VectonPanypay
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11

موضوع: مُد دکمه بازگشت به بالا برای ویبولتین 4

    1. توضیحات مُد دکمه بازگشت به بالا برای ویبولتین 4 »»

      مُد دکمه بازگشت به بالا برای ویبولتین 4

      نگارش: 1.1 ، توسط (کاربر سایت)

      آخرین زمان حضور: Jun 2017 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: 4.2.x امتیاز:  نصب شده: 0 بار
      زمان انتشار: 2017/05/19 بروزرسانی: 2017/05/19 دریافت شده: 4 بار
      پشتیبانی می شود سیستم هک و پلاگین تغییرات اتوماتیک در قالب

      سلام

      امکانات:
      - بدون نیاز به جی کوئری کار می کند (با جاوااسکریپت خالص). (اگر جی کوئری لود شده باشد از آن استفاده می کند).
      - تعداد ناتیفیکیشن (اطلاع رسانی) های کاربر رو بصورت چشمک زن نشان می دهد.
      - بدون نیاز به فایل اضافی. نصب ساده از طریق مدیریت محصولات
      - بدون نیاز به تغییر در استایل اصلی. دارای تمپلیت css جداگانه برای تغییر ظاهر در هر استایل
      - دارای حالت ریسپانسیو (واکنش گرا در ابعاد کم)
      - دارای پنل تنظیمات برای (غیر)فعال کردن ویژگی ها

      توضیحات اضافه:
      این مُد در ابتدا (بیش از یکسال پیش) یک ویرایش قالب ساده بود که در یک انجمن نرم افزاری معروف خودی قرار داده بودم. حالا تصمیم به تبدیل اون به مُد و عمومی کردن اون گرفتم و به لطف خدا انجام شد. در تهیه این مُد زحمت کشیده شده بخصوص در پیدا کردن محل هوک درست برای نمایش تعداد ناتیفیکیشن ها وقت زیادی صرف شده. برای تهیه کدهای جاوا اسکریپت اسکرول انیمیش مانندش از اینترنت (استک آورفلو اگه درست یاد باشه) کمک گرفته بودم. روی ویبولتین 4.2.3 تست شده و احتمالا توی تمام سری های 4.2.x جواب می ده. برای تغییر ظاهرش کافیه تمپلیت m_back_to_top.css رو "در زیرشاخه استایل حاضرتون" پیدا کنید و #mbttop رو به ظاهر دلخواه تغییر بدید.

      کد:
      تعداد پلاگین ها: 4 
      تعداد تمپلیت ها: 2 
      کار با دیتابیس: خیر 
      پنل تنظیمات: بله (ادمین سی پی > تنظیمات > تنظیمات مُد دکمه بازگشت به بالا) 
      بدون خطای markup validation

      منبع

      دانلود رایگان مُد دکمه بازگشت به بالا برای ویبولتین 4 از وی بی ایران


      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #2
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    ورژن ویبولتین
    4
    سن
    22
    نوشته ها
    3,193
    مورد پسند
    2,227 بار
    نوشته های وبلاگ
    17
    اطلاعات
    Windows NT 10.0 Chrome 58.0.3029.96
    میزان امتیاز
    386

    پیش فرض

    جالب بود
    ممنون محمدرضا جان

    فقط یه پیشنهاد: سرعت بالا رفتن رو مقداری کم کنید و یه افکت اسکرول آرام بهش بدید به نظرم زیباتر میشه از این لحاظ

    در کل خوب بود. دکمه back to topت قشنگ بود. خوشم اومد

    2 تشکر توسط:

    آی دی تلگرام @vBInna
    به پیام های خودسر و بی هماهنگی در تلگرام و خصوصی پاسخی داده نمی شود
    در صورت حل مشکل حتما اعلام کنید تا تاپیک بسته شود
    افزونه امنیتی مخفی سازی وردپرس | Hide My WP

  3. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2014
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    37
    مورد پسند
    49 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 56.0.2950.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    خواهش میکنم آقا سعید، باعث افتخاره
    انیمیشن که داره، منتهی وقتی از جاوااسکریپت خالص استفاده میشه یه مقدار پلّه ای تره نسبت به وقتی که جی کوئری هست در قالب
    سرعت هم خوب شد که یاداوری کردی. سرعت علاوه به اینکه بستگی داره از کجای صفحه روی دکمه کلیک می شه، یه مقدار هم سلیقه ای هست.

    پس من بگم این نکات رو برای استفاده کنندگان:
    آموزش تغییر سرعت بازگشت با بالا:
    ادمین سی پی > قالب > جست و جو در قالب ها > m_back_to_top_html رو جست و جو کنید و بازش کنید (حتما توجه بشه که زیرمجموعه استایل فعلیتون باشه نه استایل دیگه که روی انجمنتون نصبه)
    بعد که باز شد:
    هرچی عدد 800 توش دیدید (5 بار تکرار شده) به عدد دلخواه تغییر بدید. با در نظر گرفتن اینکه عدد جدید حتما به 100 بخش پذیر باشه (جلوگیری از یه باگ). و اینکه عدد با واحد میلی ثانیه هست. مثلا 2000 بذارید میشه 2 ثانیه کل زمان اسکرولتون به بالا. 1000 میشه 1 ثانیه. 1500 می شه 1 و نیم ثاینه.

    آموزش تغییر پهنایی که کمتر از اون دکمه به حالت ریسپانسیو میره:
    ادمین سی پی > قالب > جست و جو در قالب ها > m_back_to_top.css رو جست و جو کنید و بازش کنید (حتما توجه بشه که زیرمجموعه استایل فعلیتون باشه نه استایل دیگه که روی انجمنتون نصبه)
    بعد که باز شد: @media screen and (max-width: 414px)
    رو پیدا کنید و عدد 414px رو به پهنای دلخواه تغییر بدید.

    2 تشکر توسط:

    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  4. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2014
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    37
    مورد پسند
    49 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 56.0.2950.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    به نسخه 1.1 بروزرسانی شد
    تغییرات:
    هر دو مورد در پست بالا بصورت آپشن به پنل تنظیمات مُد اضافه گردید.

    2 تشکر توسط:

    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  5. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2017
    ورژن ویبولتین
    3.7
    نوشته ها
    16
    مورد پسند
    3 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 53.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    ایا تو لود سایت تاثیر منفی داره؟

    کاربر مقابل از modireserver بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2014
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    37
    مورد پسند
    49 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 56.0.2950.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط modireserver نمایش پست ها
    ایا تو لود سایت تاثیر منفی داره؟
    بطورکلی مُد هایی که با دیتابیس کار نمی کنن، با آجاکس کار نمی کنن، فایل php و غیره روی هاست ندارن، المان های زیادی روی صفحه پردازش و رندر نمی کنن و یا به کتابخانه های عظیم احتیاج ندارن، تاثیرشون روی سرعت میشه گفت صفره.
    از جمله این مُد.

    کاربر مقابل از M-AUDIO بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  7. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    ورژن ویبولتین
    Suite.v4.2.3
    نوشته ها
    221
    مورد پسند
    59 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 53.0
    میزان امتیاز
    28

    پیش فرض

    سلام
    من نصبش کردم ولی با اسکرول بار انجمن قاطی میکنه و به مشکل برمیخوره؟

    1_ اسکرول بار انجمن کلا از کار میوفته
    2_ روی آیکون برگشت به بالا ضربه میزنیم خودکار هدایت میشه به لینک زیر
    external.php?type=RSS2

    اگر راه حلی وجود داره خوشحال میشم راهنمایی بکنید ما رو

    ممنون و منتظره جوابتون هستم
    یوزر تست
    نام کاربری: تست
    پسورد: 1
    آدرس سایت: http://gooya4.ir

  8. Top | #8
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    ورژن ویبولتین
    4
    سن
    22
    نوشته ها
    3,193
    مورد پسند
    2,227 بار
    نوشته های وبلاگ
    17
    اطلاعات
    Windows NT 10.0 Chrome 58.0.3029.110
    میزان امتیاز
    386

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط محمود نمایش پست ها
    سلام
    من نصبش کردم ولی با اسکرول بار انجمن قاطی میکنه و به مشکل برمیخوره؟

    1_ اسکرول بار انجمن کلا از کار میوفته
    2_ روی آیکون برگشت به بالا ضربه میزنیم خودکار هدایت میشه به لینک زیر
    external.php?type=RSS2

    اگر راه حلی وجود داره خوشحال میشم راهنمایی بکنید ما رو

    ممنون و منتظره جوابتون هستم
    احتمالا با این چیزی که میگم باید مشکل تون حل بشه (چون تو اینسپکت به این شکل حل شد):
    سرچ کنید در جستجوی قالب ها:
    کد:
    id="mbttop"
    کل تگ span این آی دی رو کات کنید و بیارید قبل از:
    کد:
    href="external.php?type=RSS2"
    قبل از تگ آغازین <a href="..."
    یعنی:
    کد:
    <span id="mbttop"...></span>
    <a href="..."></a>
    به این شکل بشه


    تست کنید گزارش بدید

    2 تشکر توسط:

    آی دی تلگرام @vBInna
    به پیام های خودسر و بی هماهنگی در تلگرام و خصوصی پاسخی داده نمی شود
    در صورت حل مشکل حتما اعلام کنید تا تاپیک بسته شود
    افزونه امنیتی مخفی سازی وردپرس | Hide My WP

  9. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    ورژن ویبولتین
    Suite.v4.2.3
    نوشته ها
    221
    مورد پسند
    59 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 53.0
    میزان امتیاز
    28

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Inna نمایش پست ها
    احتمالا با این چیزی که میگم باید مشکل تون حل بشه (چون تو اینسپکت به این شکل حل شد):
    سرچ کنید در جستجوی قالب ها:
    کد:
    id="mbttop"
    کل تگ span این آی دی رو کات کنید و بیارید قبل از:
    کد:
    href="external.php?type=RSS2"
    قبل از تگ آغازین <a href="..."
    یعنی:
    کد:
    <span id="mbttop"...></span>
    <a href="..."></a>
    به این شکل بشه


    تست کنید گزارش بدید

    سلام مرسی از پاسخگویی شما

    ولی من زیاد وارد نیستم و متوجه این قسمت که گفتین قبل از تگ آغازین نشدم؟

    من کدهای هر دوتا قالبشون رو اینجا میگذارم و اگر زحمتی نیستش خودتون که واردین تنظیمش بکنید و من جایگزینشون بکنم ببینم چطور پیش میره ممنون میشم

    قالب m_back_to_top_html


    کد:
    <vb:if condition="$notifications_total AND $vboptions['mbttop_notify_aware']">
        <span id="mbttop" title="{vb:rawphrase mbttop_back_to_top_x_new_notification, {vb:raw notifications_total}}">
            <span id="mbttop-notifications-count" class="mbttop-notify-active">{vb:raw notifications_total}</span>
        </span>
    <vb:else />
        <span id="mbttop" title="{vb:rawphrase mbttop_back_to_top}"></span>
    </vb:if>
    <script type="text/javascript">
        switch({vb:raw $vboptions.mbttop_scroll_speed}) {
        case 0:
            var scrollTopSpeed = 500; break;
        case 2:
            var scrollTopSpeed = 2000; break;
        case 3:
                var scrollTopSpeed = 3000; break;
        default:
            var scrollTopSpeed = 1000;
        }
        var scrollTopBtn = document.getElementById('mbttop');
        scrollTopBtn.style.transition = 'bottom 0.3s';
    
        function MonitorScrollPos() {
        var PosTop  = window.pageYOffset || document.documentElement.scrollTop;
            if (PosTop > 50) {
                scrollTopBtn.style.bottom = '0px';
            } else {
                scrollTopBtn.style.bottom = '-50px';
            }
        };
        
        function scrollTo(element, to, duration) {
            var start = element.scrollTop,
                change = to - start,
                currentTime = 0,
                increment = 20;
            
            var animateScroll = function(){        
                currentTime += increment;
                var val = Math.easeInOutQuad(currentTime, start, change, duration);
                element.scrollTop = val;
                if(currentTime < duration) {
                    setTimeout(animateScroll, increment);
                }
            };
            animateScroll();
        };
    
        //t = current time
        //b = start value
        //c = change in value
        //d = duration
        Math.easeInOutQuad = function (t, b, c, d) {
            t /= d/2;
            if (t < 1) return c/2*t*t + b;
            t--;
            return -c/2 * (t*(t-2) - 1) + b;
        };
        <vb:if condition="$vboptions[mbttop_always_js]">
        scrollTopBtn.addEventListener('click', function () {scrollTo(document.documentElement, 0, scrollTopSpeed); scrollTo(document.body, 0, scrollTopSpeed);} , false);
        <vb:else />
        if (typeof jQuery == 'undefined') {  
            scrollTopBtn.addEventListener('click', function () {scrollTo(document.documentElement, 0, scrollTopSpeed); scrollTo(document.body, 0, scrollTopSpeed);} , false);
        }
        else
        {
            scrollTopBtn.addEventListener('click', function () {$('html, body').animate({scrollTop : 0},scrollTopSpeed)} , false);
        }
        </vb:if>
        <vb:if condition="$vboptions[mbttop_autohide]">
        window.addEventListener('scroll', MonitorScrollPos , false);
        window.addEventListener('load', MonitorScrollPos , false);
        </vb:if>
    </script>

    قالب footer

    کد:
    <vb:if condition="$vboptions[fluent_plugin_enable]">            
    <div class="footer-top">
    <div class="body_wrapper">
    <vb:if condition="$vboptions[fluent_aboutus_enabled]">
    <div class="about-title">
    <vb:if condition="$vboptions[footer_color]==light">
    <div class="about-icon"></div></vb:if>
    <span>{vb:raw vboptions.aboutus_title}</span>
    </div>
    </vb:if>
    <vb:if condition="$vboptions[fluent_rlinks_enabled]">
    <div class="links-title">
    <vb:if condition="$vboptions[footer_color]==light">
    <div class="links-icon"></div></vb:if>
    <span>{vb:raw vboptions.related_links}</span>
    </div>
    </vb:if>
    </div>
    </div>
    <div class="footer">
    <div class="body_wrapper">
    <div class="about">
    <vb:if condition="$vboptions[fluent_aboutus_enabled]">
    {vb:raw vboptions.fluent_aboutus_descript}</vb:if>
    <vb:if condition="$vboptions[fluent_footer_time_enabled]">
    <div id="footer_time" class="shade footer_time">{vb:rawphrase all_times_are_gmt_x_time_now_is_y}</div></vb:if>
    </div>
    
    <div class="links">
    {vb:raw template_hook.fluent_related_links}
    </div>
    </div>
    <div class="clear"></div>
    </div>
    </vb:if>
    <div class="footer-bottom">
    <vb:if condition="$vboptions[fluent_plugin_enable]">
    <vb:if condition="$vboptions[links_enable]">
    <div class="social-text">{vb:raw vboptions.social_network_title}</div>
    <div class="social">
    <vb:if condition="$vboptions[link_fb]"><a href="{vb:raw vboptions.link_fb}" class="fb"></a></vb:if>
    <vb:if condition="$vboptions[link_tw]"><a href="{vb:raw vboptions.link_tw}" class="tw"></a></vb:if>
    <vb:if condition="$vboptions[link_instagram]"><a href="{vb:raw vboptions.link_instagram}" class="instagram"></a></vb:if>
    <vb:if condition="$vboptions[link_pin]"><a href="{vb:raw vboptions.link_pin}" class="pin"></a></vb:if>
    <vb:if condition="$vboptions[link_g]"><a href="{vb:raw vboptions.link_g}" class="g"></a></vb:if>
    <vb:if condition="$vboptions[link_youtube]"><a href="{vb:raw vboptions.link_youtube}" class="youtube"></a></vb:if>
    </div>
    </vb:if>
    </vb:if>
    <div class="copyright"> مشترک فید آر اس اس سایت بشوید <a href="external.php?type=RSS2"><img src="http://www.vbiran.ir/images/misc/ok_rss.png"/a></div>
    </div>
    یوزر تست
    نام کاربری: تست
    پسورد: 1
    آدرس سایت: http://gooya4.ir

  10. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2014
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    37
    مورد پسند
    49 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 56.0.2950.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام و ادب

    همونطور که آقا سعید حدس زدن مشکل از ویرایشی هست که در قالبتون انجام دادید تا دکمه rss فید رو بذارید پایین انجمنتون.
    inspect element نشون میده که anchor اون دکمه بسته نشده و نصف فوتر رو توی خودش جا می ده.
    وگرنه دکمه بدون هیچ تغییری در انجمنی با همین قالب فلوئنت نصب شده و کار می کنه.
    به این خط دقت کنید:
    کد:
    <div class="copyright"> مشترک فید آر اس اس سایت بشوید <a href="external.php?type=RSS2"><img src="http://www.vbiran.ir/images/misc/ok_rss.png"/a></div>
    باید اینشکلیش کنید:
    کد:
    <div class="copyright"> مشترک فید آر اس اس سایت بشوید <a href="external.php?type=RSS2"><img src="http://www.vbiran.ir/images/misc/ok_rss.png"</a></div>


    ویرایش:
    یه حسی میگفت مُد من با مُد creatively_nsb هموطنمون تداخل ذاتی داشته باشه چون هردوشون با scrollbar و scrollposition و لیستِنِرهاشون ور می رن!
    الان که تست کردم در لوکال دیدم که بله، متاسفانه همدیگه رو از کار میندازن. از اونجا که نمی دونم چقدر وقت می بره فعلا نمی تونم بهش بپردازم تا اطلاع ثانوی.
    ویرایش توسط M-AUDIO : 2017/06/27 در ساعت 06:04 PM

    2 تشکر توسط:

    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 17
    آخرين نوشته: 2015/06/22, 01:14 PM
  2. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2015/02/14, 05:23 PM
  3. پاسخ: 200
    آخرين نوشته: 2013/08/13, 08:07 PM
  4. آموزش پهن کردن پاسخ سریع ویبولتین Wide Quick Reply ویبولتین 3
    توسط VBIran در انجمن آموزش های وی بولتین
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2013/07/05, 10:40 PM
  5. پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2012/05/07, 03:29 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •