گیفت کارت آیتونز
نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

موضوع: نداشتن credits_display_postbit_row در قالب

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    21
    مورد پسند
    3 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 63.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض نداشتن credits_display_postbit_row در قالب

    سلام. من خواستم قسمت امتیاز ها رو کادر بندی کنم. اما credits_display_postbit_row رو قالبم نداره. چطور میشه ایجاد کرد یا راه حل دیگه اش چیه؟




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    ورژن ویبولتین
    4
    سن
    24
    نوشته ها
    4,261
    مورد پسند
    3,191 بار
    نوشته های وبلاگ
    17
    اطلاعات
    Linux Chrome 70.0.3538.80
    میزان امتیاز
    514

    پیش فرض

    این بخش رو چطور پیدا کردید؟

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    21
    مورد پسند
    3 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 63.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Inna نمایش پست ها
    این بخش رو چطور پیدا کردید؟
    متوجه نشدم!!

    در قسمت جستجوی قالب ها سرچ کردم!

  5. Top | #4
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    ورژن ویبولتین
    4
    سن
    24
    نوشته ها
    4,261
    مورد پسند
    3,191 بار
    نوشته های وبلاگ
    17
    اطلاعات
    Linux Chrome 70.0.3538.77
    میزان امتیاز
    514

    پیش فرض

    نه، منظورم اینه که از کجا متوجه شدید که چنین templateی رو باید ادیت کنید؟
    کجا نوشته بود که دنبال چنین تمپلیتی باید بگردید؟

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    21
    مورد پسند
    3 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 63.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Inna نمایش پست ها
    نه، منظورم اینه که از کجا متوجه شدید که چنین templateی رو باید ادیت کنید؟
    کجا نوشته بود که دنبال چنین تمپلیتی باید بگردید؟
    از چندین تاپیک توو خود ِ وی بی ایران که باید سرچ کنم

    شما لطف کنید برای این انجمن بگید که چیکار باید کرد؟ برای کادر بندی کامل پست بیت


    forum. special.ir
    ویرایش توسط HaDi : 2018/11/07 در ساعت 05:59 PM

  7. Top | #6
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    ورژن ویبولتین
    4
    سن
    24
    نوشته ها
    4,261
    مورد پسند
    3,191 بار
    نوشته های وبلاگ
    17
    اطلاعات
    Linux Chrome 70.0.3538.77
    میزان امتیاز
    514

    پیش فرض

    تلگرام پیام دادم
    تشریف بیارید. میگم بهتون

    هکی که داشتید vbexperince بوده. هک credits نداشتید و برای همین پیدا نکرد.

    قالب های زیر رو اصلاح کردم و مشکل تون رفع شده:
    xperience_points_postbit
    کد:
    <div class="post_field">
      <dt>{vb:rawphrase xperience_points}</dt>
        <dd>{vb:raw xperience.points}</dd>
    </div>
    xperience_level_postbit
    کد:
    <div class="post_field">
      <dt>{vb:rawphrase xperience_level}</dt>
        <dd>{vb:raw xperience.level}</dd>
    </div>
    ویرایش توسط Inna : 2018/11/07 در ساعت 07:20 PM دلیل: ادغام دو پست

    2 تشکر توسط:


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. تفاوت مودم وایرلس تک آنتن وچندآنتن
    توسط helma در انجمن رایت و کپی
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2016/08/08, 02:35 AM
  2. تاریخچه هشتگ و استراتژی هشتگ
    توسط memart94 در انجمن بحث آزاد
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2015/10/20, 10:09 AM
  3. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2014/03/09, 02:27 PM
  4. پاسخ: 20
    آخرين نوشته: 2012/04/05, 02:36 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •