WFruit | Fruit Supplier and Wholesale
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11

موضوع: لوگو ساماندهی

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    29
    مورد پسند
    9 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 50.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض لوگو ساماندهی

    باسلام به اساتید
    از بزرگواران این کد رو بیزحمت برام اکی کنید تا هم سمت راست و هم سمت چپ مانیتور بیاد با تشکر
    کد:
    <img id='apfuapfuoeukwlaowlao' style='cursor:pointer' onclick='window.open("https://logo.samandehi.ir/Verify.aspx?id=55844&p=dshwdshwmcsiaodsaods", "Popup","toolbar=no, scrollbars=no, location=no, statusbar=no, menubar=no, resizable=0, width=450, height=630, top=30")' alt='logo-samandehi' src='https://logo.samandehi.ir/logo.aspx?id=55844&p=ujynujynaqgwshwlshwl'/>
    ویرایش توسط Inna : 2016/12/30 در ساعت 05:59 PM دلیل: قرار دادن کد در تگ

    کاربر مقابل از poshtiban بابت این پست مفید تشکر کرده است:





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    3,352
    مورد پسند
    2,706 بار
    نوشته های وبلاگ
    48
    اطلاعات
    Mac OS X 10.12.1 Chrome 55.0.2883.95
    میزان امتیاز
    398

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط poshtiban نمایش پست ها
    باسلام به اساتید
    از بزرگواران این کد رو بیزحمت برام اکی کنید تا هم سمت راست و هم سمت چپ مانیتور بیاد با تشکر
    کد:
    <img id='apfuapfuoeukwlaowlao' style='cursor:pointer' onclick='window.open("https://logo.samandehi.ir/Verify.aspx?id=55844&p=dshwdshwmcsiaodsaods", "Popup","toolbar=no, scrollbars=no, location=no, statusbar=no, menubar=no, resizable=0, width=450, height=630, top=30")' alt='logo-samandehi' src='https://logo.samandehi.ir/logo.aspx?id=55844&p=ujynujynaqgwshwlshwl'/>

    سلام
    برای قرار دادن عکس در گوشه صفحه این دو کد رو به کد css خود اضافه کنید

    کد HTML:
    .bl {  position: absolute;  left: 0px;  bottom: 0px;}
    .br {  position: absolute;  right: 0px;  bottom: 0px;}
    و کلاس bl و br رو به img خود بدید

    کد HTML:
     <img class="bl" id='apfuapfuoeukwlaowlao' style='cursor:pointer' onclick='window.open("https://logo.samandehi.ir/Verify.aspx?id=55844&p=dshwdshwmcsiaodsaods", "Popup","toolbar=no, scrollbars=no, location=no, statusbar=no, menubar=no, resizable=0, width=450, height=630, top=30")' alt='logo-samandehi' src='https://logo.samandehi.ir/logo.aspx?id=55844&p=ujynujynaqgwshwlshwl'/>     
     <img class="br" id='apfuapfuoeukwlaowlao' style='cursor:pointer' onclick='window.open("https://logo.samandehi.ir/Verify.aspx?id=55844&p=dshwdshwmcsiaodsaods", "Popup","toolbar=no, scrollbars=no, location=no, statusbar=no, menubar=no, resizable=0, width=450, height=630, top=30")' alt='logo-samandehi' src='https://logo.samandehi.ir/logo.aspx?id=55844&p=ujynujynaqgwshwlshwl'/>

    کاربر مقابل از Ostad بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    29
    مورد پسند
    9 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 50.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Ostad نمایش پست ها
    سلام
    برای قرار دادن عکس در گوشه صفحه این دو کد رو به کد css خود اضافه کنید

    کد HTML:
    .bl {  position: absolute;  left: 0px;  bottom: 0px;}
    .br {  position: absolute;  right: 0px;  bottom: 0px;}
    و کلاس bl و br رو به img خود بدید

    کد HTML:
     <img class="bl" id='apfuapfuoeukwlaowlao' style='cursor:pointer' onclick='window.open("https://logo.samandehi.ir/Verify.aspx?id=55844&p=dshwdshwmcsiaodsaods", "Popup","toolbar=no, scrollbars=no, location=no, statusbar=no, menubar=no, resizable=0, width=450, height=630, top=30")' alt='logo-samandehi' src='https://logo.samandehi.ir/logo.aspx?id=55844&p=ujynujynaqgwshwlshwl'/>     
     <img class="br" id='apfuapfuoeukwlaowlao' style='cursor:pointer' onclick='window.open("https://logo.samandehi.ir/Verify.aspx?id=55844&p=dshwdshwmcsiaodsaods", "Popup","toolbar=no, scrollbars=no, location=no, statusbar=no, menubar=no, resizable=0, width=450, height=630, top=30")' alt='logo-samandehi' src='https://logo.samandehi.ir/logo.aspx?id=55844&p=ujynujynaqgwshwlshwl'/>
    lممنون دوست عزیز ولی یک کد آسانتر و بهتر به من دهید در یکجا اسان بزارم ممنون میشم


  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    3,352
    مورد پسند
    2,706 بار
    نوشته های وبلاگ
    48
    اطلاعات
    Mac OS X 10.12.1 Chrome 55.0.2883.95
    میزان امتیاز
    398

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط poshtiban نمایش پست ها
    lممنون دوست عزیز ولی یک کد آسانتر و بهتر به من دهید در یکجا اسان بزارم ممنون میشم


    خدمت شما

    کد HTML:
    <img id='apfuapfuoeukwlaowlao' style='cursor:pointer;position: absolute; left: 0px; bottom: 0px;' onclick='window.open("https://logo.samandehi.ir/Verify.aspx?id=55844&p=dshwdshwmcsiaodsaods", "Popup","toolbar=no, scrollbars=no, location=no, statusbar=no, menubar=no, resizable=0, width=450, height=630, top=30")' alt='logo-samandehi' src='https://logo.samandehi.ir/logo.aspx?id=55844&p=ujynujynaqgwshwlshwl'/>
    
    
    <img id='apfuapfuoeukwlaowlao' style='cursor:pointer;position: absolute; right: 0px; bottom: 0px;' onclick='window.open("https://logo.samandehi.ir/Verify.aspx?id=55844&p=dshwdshwmcsiaodsaods", "Popup","toolbar=no, scrollbars=no, location=no, statusbar=no, menubar=no, resizable=0, width=450, height=630, top=30")' alt='logo-samandehi' src='https://logo.samandehi.ir/logo.aspx?id=55844&p=ujynujynaqgwshwlshwl'/>
    

    کاربر مقابل از Ostad بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    29
    مورد پسند
    9 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 50.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Ostad نمایش پست ها
    خدمت شما

    کد HTML:
    <img id='apfuapfuoeukwlaowlao' style='cursor:pointer;position: absolute; left: 0px; bottom: 0px;' onclick='window.open("https://logo.samandehi.ir/Verify.aspx?id=55844&p=dshwdshwmcsiaodsaods", "Popup","toolbar=no, scrollbars=no, location=no, statusbar=no, menubar=no, resizable=0, width=450, height=630, top=30")' alt='logo-samandehi' src='https://logo.samandehi.ir/logo.aspx?id=55844&p=ujynujynaqgwshwlshwl'/>
    
    
    <img id='apfuapfuoeukwlaowlao' style='cursor:pointer;position: absolute; right: 0px; bottom: 0px;' onclick='window.open("https://logo.samandehi.ir/Verify.aspx?id=55844&p=dshwdshwmcsiaodsaods", "Popup","toolbar=no, scrollbars=no, location=no, statusbar=no, menubar=no, resizable=0, width=450, height=630, top=30")' alt='logo-samandehi' src='https://logo.samandehi.ir/logo.aspx?id=55844&p=ujynujynaqgwshwlshwl'/>
    
    ممنون در کجا بزارم درفوتر یا ..هدر کجا بزارم

    کاربر مقابل از poshtiban بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    3,352
    مورد پسند
    2,706 بار
    نوشته های وبلاگ
    48
    اطلاعات
    Mac OS X 10.12.1 Chrome 55.0.2883.95
    میزان امتیاز
    398

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط poshtiban نمایش پست ها
    ممنون در کجا بزارم درفوتر یا ..هدر کجا بزارم
    فرقی ندارد تو هرکدوم بذارین پایین در گوشه های صفحه نشون میده

  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    29
    مورد پسند
    9 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 50.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Ostad نمایش پست ها
    فرقی ندارد تو هرکدوم بذارین پایین در گوشه های صفحه نشون میده
    ممنون ولی این کد مشکل داره ثابت داخل اخرین ارسالیات میچسبد باتشکر

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    3,352
    مورد پسند
    2,706 بار
    نوشته های وبلاگ
    48
    اطلاعات
    Mac OS X 10.12.1 Chrome 55.0.2883.95
    میزان امتیاز
    398

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط poshtiban نمایش پست ها
    ممنون ولی این کد مشکل داره ثابت داخل اخرین ارسالیات میچسبد باتشکر
    اسکرین شات بدید


    ولی فکر نکنم مشکلی داشته باشه

    کاربر مقابل از Ostad بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    29
    مورد پسند
    9 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 50.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    اگر یک کد دیگه بهم بدید ممنون میشم

  11. Top | #10
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    3.8 و 4.2
    سن
    28
    نوشته ها
    600
    مورد پسند
    444 بار
    اطلاعات
    Windows NT 10.0 Chrome 55.0.2883.87
    میزان امتیاز
    77

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط poshtiban نمایش پست ها
    اگر یک کد دیگه بهم بدید ممنون میشم
    خب طرف باید بدون مشکل چیه از طریق اسکرین شات تا بتونه ادیت کنه و کد جدید بده! چون الان اون کد رو من تست کردم موردی داشت برای سایت من.



صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •