تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

موضوع: مشکل در ویرایش بلوک آخرین ارسالها -مهم-

  1. Top | #1
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.10
    نوشته ها
    207
    مورد پسند
    125 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    28

    Exclamation مشکل در ویرایش بلوک آخرین ارسالها -مهم-

    من هر کاری کردم یه چیز خوب گیر بیارم برای آخرین ارسالهای نیوک نشد که نشد آخرش رفتم توی پی سی ول گفتیم بریم بیبنیم چیزی گذاشته برای دانلود یا نه دیدم که او هم بلوک آخرین ارسال ها داره توی نیوک میشه آدرس فایل رو بدی برش داره

    حالا بماند که چی شد

    از آقا امید خواستم بهم بده فیال رو بهم داد دستش هم درد نکنه یه چند جاییش رو متوجه نشدم الان کد رو میزارم

    کد PHP:
    ## CUSTOMIZE SETTINGS FOR YOUR SITE ##
    $db_host "localhost"// Change this if your MySQL database host is different.
    $db_name "Database_name"// Change this to the name of your database.
    $db_user "User_name"// Change this to your database username.
    $db_pw "Password"// Change this to your database password.
    $db_pre "vb_"// Tables prefix
    $forum_url "http://forum.p30vel.ir/"// Change this to reflect to your forum's URL.
    $forum_id ""// Ignored forum
    $limit "10"// Number of posts displayed.
    $txtlimit "90"// This is the character limit. 
    به جای این باید چی بزارم

    کد PHP:
    $db_pre "vb_"// Tables prefix 
    و به جای این باید چی بزارم

    کد PHP:
    $forum_id ""// Ignored forum 




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.x
    سن
    26
    نوشته ها
    3,437
    مورد پسند
    4,864 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    446

    پیش فرض

    اینجا مشخصات دیتابیس ،

    نقل قول نوشته اصلی توسط kargar نمایش پست ها
    کد PHP:
    ## CUSTOMIZE SETTINGS FOR YOUR SITE ##
    $db_host "localhost"// Change this if your MySQL database host is different.
    $db_name "Database_name"// Change this to the name of your database.
    $db_user "User_name"// Change this to your database username.
    $db_pw "Password"// Change this to your database password.
    $db_pre "vb_"// Tables prefix
    $forum_url "http://forum.p30vel.ir/"// Change this to reflect to your forum's URL.
    $forum_id ""// Ignored forum
    $limit "10"// Number of posts displayed.
    $txtlimit "90"// This is the character limit. 

    اینجا رو دست نزن .

    نقل قول نوشته اصلی توسط kargar نمایش پست ها

    کد PHP:
    $db_pre "vb_"// Tables prefix 

    اینجا هم ، می تونی ، انجمن هایی که دوست داری تو لیست آخرین ارسالها نمایش داده نشن رو تعیین کنی ،

    نقل قول نوشته اصلی توسط kargar نمایش پست ها

    کد PHP:
    $forum_id ""// Ignored forum 

    موفق باشی ،

    امید

  4. Top | #3
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.10
    نوشته ها
    207
    مورد پسند
    125 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    28

    پیش فرض

    انجم هایی که میخوام نمایش داده بشن رو اگر نزارم مشکی پیش میاد
    چون من این کار رو کردم و این مشکل پیش اومد برام

    http://www.narinmusic.com/blockvbresal/lastforum.php

  5. Top | #4
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.x
    سن
    26
    نوشته ها
    3,437
    مورد پسند
    4,864 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    446

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط kargar نمایش پست ها
    انجم هایی که میخوام نمایش داده بشن رو اگر نزارم مشکی پیش میاد
    چون من این کار رو کردم و این مشکل پیش اومد برام

    http://www.narinmusic.com/blockvbresal/lastforum.php
    خط 58 ، فایل PHP تون ، چیه ؟!


    اگر اینه :‌

    کد PHP:
    $forum_id ""// Ignored forum 
    و میخوای ارسال های همه ی انجمن ها نمایش داده بشن ،

    یا جلوش 0 بزار ، یا این خط رو حذف کن ، ببین ارور میره یا نه !


    اما انگار اطلاعات دیتابیس رو درست وارد نکردی ، یکبار دیگه چکشون کن !

  6. Top | #5
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.10
    نوشته ها
    207
    مورد پسند
    125 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    28

    پیش فرض

    صفر گذاشتم درست نشد اون خط رو حذف کردم شد 57

    کد PHP:
    while($thread_get=mysql_fetch_array($thread_sql)) 
    دیتابیس درست وارد کردم

    و این هم فایل کامل

    نقل قول نوشته اصلی توسط kargar نمایش پست ها
    صفر گذاشتم درست نشد اون خط رو حذف کردم شد 57

    کد PHP:
    while($thread_get=mysql_fetch_array($thread_sql)) 
    دیتابیس درست وارد کردم

    و این هم فایل کامل
    کسی نبود
    فایل های پیوست شده فایل های پیوست شده
    ویرایش توسط kargar : 2011/07/09 در ساعت 12:13 PM دلیل: ادغام دو پست

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    all
    نوشته ها
    1
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    از خود امید بپرس بیبن چی میگه

  8. Top | #7
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.10
    نوشته ها
    207
    مورد پسند
    125 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    28

    پیش فرض

    امید ساعت 1 شب میاد سایتش هم تا الان بالا نمیومد که دیگ باید درست شده باشه کسی از مدیران بلد نیست

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2013/05/24, 02:44 AM
  2. پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2012/04/25, 06:43 PM
  3. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/11/22, 02:58 PM
  4. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/10/30, 05:27 PM
  5. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/07/14, 10:03 AM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •