تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوع: درخواست کد ثانیه شمار

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2014
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    130
    مورد پسند
    24 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows NT 10.0 Chrome 51.0.2704.106
    میزان امتیاز
    16

    پیش فرض درخواست کد ثانیه شمار

    سلام و خسته نباشید

    دوستان کدی دارید که بشه ثانیه شمار را نشون بده.
    مثلا بهش دستور بدی که 9 روز و 9 ساعت .... زمان باقی مانده را به نمایش بزاره

    عکس زیر را ببینید :



    و اینکه کدشو راحت بشه دست کاری کرد و بشه همه جا به کار برد




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    21
    نوشته ها
    3,050
    مورد پسند
    2,629 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 51.0.2704.106
    میزان امتیاز
    363

    پیش فرض

    ابتدا این فایل رو دانلود کنید و توی هاست آپلود کنید:

    https://github.com/hilios/jQuery.cou...down-2.2.0.zip

    بعد این کد روی توی تگ هد وارد کنید ( توی ویبولتین باید توی کد های headinclude قالب وارد کنید):


    کد:
    <script src="js/jquery.countdown.js"></script>
       <script src="js/jquery.countdown.min.js"></script>
    !!! دقت کنید که آدرس فایل رو درست وارد کنید !!!
    بعد این کد روی هرجای قالب که می خواید ثانیه شما نشون داده بشه قرار بدید:

    کد:
    <span id="clock"></span>
    
    <script>
    $('#clock').countdown('2016/9/15', function(event) {
      $(this).html(event.strftime('%Y Years and %m Months and %n days %H Hours %M Minuts %S seconds'));
    });
    </script>
    کد:
            Y: "years",        m: "months",
            n: "daysToMonth",
            d: "daysToWeek",
            w: "weeks",
            W: "weeksToMonth",
            H: "hours",
            M: "minutes",
            S: "seconds",
            D: "totalDays",
            I: "totalHours",
            N: "totalMinutes",
            T: "totalSeconds"

    2 تشکر توسط:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2014
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    130
    مورد پسند
    24 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows NT 10.0 Chrome 51.0.2704.106
    میزان امتیاز
    16

    پیش فرض

    ممنونم از شما.بنده این کد را در ویبولتین نمیخوام اضافه کنم.
    میخوام در قالب اپن کارت اضافه کنم.اون اولین کد که گفتید در
    headinclude قرار بدم را تو کدوم فایل قرار بدم؟

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    21
    نوشته ها
    3,050
    مورد پسند
    2,629 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 51.0.2704.106
    میزان امتیاز
    363

    پیش فرض

    مسیر فایل توی قالب default این هست:

    catalog\view\theme\default\template\common\header. tpl

    قبل از </head> قرار بدید

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2014
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    130
    مورد پسند
    24 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows NT 10.0 Chrome 51.0.2704.106
    میزان امتیاز
    16

    پیش فرض

    دوست عزیز کار نمیکنه.

    بنده کارها را درست انجام دادم ولی نمایش نمیده.

    در کد زیر بجز تاریخ تغییری نیاز نیست درسته؟

    کد PHP:
    <span id="clock"></span>
    <
    script>$('#clock').countdown('2016/9/15', function(event) {  $(this).html(event.strftime('%Y Years and %m Months and %n days %H Hours %M Minuts %S seconds'));});</script> 

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    21
    نوشته ها
    3,050
    مورد پسند
    2,629 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 51.0.2704.106
    میزان امتیاز
    363

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط mirror نمایش پست ها
    دوست عزیز کار نمیکنه.

    بنده کارها را درست انجام دادم ولی نمایش نمیده.

    در کد زیر بجز تاریخ تغییری نیاز نیست درسته؟

    کد PHP:
    <span id="clock"></span>
    <
    script>$('#clock').countdown('2016/9/15', function(event) {  $(this).html(event.strftime('%Y Years and %m Months and %n days %H Hours %M Minuts %S seconds'));});</script> 

    آدرس سایتتون رو قرار بدید

    کاربر مقابل از T!G3R بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2014
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    130
    مورد پسند
    24 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows NT 10.0 Chrome 51.0.2704.106
    میزان امتیاز
    16

    پیش فرض

    عزیز درست شد.حق با شما بود ، یک حرف ادرس اشتباه وارد شده بود.

    فقط یک مورد.

    نمیشه کاری کرد ساعت وسط چین بشه ! و فونتش بزرگتر نشون داده بشه و فونتش تاهما باشه و راست چین !

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    21
    نوشته ها
    3,050
    مورد پسند
    2,629 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 51.0.2704.106
    میزان امتیاز
    363

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط mirror نمایش پست ها
    عزیز درست شد.حق با شما بود ، یک حرف ادرس اشتباه وارد شده بود.

    فقط یک مورد.

    نمیشه کاری کرد ساعت وسط چین بشه ! و فونتش بزرگتر نشون داده بشه و فونتش تاهما باشه و راست چین !
    دیگه می تونید روی clock با css این تغییرات رو ایجاد کنید

    2 تشکر توسط:


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •