تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 13

موضوع: مشکل در نصب انجمن

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    478
    مورد پسند
    480 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    62

    پیش فرض

    یه مشکل عجیب توی نصب وی بی دارم.

    mydomain.ir/forum/install/install.php که میرم برای نصب اررور 404 not found میده.نمیدونم چرا.کلافم کرده..

    کسی میدونه مشکل از چیه؟

    از لحاظ آدرس نصب کاملا مطمئنم





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    نوشته ها
    3,995
    مورد پسند
    3,578 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    477

    پیش فرض

    یا فایل وجود نداره یا اسمش رو اشتباه وارد کردید
    این ارور الکی نشون داده نمیشه

    کاربر مقابل از Ariyan بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    478
    مورد پسند
    480 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    62

    پیش فرض

    باور کنید کاملا صحیح هست ادرس.
    الان روت انجمن پوشه forum هست.حتی وقتی میرم mydomain,ir/forum خودش اتومات میره آدرس فایل install.php و اررور 404 میده!!

    توش موندم


  5. Top | #4
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    نوشته ها
    3,995
    مورد پسند
    3,578 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    477

    پیش فرض

    آدرس سایت؟

    کاربر مقابل از Ariyan بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    478
    مورد پسند
    480 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    62


  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    26
    نوشته ها
    3,478
    مورد پسند
    3,629 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    425

    پیش فرض

    مطمئنی پوشه اینستال هست؟ اگه هست پرمیشنش رو بزار رو 755 ببین چی میشه.

  8. Top | #7
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    نوشته ها
    3,995
    مورد پسند
    3,578 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    477

    پیش فرض

    شما آدرس فروم رو تو فایل config دستکاری کردید؟؟؟

    ممکنه تمام فایل ها کامل آپلود نشده باشند

    ببینید دوست عزیز path تنظیم شده در اف تی پی هم برای یوزر ممکنه دستکاری شده باشه
    مثلا path رو رو یه پوشه ی دیگه تنظیم کردید خب همه ی فایل ها رو چک کنید

    کاربر مقابل از Ariyan بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    478
    مورد پسند
    480 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    62

    پیش فرض



    مطمئن هم اونورتر...
    755 هست


  10. Top | #9
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    نوشته ها
    3,995
    مورد پسند
    3,578 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    477

    پیش فرض

    راه علی دیتا رو هم مد نظر داشته باشید

  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    478
    مورد پسند
    480 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    62

    پیش فرض

    ممنون از کمکتون.ببینم میتونم چی کار کنم.
    کلافه مند شدم


صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •