تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11

موضوع: مشکل در قرار دادن آواتار

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    581
    مورد پسند
    190 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    67

    پیش فرض مشکل در قرار دادن آواتار

    درود به خدمت دوستان
    وقتی میخوای آواتار عوض کنی این ارور رو میده:
    Warning: tempnam() [function.tempnam]: Unable to access in [path]/includes/class_upload.php on line 275

    البته وقتی از طریق PC می زاری مشکلی نداره، فقط وقتی از طریق لینک می خوای بذاری ارور میده!!

    علت چیه؟؟





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    2,936
    مورد پسند
    2,993 بار
    نوشته های وبلاگ
    4
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    357

    پیش فرض

    یه فایل class_upload.php جدید جایگزین این یکی کنید ببینید درست میشه؟

    2 تشکر توسط:

    √ فروش دامنه های زیبا، کاربردی و کمیاب
    √ نصب، راه اندازی و پشتیبانی انجمن شما
    √ فروش هاست با کیفیت با قیمت معقول
    © چت در تلگرام: 09357816755

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    581
    مورد پسند
    190 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    67

    پیش فرض

    نه
    درست نشد!!


  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    581
    مورد پسند
    190 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    67

    پیش فرض

    کسی بلد نیست؟؟
    UP


  6. Top | #5
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    نوشته ها
    3,995
    مورد پسند
    3,578 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    477

    پیش فرض

    فکر کنم باید با هاستتون تماس بگیرید

    کاربر مقابل از Ariyan بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    581
    مورد پسند
    190 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    67

    پیش فرض

    آپ
    علی آقا شما هم یه نگاه بکن به ارور ببین سر در میارین


  8. Top | #7
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,810 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    You have open_basedir restrictions on your server. To get uploads to work you need to create a 'tmp' subdirectory under your 'home' and chmod it to 777. Then in the Admin CP set "Upload In Safe Mode?" to 'Yes' and point the "Safe Mode Temp Directory" to that directory. If you placed the tmp directory in the right place, the path to the Safe Mode Temp Directory will be:

    /home/tmp

    Admin CP -> vBulletin Options -> Server Settings and Optimization Options -> Safe Mode Temporary Directory

    Admin CP -> vBulletin Options -> Server Settings and Optimization Options -> Safe Mode Upload Enabled -> Yes


    Also the php.ini setting for 'upload_tmp_dir' may be empty. It's possible you (as root) or your host will need to edit php.ini and set 'upload_tmp_dir' to point to the full path to a directory on the server that is chmod'd to 1777. You will also need to restart Apache after making this change.




    توی روت سایتتون یک پوشه با نام tmp درست کنید و دسترسی اون رو روی 777 بذارید . حالا این دو کار رو انجام بدید :


    Admin CP -> vBulletin Options -> Server Settings and Optimization Options -> Safe Mode Temporary Directory

    Admin CP -> vBulletin Options -> Server Settings and Optimization Options -> Safe Mode Upload Enabled -> Yes

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    581
    مورد پسند
    190 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    67

    پیش فرض

    این کار رو هم کردم
    این ارور رو داد

    Warning: fopen() [function.fopen]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 594 is not allowed to access /tmp owned by uid 0 in [path]/includes/class_upload.php on line 281

    Warning: fopen(/tmp/vbupload16144) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in [path]/includes/class_upload.php on line 281

    اینم پیام سیستم
    Upload failed due to failure writing temporary file.


  10. Top | #9
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,810 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    چون دسترسی پوشه ۷۷۷ نیست

    توی سایت اشیانه دات ارگ دنبال راهکار غیر غعال کردن safe mod بگردید اسون هست


    ---
    - Sent from my iPad using Tapatalk

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    581
    مورد پسند
    190 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    67

    پیش فرض

    777 گذاشتم
    اصلا همین که پوشه رو با اون اسم ساختم خودش دسترسیش رو 777 بود
    بازم ممنون واسه راهنمایی!!


صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •