گیفت کارت آیتونز
نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

موضوع: رفرش شدن خودکار تاپیک و عدم بارگذاری کامل

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    2
    نوشته ها
    12
    مورد پسند
    2 بار
    اطلاعات
    Windows NT 10.0 Firefox 62.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض رفرش شدن خودکار تاپیک و عدم بارگذاری کامل

    سلام.
    در بعضی از تاپیک های انجمن وقتی خودم یا بعضی افراد دیگه پستی ارسال میکنن، اگه با ادرس اون پست وارد صفحه بشی دیگه صفحه درست بارگزاری نمیشه و مرتب رفرش میشه و اون پستی هم که گذاشته شده نشون داده نمیشه.
    مثل این صفحه که با ادرس زیر که مربوط به اخرین پست خودمه درست باز نمیشه:
    Miui 9 با اندروید 6 برای ماد

    اما با ادرس اصلی تاپیک درست باز میشه ولی باز پست اخر من نشون داده نمیشه:
    Miui 9 با اندروید 6 برای ماد

    دو سالی هست که انجمنو دارم ولی یک دو هفتس که اینطوری شده.
    مشکل از چیه؟




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    ورژن ویبولتین
    4
    سن
    24
    نوشته ها
    4,277
    مورد پسند
    3,196 بار
    نوشته های وبلاگ
    17
    اطلاعات
    Linux Chrome 69.0.3497.100
    میزان امتیاز
    515

    پیش فرض

    ظاهرا وی بی سئو دارید.
    احیانا اخیرا تغییری توی وی بی سئو ندادید؟
    و تنظیمات ویبولتین رو تغییر ندادید اخیرا؟

    کلا کارهایی که طی یکی دو هفته قبل کردید رو بفرمایید. یا اصلا کاری روی خود ویبولتین و تنظیماتش انجام ندادید؟

    کاربر مقابل از Inna بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    2
    نوشته ها
    12
    مورد پسند
    2 بار
    اطلاعات
    Windows NT 10.0 Firefox 62.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Inna نمایش پست ها
    ظاهرا وی بی سئو دارید.
    احیانا اخیرا تغییری توی وی بی سئو ندادید؟
    و تنظیمات ویبولتین رو تغییر ندادید اخیرا؟

    کلا کارهایی که طی یکی دو هفته قبل کردید رو بفرمایید. یا اصلا کاری روی خود ویبولتین و تنظیماتش انجام ندادید؟
    بله دارم.
    نه هیچ تغییری ندادم. اصلا وارد کنترل پنل هم نشدم.
    ولی یادمه چند ماه پیش یکی از کاربرا مشکل مشابهی رو گزارش داده بود، ولی اون موقع بقیه مشکلی نداشتن.

    چه کار کنم به نظرتون؟

    الان دوباره چک کردم مشکل اون صفحه حل شده و پستم هم نشون داده میشه.
    ولی بازم هر از گاهی در پستای دیگه همینطور میشه.

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2018
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    6
    مورد پسند
    4 بار
    اطلاعات
    Windows NT 10.0 Chrome 69.0.3497.100
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    بله این مربو به تنظیمان سئو در وی بی سئو میشه

    صد در صد تغییراتی درش داده شده

    هرچه سریع تر بهش رسیدگی کن که درسئوی انجمن تاثیر داره

    ولی بقیه پست هات مشکلی نداره
    ویرایش توسط Inna : 2018/10/05 در ساعت 10:48 PM دلیل: غیرفعال کردن امضا

    کاربر مقابل از MIAD_A بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #5
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    ورژن ویبولتین
    4
    سن
    24
    نوشته ها
    4,277
    مورد پسند
    3,196 بار
    نوشته های وبلاگ
    17
    اطلاعات
    Linux Chrome 69.0.3497.100
    میزان امتیاز
    515

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط sarallahe73 نمایش پست ها
    بله دارم.
    نه هیچ تغییری ندادم. اصلا وارد کنترل پنل هم نشدم.
    ولی یادمه چند ماه پیش یکی از کاربرا مشکل مشابهی رو گزارش داده بود، ولی اون موقع بقیه مشکلی نداشتن.

    چه کار کنم به نظرتون؟

    الان دوباره چک کردم مشکل اون صفحه حل شده و پستم هم نشون داده میشه.
    ولی بازم هر از گاهی در پستای دیگه همینطور میشه.
    نه هیچ تغییری ندادم. اصلا وارد کنترل پنل هم نشدم.
    ولی یادمه چند ماه پیش یکی از کاربرا مشکل مشابهی رو گزارش داده بود، ولی اون موقع بقیه مشکلی نداشتن.

    چه کار کنم به نظرتون؟
    عجیبه واقعا. خود به خود هم نمیشه و بخواد مشکل ساز بشه هم باید برای همه بشه، نه فقط یک یا چند تاپیک.

    کنترل پنل تون چه هست: سی پنل؟ دایرکت ادمین؟ غیره؟
    تاریخ تغییر آخرین فایل ها و فولدرها رو چک کنید ببینید مورد مشکوکی می بینید یا خیر.
    ویرایش توسط Inna : 2018/10/06 در ساعت 12:05 AM

    کاربر مقابل از Inna بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    2
    نوشته ها
    12
    مورد پسند
    2 بار
    اطلاعات
    Windows NT 10.0 Firefox 62.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Inna نمایش پست ها
    نه هیچ تغییری ندادم. اصلا وارد کنترل پنل هم نشدم.
    ولی یادمه چند ماه پیش یکی از کاربرا مشکل مشابهی رو گزارش داده بود، ولی اون موقع بقیه مشکلی نداشتن.

    چه کار کنم به نظرتون؟
    عجیبه واقعا. خود به خود هم نمیشه و بخواد مشکل ساز بشه هم باید برای همه بشه، نه فقط یک یا چند تاپیک.

    کنترل پنل تون چه هست: سی پنل؟ دایرکت ادمین؟ غیره؟
    تاریخ تغییر آخرین فایل ها و فولدرها رو چک کنید ببینید مورد مشکوکی می بینید یا خیر.
    سی پنل هست.
    تاریخارو چک کردم آخرین تغییر مال سه ماه پیش در htaccess و php.ini بوده و بعد از اون فایلی عوض نشده.

  8. Top | #7
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    ورژن ویبولتین
    4
    سن
    24
    نوشته ها
    4,277
    مورد پسند
    3,196 بار
    نوشته های وبلاگ
    17
    اطلاعات
    Linux Chrome 69.0.3497.100
    میزان امتیاز
    515

    پیش فرض

    بذارید به چند روز بگذره
    بعد ببینید تاپیک دیگه ای هم مشکل پیدا می‌کنه یا نه
    بعدش تاپیک ها رو باید با هم مقایسه کرد ببینیم تاپیک ها جدید هستند یا قدیمی، و موارد دیگه

    2 تشکر توسط:


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2014/02/07, 06:47 PM
  2. پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2013/12/05, 03:45 PM
  3. مشکل ادرس تاپیک ها و خالی بودن پست بعد از انتقال
    توسط DisneyLand در انجمن مبدل (phpBB,SMF,MyBB) به vBulletin با Impex
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2013/01/15, 01:05 PM
  4. پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2012/08/16, 05:28 AM
  5. رنگ بعضی تاپیک ها رو چطور میشه تغیر داد ؟!!!
    توسط mohammadhadi در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/12/24, 06:40 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •