تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 25

موضوع: مشکل باز نشدن انجمن هنگام انتقال به هاست جدید

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    861
    مورد پسند
    345 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    99

    پیش فرض مشکل باز نشدن انجمن هنگام انتقال به هاست جدید

    سلام دوستان عزیز

    من یک هاست جدید خریدم و اطلاعات هاست قبلی از جمله فروم وب سایتم رو به این هاست جدید انتقال دادم

    وب سایتم سالم است ولی فرومم باز نمیشه !!! وقتی که آدرس فرومم رو میزنم این ارور میاد :

    Fatal error: The requested language does not exist, reset via tools.php. in [path]/includes/functions.php on line 1495


    چیکار باید کنم ؟

    تشکر

    لطفا اگر راه حلی دارید مرحله به مرحله بگویید !! خیلی ممنون از دوستان !!

    کاربر مقابل از nima90 بابت این پست مفید تشکر کرده است:





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    15
    مورد پسند
    4 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    دوست عزیز در این تاپیک بررسی شده و داره میشه

    کمک انجمنم باز نمیشه

    2 تشکر توسط:


  4. Top | #3
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    26
    نوشته ها
    3,478
    مورد پسند
    3,629 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    425

    پیش فرض

    فایل tools.php رو بریز داخل پوشه admincp بعدش پوشه install رو دوباره اپلود کن . و در اخر فایل tools.php رو اجرا کن و زبان انجمن رو ریست کن .

    2 تشکر توسط:


  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    861
    مورد پسند
    345 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    99

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Maziar نمایش پست ها
    شما سومین نفری هستین که امروز این مشکل رو دارین، اولین نفر من پیدا کردم!!؟ ویروسه؟؟
    فکر کنم ویروس است !!

    کاربر مقابل از nima90 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #5
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    نوشته ها
    3,995
    مورد پسند
    3,578 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    477

    پیش فرض

    برادران ویروس چیه دیگه!
    فایل tools.php رو بریز داخل پوشه admincp بعدش پوشه install رو دوباره اپلود کن . و در اخر فایل tools.php رو اجرا کن و زبان انجمن رو ریست کن .
    هی الکی جو میدید!

    2 تشکر توسط:


  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    861
    مورد پسند
    345 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    99

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Alidata نمایش پست ها
    فایل tools.php رو بریز داخل پوشه admincp بعدش پوشه install رو دوباره اپلود کن . و در اخر فایل tools.php رو اجرا کن و زبان انجمن رو ریست کن .
    من این کار رو کردم ولی هنگام ریست کردن زبان ، از دیتابیس ایراد میگیره

    کاربر مقابل از nima90 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #7
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    26
    نوشته ها
    3,478
    مورد پسند
    3,629 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    425

    پیش فرض

    چه ایرادی میگیره متنشو بزار

    2 تشکر توسط:


  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    861
    مورد پسند
    345 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    99

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Alidata نمایش پست ها
    چه ایرادی میگیره متنشو بزار
    این کار که شما گفتید انجام دادم الان سایتم باز شد ولی زبانش بدتر شد !!

    زبانش اصلا معلوم نیست چیه !!! زبان فارسی هم نصب کردم ولی درست نشد

    رو هرچی هم کلیک میکنم تو ادمین سی پی ارور دیتابیس میگره !!

    تو فروم هم بیشتر آیکون ها و متن ها رو هم نشون نمیده !!!

    چیکار کنم ؟

    آدرس فروم : کلیک کنید

    کاربر مقابل از nima90 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  10. Top | #9
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,668
    مورد پسند
    54,768 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3114

    پیش فرض

    ارور کادر زرد رو بذارید اونجا .

    چون اون ارور فقط برای ادمین کل میاد .

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    861
    مورد پسند
    345 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    99

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط VBIran نمایش پست ها
    ارور کادر زرد رو بذارید اونجا .

    چون اون ارور فقط برای ادمین کل میاد .
    من الان عکس گذاشتم !!!

    ارور هم دیگه نمیده !!

    درضمن من بعد از ریست کردن زبان فایل tools.php رو حذف کردم !!

    دیگه نمیدونم چیکار کنم !!!


    عکس ها :






صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •