تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از 21 به 29 از 29

موضوع: vB4-دانلود استایل زیبای VB4 4.0.3 PL1 Professional Style ویبولتین نسخه 4

    1. توضیحات vB4-دانلود استایل زیبای VB4 4.0.3 PL1 Professional Style ویبولتین نسخه 4 »»

      vB4-دانلود استایل زیبای VB4 4.0.3 PL1 Professional Style ویبولتین نسخه 4

      نگارش: ، توسط (مدیریت کل سایت)

      آخرین زمان حضور: Dec 2016 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: انتخاب نشده امتیاز:  نصب شده: 0 بار
      زمان انتشار: 2010/07/09 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: 0 بار
      پشتیبانی نمی شود

      سلام.
      این استایل یکم شبیه به استایل version j ویبولتین نسخه 3 هست.
      نمونه ها + دانلود پیوست شدند.
      موفق باشید.

      دانلود رایگان vB4-دانلود استایل زیبای VB4 4.0.3 PL1 Professional Style ویبولتین نسخه 4 از وی بی ایران


      تصاویر مطلب

      • نوع فایل: png 313loq8.png (58.3 کیلو بایت, 408 نمایش)
      • نوع فایل: png 9bgdtv.png (87.6 کیلو بایت, 286 نمایش)


      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #22
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    3
    نوشته ها
    148
    مورد پسند
    66 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    21

    پیش فرض

    یعنی کسی نیست راهی بلد باشه هیدر تو سیستم های مختلف میریزه بهم

  3. Top | #23
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    3
    نوشته ها
    148
    مورد پسند
    66 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    21

    پیش فرض

    علی برس به دادم فایل هیدر رو گذاشتم چند تا پست قبل

  4. Top | #24
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,681
    مورد پسند
    54,801 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    نفهمیدم میخواید دقیق چیکار کنید .
    اگر میخواید هدر فیکس بشه این رو توی هدر بزنید :
    کد:
    <div class="above_body"> <!-- closing tag is in template navbar -->
    <div id="header" class="floatcontainer doc_header">
        {vb:raw ad_location.ad_header_logo}
        <div><a name="top" href="{vb:raw vboptions.forumhome}.php{vb:raw session.sessionurl_q}" class="logo-image">
            <img src="{vb:stylevar titleimage}" alt="{vb:rawphrase x_powered_by_vbulletin, {vb:raw vboptions.bbtitle}}" width="100%" height="107" /></a></div>
        
        <div class="ad_global_header">
            {vb:raw ad_location.global_header1}
            {vb:raw ad_location.global_header2}
        </div>
        <hr />
        {vb:raw ad_location.ad_header_end}
    </div>
    بجای ارتفاع که مقدارش 107 هست باید ارتفاع عکس هدر رو بزنید

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  5. Top | #25
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    3
    نوشته ها
    148
    مورد پسند
    66 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    21

    پیش فرض

    خوب این مشکل هیدر حل شد اما عرض قالب چی اونم به هم میریزه

  6. Top | #26
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    3
    نوشته ها
    148
    مورد پسند
    66 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    21

    پیش فرض

    خوب این مشکل هیدر حل شد اما عرض قالب چی اونم به هم میریزه

  7. Top | #27
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.0 Beta 1
    نوشته ها
    327
    مورد پسند
    179 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    40

    پیش فرض

    لینکه سایتتم که تو امضات نیست آدم یه موقع خواست کمک کنه دستتو بگیره

  8. Top | #28
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    3
    نوشته ها
    148
    مورد پسند
    66 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    21

    پیش فرض

    خوب تو لوکال کار می کنم

  9. Top | #29
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.0 Beta 1
    نوشته ها
    327
    مورد پسند
    179 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    40

    پیش فرض

    پیشنهاد می کنم فایرفاکس نسخه 3 به بعد نه 4 رو با پلاگین فایرباگ نصب کنید و خیلی راحت ببینید هر استایلی چه آی دی داره و توی تمپلیت انجمن ویرایش کنید

    کاربر مقابل از Mojtaba_6485 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  10. Top | #30
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.2
    نوشته ها
    46
    مورد پسند
    14 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    رنگ سفید پس زمینه چط.ر عوض میشه؟ تمام استایلها رو گشتم و تغییر دادم اما رنگ پس زمینه سفید تغیری نمیکنه . لطفا بگید استایلش چی هست و کجاست هر چی گشتم پیدا نمیشه عجیبه

    خواهشا یکی جواب بده لطفا کمک کنید
    ویرایش توسط mashiat : 2011/03/15 در ساعت 09:46 PM دلیل: ادغام دو پست

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 30
    آخرين نوشته: 2014/09/04, 07:29 PM
  2. پاسخ: 33
    آخرين نوشته: 2014/01/22, 10:13 AM
  3. پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2014/01/12, 10:55 PM
  4. پاسخ: 11
    آخرين نوشته: 2010/12/17, 12:06 PM
  5. پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2010/09/11, 06:06 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •