تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11

موضوع: باکس لاگین بسیار زیبا برای vb cms

  1. Top | #1
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.7
    نوشته ها
    323
    مورد پسند
    477 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض باکس لاگین بسیار زیبا برای vb cms

    خوب این یک باکس لاگین دست ساز هست که امروز ساختم بسیار شیک هست تمام نیازهای لاگین شما رو برآورده می کنه همراه با افکتهای مختلف

    کد:
    <div id="vbcms_table_right"> 
    
            <div id="col2" style="width:186px;"><div style="" class="cleardiv"><div class="vbcmsmodul collapse">
    
    
    
    
    
    
          </div>
    
    
          <div id="module_7" class="vbcmsmodul_body vbcmsmodul_smallfont"> 
    
    
                  <div class="blockrow alt2">
    
    
                        
    
    
                           <form action="/login.php" method="post" onsubmit="md5hash(vb_login_password, vb_login_md5password, vb_login_md5password_utf, 0)">
    
    
                           <script type="text/javascript" src="/forum/clientscript/vbulletin_md5.js"></script>
    
    
                           نام کاربری :
    
    
                           <input type="text" class="button" name="vb_login_username"  size="16" accesskey="u" tabindex="1" value="نام کاربری" onfocus="if (this.value == 'User Name') this.value = '';" /><br />
    
    
                           پسورد:<br />
    
    
                           <input type="password" class="button" name="vb_login_password" size="16" accesskey="p" tabindex="2" />
    
    
                           <label for="cb_cookieuser_navbar"><input type="checkbox" name="cookieuser" value="1" tabindex="3"  accesskey="c"  /> ذخیره </label> <br /> 
    
    
    <br/>
    <br/>
    
    
                              <input type="submit" class="button" value="ورود کاربران" tabindex="4" title="Enter your username and password in the boxes provided to login, or click the 'register' button to create a profile for yourself." accesskey="s" />
    
    
                           <input type="hidden" name="s" value="42a8454d68a2ab24409ab3daecf04771" />
    
    
                              <input type="hidden" name="securitytoken" value="guest" />
    
    
                           <input type="hidden" name="do" value="login" /> 
    
    
               
    
    
            <input type="hidden" name="vb_login_md5password" />
    
    
            <input type="hidden" name="vb_login_md5password_utf" />
    
    
    
    
    
    
                     </form>
    
    
                     
    
    
                 </div>
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    • نوع فایل: jpg 447.jpg (8.9 کیلو بایت, 24 نمایش)
    ویرایش توسط roham : 2011/07/23 در ساعت 07:36 AM




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    AmirSina

    پیش فرض

    دمویی عکسی چیزی

    کاربر مقابل از AmirSina بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.7
    نوشته ها
    323
    مورد پسند
    477 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    شات قرار گرفت
    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    همه ورژن ها
    نوشته ها
    273
    مورد پسند
    141 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    35

    پیش فرض

    درود ..
    عالیه
    کسی گزاشته بریم ببینیم؟

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    سن
    31
    نوشته ها
    160
    مورد پسند
    100 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    24

    پیش فرض

    این کدها رو تو کجا قرار بدیم؟!

  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    527
    مورد پسند
    956 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    79

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط PReSeNTS نمایش پست ها
    درود ..
    عالیه
    کسی گزاشته بریم ببینیم؟
    http://up.vbiran.ir/images/rgikt14im7tc6gxks5og.png

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mamal92 نمایش پست ها
    این کدها رو تو کجا قرار بدیم؟!
    Vbulletin Cms > Widgets > Create New Widgets > Static Html

    درود.
    اگه کدها رو تغییر بدین طوری که بعد از ورود مثلا Notification ها رو نشون بده خیلی جالب تر میشه...

    کاربر مقابل از Light بابت این پست مفید تشکر کرده است:









  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.4
    نوشته ها
    118
    مورد پسند
    29 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    17

    پیش فرض

    کدها از کجا باید وارد شه ؟

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.12
    سن
    27
    نوشته ها
    189
    مورد پسند
    58 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    25

    پیش فرض

    این ارور را داد
    یک درخواست در فیلد یا قسمت "title" دادید , مقادیر درخواستی شما یا ناقص یا فاقد اعتبار می باشند

    چی کار کنم ؟

    کاربر مقابل از rahmatollahi.hamidreza بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    به چه دردت میخوره
    نوشته ها
    718
    مورد پسند
    190 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 17.0.963.79
    میزان امتیاز
    80

    پیش فرض

    کار نمیکنه
    یاد دارم در غروبی سردسرد ; می گذشت از کوچه مادوره گرد ;داد میزد کهنه قالی میخرم;دست دوم جنس عالی میخرم;کاسه و ظرف سفالی میخرم;گرنداری کوزه خالی میخرم ;اشک درچشمان باباحلقه بست;عاقبت اهی کشید;بغضش شکست;اول ماهست ونان درسفره نیست;ای خداشکرت ولی این زندگیست ;بوی نان تازه هوشش برده بود;اتفاقا مادرم هم روزه بود;خواهرم بی روسری بیرون دوید ;گفت :
    اقا سفره خالی هم میخرید ؟؟

  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.11
    نوشته ها
    284
    مورد پسند
    85 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    34

    پیش فرض

    باید تو بلوک ها بذاریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اینم یه روزی بزرگ میشه...
    http://bahsazad.ir

    http://www.vbiran.ir/signaturepics/sigpic10189_4.gif


صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 43
    آخرين نوشته: 2014/04/29, 10:58 AM
  2. فروش یک دامنه فوق العاده و بسیار زیبا
    توسط 6801 در انجمن بازارچه
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2011/08/01, 03:09 AM
  3. درجه کاربری انیمیشن بسیار زیبا
    توسط AdminWeb در انجمن پک درجه های کاربری
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2011/04/14, 03:13 PM
  4. پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2010/10/17, 09:47 PM
  5. سری جدید درجه های کاربری ( بدون لوگو کنار آن ) بسیار زیبا
    توسط VBIran در انجمن پک درجه های کاربری
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2010/08/15, 11:49 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •