

      دانلود رایگان قرار دادن موزیک پلیر فلش در پروفایل کاربران ویبولتین 4 از وی بی ایران


      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #142
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    1,665
    مورد پسند
    831 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    187

    پیش فرض

    برا منم کار نکرد هر کاری کردم

  3. Top | #143
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    1,665
    مورد پسند
    831 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    187

    پیش فرض

    up

  4. Top | #144
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,811 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 27.0.1453.94
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    تا اون فیلدی که تعریف کردید پر نشه نمایش داده نمیشه .
    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  5. Top | #145
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    1,665
    مورد پسند
    831 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    187

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط VBIran نمایش پست ها
    تا اون فیلدی که تعریف کردید پر نشه نمایش داده نمیشه .
    لینک آهنگو گذاشتم تو فیلد ولی نمیخونه علی آقا

  6. Top | #146
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,811 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 27.0.1453.94
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    Ctrl+Shift+I رو توی صفحه بزنید ( با گوگل کروم ) در بخش Console چه اروری میگیرید؟
    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  7. Top | #147
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    5,973
    مورد پسند
    5,728 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    720

    پیش فرض

    البته با اجازه آقا علی عزیز میلاد جان هواست باشه باید به جای XX شماره فیلد را بگذاری و کلمه فیلد را پاک نکنی مشکل منم همین بود

  8. Top | #148
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    1,665
    مورد پسند
    831 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    187

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط VBIran نمایش پست ها
    Ctrl+Shift+I رو توی صفحه بزنید ( با گوگل کروم ) در بخش Console چه اروری میگیرید؟
    ارور نمیاد فقط کد میاد پایین صفحه

    نقل قول نوشته اصلی توسط *میلاد* نمایش پست ها
    البته با اجازه آقا علی عزیز میلاد جان هواست باشه باید به جای XX شماره فیلد را بگذاری و کلمه فیلد را پاک نکنی مشکل منم همین بود
    این کارو هم کردم بازم پخش نمیشه

    نقل قول نوشته اصلی توسط A.Shadow نمایش پست ها
    البته با اجازه آقا علی عزیز میلاد جان هواست باشه باید به جای XX شماره فیلد را بگذاری و کلمه فیلد را پاک نکنی مشکل منم همین بود
    داداش این کارو کردم پخش نمیشه
    ویرایش توسط irstar : 2013/06/04 در ساعت 02:29 AM دلیل: ادغام دو پست

  9. Top | #149
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    1,665
    مورد پسند
    831 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    187

    پیش فرض

    up

  10. Top | #150
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    76
    مورد پسند
    40 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 27.0.1453.110
    میزان امتیاز
    12

    پیش فرض

    سلام
    من این هکو نصب کردم
    ولی آهنگ پخش نمیشه !
    فقط صفحه ی دانلود IDM واسه دانلود آهنگ میاد
    باید چیکار کنم که پخش شه ؟

    اینم لینک پروفایلم اگه خواستید ببینید :
    نمایش مشخصات: Mo]-[amaD - JoJo98 | انجمن تفریح و سرگرمی | جوجو98

  11. Top | #151
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2013
    ورژن ویبولتین
    :|
    نوشته ها
    4,187
    مورد پسند
    3,451 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 10.0
    میزان امتیاز
    492

    پیش فرض

    فکر میکنم مشکل شما باید از پسوند لینک موزیک باشه،دقت داشته باشید که حتما با پسوند mp3. باید باشه
    برای اپلود موزیک با پسوند mp3 از این اپلود سنتر استفاده کنید : آپلود سنتر ام تیری اس




  12. گیفت کارت آیتونز

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. REAPER 4.12 Final - ضبط , ویرایش و تبدیل فرمتها و موزیک
    توسط Raeeka در انجمن چندرسانه ای
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/11/22, 01:56 AM
  2. تصاویری از فروشگاه موزیک گوگل
    توسط espad2 در انجمن بحث آزاد
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/11/15, 05:16 PM
  3. درخواست ویرایش کوچیک قالب موزیک سنتر 3
    توسط tooptarinha در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2011/09/20, 11:18 PM
  4. درخواست هک به اشتراک گذاری موزیک ، ویدئو و عکس ؟؟؟؟
    توسط ATROAN در انجمن درخواست هک و پلاگین
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2011/07/15, 05:07 AM
  5. قالب سایت موزیک(نیوک مشهد تیم)
    توسط IranAshiyane در انجمن دانلود اسکریپت های صد در صد نال شده
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/02/19, 12:54 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •