تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11

موضوع: باز نشدن انجمن

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2016
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    12
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows NT 10.0 Chrome 53.0.2785.143
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض باز نشدن انجمن

    سلام

    یه انجمن ساختم برا تست و یاد گیری روی هاست رایگان گیگفا
    طبق اموزش ها رفتم جلو و نصب شده ولی حالا که میرم به صفحه اصلی ارور " 403 Forbidden " میده تو تمام صفحات همینه، دوبار هم نصبش کردم بازم همینه

    کسی میتونه کمک کنه؟

    لینک




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    3
    نوشته ها
    534
    مورد پسند
    135 بار
    اطلاعات
    Windows NT 10.0 Chrome 52.0.2743.116
    میزان امتیاز
    58

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط m2ma نمایش پست ها
    سلام

    یه انجمن ساختم برا تست و یاد گیری روی هاست رایگان گیگفا
    طبق اموزش ها رفتم جلو و نصب شده ولی حالا که میرم به صفحه اصلی ارور " 403 Forbidden " میده تو تمام صفحات همینه، دوبار هم نصبش کردم بازم همینه

    کسی میتونه کمک کنه؟

    لینک
    دوست عزیز از لوکال هاست استفاده کنید خیلی راحت ترید !!

    و اینکه آخرین پلاگین یا کاری که کردید رو بگید !!

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2016
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    12
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows NT 10.0 Chrome 53.0.2785.143
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    لوکال هاست میزدم که از این مشکلا پیش نمیومد، میخوام یاد بگیرم دیگه

    هیچ پلاگینی چیزی نصب نکردم فقط ویبیلوتین رو نصب کردم وارد پنل شدم بعد که میزنم صفحه اصلی یا هر جای دیگه
    403 Forbidden میاد

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    3
    نوشته ها
    534
    مورد پسند
    135 بار
    اطلاعات
    Windows NT 10.0 Chrome 52.0.2743.116
    میزان امتیاز
    58

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط m2ma نمایش پست ها
    لوکال هاست میزدم که از این مشکلا پیش نمیومد، میخوام یاد بگیرم دیگه

    هیچ پلاگینی چیزی نصب نکردم فقط ویبیلوتین رو نصب کردم وارد پنل شدم بعد که میزنم صفحه اصلی یا هر جای دیگه
    403 Forbidden میاد
    درود دوست عزیز لوکال هاست هم همین کار رو انجام میده !!

    شما فایل install رو پاک کردید ؟

    خواستید در پ.خ در تماس باشید !

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2016
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    12
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows NT 10.0 Chrome 53.0.2785.143
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    قبل از 20 پست پ.خ نمیتونم بدم

    بله install رو قبل از ورود پاک کردم

    http://shadow.gigfa.com/admincp
    user: shadow
    pass: 142536

    هاست رایگانه سایت تستی یوزر پس مهم نیست

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    3
    نوشته ها
    534
    مورد پسند
    135 بار
    اطلاعات
    Windows NT 10.0 Chrome 52.0.2743.116
    میزان امتیاز
    58

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط m2ma نمایش پست ها
    قبل از 20 پست پ.خ نمیتونم بدم

    بله install رو قبل از ورود پاک کردم

    http://shadow.gigfa.com/admincp
    user: shadow
    pass: 142536

    هاست رایگانه سایت تستی یوزر پس مهم نیست
    دسترسی هاست بدید !!

  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2016
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    12
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows NT 10.0 Chrome 53.0.2785.143
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط semon نمایش پست ها
    دسترسی هاست بدید !!
    VP Login
    gigfa_19010828
    142536

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    3
    نوشته ها
    534
    مورد پسند
    135 بار
    اطلاعات
    Windows NT 10.0 Chrome 52.0.2743.116
    میزان امتیاز
    58

    پیش فرض

    دوست عزیز چیزی مشکل نداره هرچی هست از هاسته !!

    تمامی مراحل و .. رو درست هستش !!

  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2016
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    12
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows NT 10.0 Chrome 53.0.2785.143
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    مو به مو طبق اموزش های تو انجمن رفتم
    یه اکانت دیگه هم ساختم رو اونم همینه
    رو یه هاست دیگه تست میکنم ببینم چی میشه

    درود

    سایت رو روی یه هاست دیگه اجرا کردم بدون مشکل لود شد
    مرسی
    ویرایش توسط m2ma : 2016/10/11 در ساعت 03:12 PM دلیل: ادغام دو پست

  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    3
    نوشته ها
    534
    مورد پسند
    135 بار
    اطلاعات
    Windows NT 10.0 Chrome 53.0.2785.143
    میزان امتیاز
    58

    پیش فرض

    درود موفق باشید !

    مدیران سایت ممنون میشم تاپیک بسته شه

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •