گیفت کارت آیتونز
صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 32

موضوع: صفحه سفید انجمن پس از انتقال به سرور جدید

  1. Top | #21
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    ورژن ویبولتین
    4
    سن
    24
    نوشته ها
    4,285
    مورد پسند
    3,214 بار
    نوشته های وبلاگ
    17
    اطلاعات
    Windows NT 10.0 Chrome 63.0.3239.84
    میزان امتیاز
    516

    پیش فرض

    این سایت ها رو مطالعه کنید:
    https://how-to.squarebrothers.com/ho...set-in-cpanel/
    How to enabled ini_set() which has been disabled for security reasons - Knowledgebase - ControlVM Sdn. Bhd.

    چک کنید safe mode سایت تون فعال هست یا نه. از هاست تون بپرسید.
    همین طور اگر سی پنل دارید، ModSecurity رو در صفحه اول پیدا کنید و ببینید فعال هست یا غیرفعال. اگر فعال بود غیرفعالش کنید. اگرم غیرفعال بود فعالش کنید.
    ببینید نتیجه چه می شود.

    بعد ببینید چیز جدیدی در لاگ می بینید یا خیر.

    بعد این که یه ساب دامین جدید بسازید. ویبولتین جدید روی اون نصب کنید. این دفعه دیگه فایل ها رو کد نکنید.
    ببینید ویبولتین جدید بالا میاد یا نه. ترجیحا 4.2.5 یا همن 4.2.3 خودتون رو نصب کنید (فایل ها عادی و غیر کد باشن).

    منتظر اعلام نتایج تون هستیم




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #22
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8.4
    نوشته ها
    884
    مورد پسند
    156 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 52.0
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    الان بررسی کردم اگه جلوی index.php یدونه / بزنم سایت بدون مشکل باز میشه یعنی باید index.php/ به این حالت بزنم

    مشکل از چی هست ؟؟؟

  4. Top | #23
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    ورژن ویبولتین
    4
    سن
    24
    نوشته ها
    4,285
    مورد پسند
    3,214 بار
    نوشته های وبلاگ
    17
    اطلاعات
    Windows NT 10.0 Chrome 63.0.3239.84
    میزان امتیاز
    516

    پیش فرض

    ادمین سی پی / تنظیمات / تنظیمات اصلی / نام انجمن/ آدرس سایت/ ایمیل/ متن کپی رایت/ شماره تماس

    فیلدهای مربوط به آدرس انجمن و آدرس های پایه رو یه چک کنید درست باشن

    یه سوال: اگر انجمن رو به صورت forum.php بزنید بالا میاد راحت و عادی؟ اما index.php/ حتما باید بزنید؟ یعنی اچ تی اکسس هم فعال باشه، index.php کار نمی کنه؟

    عجیبه

    حقیقتا هیچ چی به ذهنم نمی رسه. شرمنده

  5. Top | #24
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8.4
    نوشته ها
    884
    مورد پسند
    156 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 52.0
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    اگر htaccess رو حذف کنم بدون مشکل لود میشه

    الان مشکل اینه سایت فقط با index.php/ لود میشه بدون / لود نمیشه

    مشکل از سمت سرور نیست
    ویرایش توسط avangcom : 2017/12/21 در ساعت 12:13 PM

  6. Top | #25
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    ورژن ویبولتین
    4
    سن
    24
    نوشته ها
    4,285
    مورد پسند
    3,214 بار
    نوشته های وبلاگ
    17
    اطلاعات
    Windows NT 10.0 Chrome 63.0.3239.84
    میزان امتیاز
    516

    پیش فرض

    اون ویبولتین جدید که گفتم رو ساختید؟ پست شماره 21 نوشتم

    شاید هم مورد از خود فایل index.php باشه
    فایل ایندکس دات پی اچ پی کد نشده رو جایگزین فایل کد شده فعلی کنید (مثل همون کانفیگ)
    ببینید لود میشه یا خیر

  7. Top | #26
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8.4
    نوشته ها
    884
    مورد پسند
    156 بار
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Firefox 57.0
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    بعید میدونم ایراد ویبی و فایلهاش باشن چون با غیر فعال کردن هک dbseo سایت بدون مشکل بالا میاد و لینک های ورودی گوگل با ارور روبرو هستن

  8. Top | #27
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    ورژن ویبولتین
    4
    سن
    24
    نوشته ها
    4,285
    مورد پسند
    3,214 بار
    نوشته های وبلاگ
    17
    اطلاعات
    Windows NT 10.0 Chrome 63.0.3239.84
    میزان امتیاز
    516

    پیش فرض

    پس یک بار فایل های هک دی بی سئو رو دوباره روی هاست بریزید و بازنویسی کنید

    ولی اون کاری که گفتم رو محض اطمینان خودم و خودتون انجام بدید

    و این که ارور لاگ تون هنوز همون it is disabled for security reasons هست؟ یا ارور جدیدی هم بهش اضافه شده؟ همین طور لینک هایی که دادم رو هم خوندید؟

    به نظرم مشکل از سرور جدید هست. چون ظاهرا توی سرور قبلی چنین مشکلی نداشتید. و این که اگر با حذف اچ تی اکسس سایت لود میشه هم باز مربوط به سرور میشه (با قاطعیت نمی گم، اما احتمال 90 درصد مربوط به سرور هست)

    لطفا همه ی کارهایی که گفته شده رو انجام بدید و نتایجش رو بفرمایید تا دوستان دیگه ای که قصد شرکت در تاپیک رو دارن، ببینن چه کارهایی انجام شده.

    اگر تا جمعه هفته بعد مشکل تون حل نشد و اگر خواستید دسترسی هاست+ادمین سی پی رو جمعه بعدی در خصوصی بفرستید تا خودم از نزدیک چک کنم

    موید و پیروز باشید

  9. Top | #28
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8.4
    نوشته ها
    884
    مورد پسند
    156 بار
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Firefox 57.0
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    با تشکر از پیگیری شما
    قبل از انجام کارهای گفته شده مجدد سراغ htaccess رفتم با آزمون و خطا متوجه شدم هک dbseo هم مشکل نداره همه مشکل از این خط کد در htaccess هست :
    کد PHP:
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ styledb.php [L,QSA
    با حذف اینخط انجمن بدون مشکل بالا میاد!

    حالا این خط که مربوط به چی هستند بدرد چی میخورن و چه کاربردی دارن ؟؟؟

    هرچی هست مربوط به vbseo هست که قبلا نصب کردیم فایل styledb.php رو که باز میکنم محتویاتش مربوط به vbseo هستند
    ویرایش توسط avangcom : 2017/12/21 در ساعت 08:22 PM

  10. Top | #29
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    ورژن ویبولتین
    4
    سن
    24
    نوشته ها
    4,285
    مورد پسند
    3,214 بار
    نوشته های وبلاگ
    17
    اطلاعات
    Windows NT 10.0 Chrome 63.0.3239.84
    میزان امتیاز
    516

    پیش فرض

    حقیقتش من توی نسخه 3.6.1 وی بی سئو خودم فایلی به اسم styledb.php ندارم و توی اچ تی اکسسی هم که دارم، چنین خطی اصلا ندارم

    یعنی این خط حذف بشه انجمن بدون مشکل بالا میاد؟ لینک ها همه بدون مشکل بالا میان؟

    اگر ممکن هست این فایلش رو ارسال کنید ببینم چی هست اصلا.

    تشکر

  11. Top | #30
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8.4
    نوشته ها
    884
    مورد پسند
    156 بار
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Firefox 57.0
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    بله با حذف این خط انجمن بدون مشکل لود میشه
    فایل رو بزودی ارسال میکنم

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2013/10/22, 04:02 PM
  2. مشکل جدی پس از انتقال به VB
    توسط mani_111 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 2013/08/29, 02:16 PM
  3. مشکل پس از آپگرید
    توسط MEMPHIS در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/12/26, 05:07 PM
  4. بن شدن کاربران پس از ارتقا به vb4
    توسط [email protected] در انجمن مبدل (phpBB,SMF,MyBB) به vBulletin با Impex
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/12/16, 11:30 PM
  5. چند مشکل پس از تبدیل به VB
    توسط KHANE3 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2011/10/28, 04:54 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •