تبلیغات در اینترنتPanypay
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوع: دلیل این ارور دیتابیس چیه؟؟؟

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8.4
    نوشته ها
    874
    مورد پسند
    154 بار
    اطلاعات
    Unknown Firefox 56.0
    میزان امتیاز
    97

    پیش فرض دلیل این ارور دیتابیس چیه؟؟؟

    درود

    دوستان این ارور های دیتابیس رو با ایمیل دریافت کردم مشکل از چی هست؟؟


    کد PHP:
    Invalid SQL:
    SELECT varnamevaluedatatype FROM setting

    -------------

    mysqli_real_connect(): (HY000/2002): Connection refused
    forum
    /includes/class_core.php on line 1358
    ---------
    Database error in vBulletin 2.0.39:

    Connection refused
    --------
    SELECT moderator.*, user.username,
    IF(
    user.displaygroupid 0user.usergroupiduser.displaygroupid) AS displaygroupidinfractiongroupid
    FROM moderator 
    AS moderator
    INNER JOIN user 
    AS user USING(userid);

    ----------------

    Invalid SQL:

                                
    SELECT *
                                
    FROM style
                                WHERE 
    (styleid 36 AND userselect 1)
                                        OR 
    styleid 36
                                ORDER BY styleid ASC
                                LIMIT 1
    ;
    ------------------------
    Invalid SQL:

                                
    SELECT *
                                
    FROM session
                                WHERE userid 
    0
                                    
    AND host ''
                                        
    AND idhash '4a106cd8d625bed2b0f0dde44fb0fff2'
                                
    LIMIT 1

    کاربر مقابل از avangcom بابت این پست مفید تشکر کرده است:





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    ورژن ویبولتین
    4
    سن
    23
    نوشته ها
    3,424
    مورد پسند
    2,402 بار
    نوشته های وبلاگ
    17
    اطلاعات
    Windows NT 10.0 Chrome 63.0.3239.108
    میزان امتیاز
    413

    پیش فرض

    در فایل کانفیگ در همون چند خط اول پیدا کنید:
    کد:
    $config['Database']['dbtype'] = 'mysql';
    مقدار mysql رو به mysqli تغییر بدید (به I انتها دقت کنید). اگر هم mysqli هست که موردی نیست.
    بعد چند خط پایین تر پیدا کنید:
    کد:
    $config['MasterServer']['servername'] = 'localhost';
    در این جا اگر برای شما
    کد:
    localhost
    نوشته، اون رو به
    کد:
    127.0.0.1
    تغییر بدید. اگر هم 127.0.0.1 نوشته، اون رو به localhost تغییر بدید.
    کش رو تخلیه و اعلام نتیجه کنید.

    2 تشکر توسط:

    پایان
    در صورتی که موردی ناتمام میان من و شما وجود دارد در پیام خصوصی (تنها و تنها پیام خصوصی) اعلام کنید
    افزونه امنیتی مخفی سازی وردپرس | Hide My WP

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8.4
    نوشته ها
    874
    مورد پسند
    154 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 52.0
    میزان امتیاز
    97

    پیش فرض

    درود
    کش کجا رو خالی کنم ؟؟؟

    تغییرات انجام شد و ارور همچنان ارسال میشود

  5. Top | #4
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    ورژن ویبولتین
    4
    سن
    23
    نوشته ها
    3,424
    مورد پسند
    2,402 بار
    نوشته های وبلاگ
    17
    اطلاعات
    Windows NT 10.0 Chrome 63.0.3239.108
    میزان امتیاز
    413

    پیش فرض

    در دو سایت اصلی ویبولتین دات کام و دات ارگ هم چیزی بیش از این نوشته نیست. و در حال حاضر هم چیزی بیش از این ذهن رو یاری نمی کنه.
    پایان
    در صورتی که موردی ناتمام میان من و شما وجود دارد در پیام خصوصی (تنها و تنها پیام خصوصی) اعلام کنید
    افزونه امنیتی مخفی سازی وردپرس | Hide My WP

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8.4
    نوشته ها
    874
    مورد پسند
    154 بار
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Firefox 57.0
    میزان امتیاز
    97

    پیش فرض

    همه ارور های تو کادر زرد بشرح زیر هستند :
    کد PHP:
    MySQL Error   MySQL server has gone away
    Error Number  
    2006
    Request Date  
    ThursdayDecember 28th 2017 09:32:46 AM
    Error Date    
    ThursdayDecember 28th 2017 09:32:46 AM
    Script        

    forum/
    Referrer      : /
    IP Address    
    Username      N/A
    Classname     
    vBulletinDatabase_MySQLi 

  7. Top | #6
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    ورژن ویبولتین
    4
    سن
    23
    نوشته ها
    3,424
    مورد پسند
    2,402 بار
    نوشته های وبلاگ
    17
    اطلاعات
    Windows NT 10.0 Chrome 63.0.3239.108
    میزان امتیاز
    413

    پیش فرض

    مشکل از سرور شماست. wait_timeout و max_allowed_packet در تنظیمات mysql سرور روی مقدار پایینی تنظیم شده. با پشتیبانی هاست خود تماس بگیرید.
    پایان
    در صورتی که موردی ناتمام میان من و شما وجود دارد در پیام خصوصی (تنها و تنها پیام خصوصی) اعلام کنید
    افزونه امنیتی مخفی سازی وردپرس | Hide My WP

  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8.4
    نوشته ها
    874
    مورد پسند
    154 بار
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Firefox 57.0
    میزان امتیاز
    97

    پیش فرض

    درود
    wait_timeout در سرور بروی 80 تنظیم شده

    چه مقادیری برای رفع این مشکل باید در تنظیمات اعمال شود ؟؟

  9. Top | #8
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    ورژن ویبولتین
    4
    سن
    23
    نوشته ها
    3,424
    مورد پسند
    2,402 بار
    نوشته های وبلاگ
    17
    اطلاعات
    Windows NT 10.0 Chrome 63.0.3239.108
    میزان امتیاز
    413

    پیش فرض

    موقتا بیشترش کنند، مثلا 800
    پایان
    در صورتی که موردی ناتمام میان من و شما وجود دارد در پیام خصوصی (تنها و تنها پیام خصوصی) اعلام کنید
    افزونه امنیتی مخفی سازی وردپرس | Hide My WP

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2013/07/31, 08:13 PM
  2. ایا دیتا بیس ارور می تون از سرو باشه ؟؟؟
    توسط fatsat در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 30
    آخرين نوشته: 2013/02/14, 02:42 AM
  3. این خطای دیتابیس چی میگه؟؟؟
    توسط TORNADO در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2012/05/04, 11:21 PM
  4. چطوری دیتابیس بسازم؟؟؟
    توسط sajad baraghi در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 21
    آخرين نوشته: 2011/12/09, 02:43 PM
  5. انتقال کاربران از دیتابیس قبلی به جدید ؟؟؟
    توسط pkdownload در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/08/08, 10:59 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •