گیفت کارت آیتونز
نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9

موضوع: تایتل برای یک صفحه اینترنتی

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    282
    مورد پسند
    12 بار
    اطلاعات
    Linux Chrome 54.0.2840.85
    میزان امتیاز
    33

    پیش فرض تایتل برای یک صفحه اینترنتی

    سلام

    چطوری میشه به یک دامنه یا ساب دامین که هیچ چیزی توش نصب نیست
    کلمات کلیدی یا تایتل یا توصیف اضافه کرد؟




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    No vBulletin
    نوشته ها
    242
    مورد پسند
    72 بار
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Chrome 54.0.2840.99
    میزان امتیاز
    33

    پیش فرض

    سلام

    یه صفحه html ساده بسازید و این موارد رو بهش اضافه کنید

    کاربر مقابل از SteFan بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    اگر یک روزی هنگام پاسخ دادن به سوال کسی غروربرت داشت،به روز اولی که

    خودت شروع کردی فکرکن


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    282
    مورد پسند
    12 بار
    اطلاعات
    Linux Chrome 54.0.2840.85
    میزان امتیاز
    33

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط SteFan نمایش پست ها
    سلام

    یه صفحه html ساده بسازید و این موارد رو بهش اضافه کنید
    کد PHP:
    Example
    کد
    html >
      < 
    head 
        < 
    title This is the title of the page   عنوان صفحه < /title >
      < /
    head 
      < 
    body >
        ... 
      < /
    body >
    < /
    html 

    چطوری میتونم توصیف خلاصه اضافه کنم؟

    من یه فایل html درست کردم بهش این موارد رو اضافه کردم اما کار نکرد !
    یعنی وقتی داخل تلگرام ادرس رو وارد میکنیم چیزی نمیاره !
    ویرایش توسط METAL_GEAR_SOLD : 2016/12/10 در ساعت 10:15 PM دلیل: ادغام دو پست

  5. Top | #4
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    ورژن ویبولتین
    4
    سن
    24
    نوشته ها
    4,414
    مورد پسند
    3,315 بار
    نوشته های وبلاگ
    17
    اطلاعات
    Windows NT 10.0 Chrome 54.0.2840.99
    میزان امتیاز
    531

    پیش فرض

    تگ های meta description و این چیزا رو هم باید اضافه کنید
    در ضمن، تگ meta برای انکد utf-8 رو هم اضافه کنید تا کاراکتر های فارسی رو به درستی نشون بده

    2 تشکر توسط:

    تلگرام @vbinna
    اینم سر راه تون سر بزنید
    در صورت حل مشکل اعلام کنید تا بسته شود
    افزونه امنیتی مخفی سازی وردپرس | Hide My WP
    ماه تی تی | ارائه‌دهنده راهکارهای مبتنی بر وب
    کد تخفیف ۱۰ درصدی دائمی برای کلیه خریدها: vbiran10

  6. Top | #5
    کاندیدای مدیریت

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    -
    نوشته ها
    1,063
    مورد پسند
    1,304 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 54.0.2840.99
    میزان امتیاز
    139

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط METAL_GEAR_SOLD نمایش پست ها
    کد PHP:
    Example
    کد
    html >
      < 
    head 
        < 
    title This is the title of the page   عنوان صفحه < /title >
      < /
    head 
      < 
    body >
        ... 
      < /
    body >
    < /
    html 

    چطوری میتونم توصیف خلاصه اضافه کنم؟

    من یه فایل html درست کردم بهش این موارد رو اضافه کردم اما کار نکرد !
    یعنی وقتی داخل تلگرام ادرس رو وارد میکنیم چیزی نمیاره !
    علاوه بر مواردی که دوستان گفتند توجه داشته باشید که تلگرام اولین باری که دامین رو میبینه اطلاعاتشو ذخیره میکنه.
    پس الآن اگر اطلاعات خالی ذخیره شده بعد از انجام مورادی که دوستان اشاره کردند ،
    لازم هست که به ربات @webpageBot پیام بدید و آدرس سایت رو بدید تا نام و عنوان لینک رو بروز کنه.

    کاربر مقابل از Vakili بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    طراحی قالب وردپرس | طراحی وب‌سایت | طراحی گرافیک | تبدیل PSD به WP
    تماس با من: [email protected] ، 0912 932 8839 ، تلگرام: [email protected]

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    282
    مورد پسند
    12 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 50.0
    میزان امتیاز
    33

    پیش فرض

    من الان برای این صفحه کد های زیر رو قرار دادم !

    301 Moved Permanently

    الان باید اینجا هم عنوان رو نشون بده؟

    البته من این صفحه رو ریدایرکت کردم به صفحه

    forum.banktalar.com/first-page




    این کد زیر رو قرار دادم داخل یک فایل اچ تی ام ال , اسم فایل رو هم index گذاشتم .

    کد PHP:
    <head>
    <
    meta charset="UTF-8">
    <
    title>انجمن گفتگو بانک تالار ایران</title>
     <
    meta name="keywords" content="انجمن گفتگو بانک تالار ایران,گفتگوی نوعروس ,بانک تالار,"
      <
    meta name="description" content="مرجع اطلاعات تالارهای عروسی و پذیرایی و آتلیه های عروس و مزون ها و آرایشگاه های زیبایی زنانه در ایران "
    </
    head

  8. Top | #7
    کاندیدای مدیریت

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    -
    نوشته ها
    1,063
    مورد پسند
    1,304 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 54.0.2840.99
    میزان امتیاز
    139

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط METAL_GEAR_SOLD نمایش پست ها
    من الان برای این صفحه کد های زیر رو قرار دادم !

    301 Moved Permanently

    الان باید اینجا هم عنوان رو نشون بده؟

    البته من این صفحه رو ریدایرکت کردم به صفحه

    forum.banktalar.com/first-page




    این کد زیر رو قرار دادم داخل یک فایل اچ تی ام ال , اسم فایل رو هم index گذاشتم .

    کد PHP:
    <head>
    <
    meta charset="UTF-8">
    <
    title>انجمن گفتگو بانک تالار ایران</title>
     <
    meta name="keywords" content="انجمن گفتگو بانک تالار ایران,گفتگوی نوعروس ,بانک تالار,"
      <
    meta name="description" content="مرجع اطلاعات تالارهای عروسی و پذیرایی و آتلیه های عروس و مزون ها و آرایشگاه های زیبایی زنانه در ایران "
    </
    head
    عزیز وقتی ریدایرکت کردی که دیگه محتوای صفحه هرچیز باشه فراخوانی نمیشه ! که بخواد تایتلی نشون بده ...

    کاربر مقابل از Vakili بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    طراحی قالب وردپرس | طراحی وب‌سایت | طراحی گرافیک | تبدیل PSD به WP
    تماس با من: [email protected] ، 0912 932 8839 ، تلگرام: [email protected]

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    282
    مورد پسند
    12 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 50.0
    میزان امتیاز
    33

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Vakili نمایش پست ها
    عزیز وقتی ریدایرکت کردی که دیگه محتوای صفحه هرچیز باشه فراخوانی نمیشه ! که بخواد تایتلی نشون بده ...
    اهان !

    پس میشه کاری کرد به صورت دیفالت اول وارد پوشه ای که میخوایم بشه؟

    مثلا وقتی یکی ادرس forum.banktalar.com رو میزنه بره به ادرس forum.banktalar.com/first-page ??

  10. Top | #9
    کاندیدای مدیریت

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    -
    نوشته ها
    1,063
    مورد پسند
    1,304 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 54.0.2840.99
    میزان امتیاز
    139

    پیش فرض

    چیزی که میخواید همون ریدایرک هست دیگه ... ک خودتون انجام دادید

    کاربر مقابل از Vakili بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    طراحی قالب وردپرس | طراحی وب‌سایت | طراحی گرافیک | تبدیل PSD به WP
    تماس با من: [email protected] ، 0912 932 8839 ، تلگرام: [email protected]

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2014/11/16, 01:09 PM
  2. وقتی سایتم باز میشه اول یک آدرس دیگه باز میشه
    توسط Ostad در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 36
    آخرين نوشته: 2014/02/14, 10:10 AM
  3. سایتم به سختی میاد بالا
    توسط shadlab در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 13
    آخرين نوشته: 2014/01/02, 02:54 PM
  4. پربازدیدترین سایتهای اینترنتی در سراسر جهان
    توسط shokri_bahare در انجمن بحث آزاد
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2013/10/08, 03:03 PM
  5. وقتی مطلب به سایتم اضافه میکنم اینجوری میشه !!!!!!
    توسط xperiairan در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 20
    آخرين نوشته: 2013/09/19, 08:22 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •