توی قسمت هرس/انتقال کاربران، گروه کاربری و تنظیمات لازم رو انجام میدم. لیست کاربرا رو هم میاره. همه هم تیک خوردن. از پایین صفحه گزینه "حذف" رو تیک میزنم و دکمه "برو" رو میزنم.
اما پیغام میده "چنین عملیاتی ممکن نیست!
چرا؟