تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 15

موضوع: چطوري متن كژي رايتو ببرم وسط

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    154
    مورد پسند
    59 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    22

    پیش فرض چطوري متن كپي رايتو ببرم وسط

    چطوري مي تونم متن كپي رايتو ببيرم وسط فوتر
    گوشه سمت راست موند هر چي هم كد مي زارم نمي ياد وسط
    لطفا كمك كنيد
    ویرایش توسط gasem_h : 2011/07/30 در ساعت 07:35 PM




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    5
    نوشته ها
    1,698
    مورد پسند
    1,478 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    205

    پیش فرض

    تو فوتر برو پیداش کن بذارش تو تگ:‎<center>‎‎<‎‎/center>‎

    2 تشکر توسط:


  4. Top | #3
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    نوشته ها
    3,995
    مورد پسند
    3,578 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    477

    پیش فرض

    توی additional.css
    /* Footer Main رو پیدا کنید اونجا .copyright { رو پیدا کنید توش میتونین عبارت :
    text-align:center; رو بزنید

    2 تشکر توسط:


  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    154
    مورد پسند
    59 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    22

    پیش فرض

    کد:
    {vb:raw ad_location.ad_footer_start}
    {vb:raw ad_location.global_above_footer}
    <div id="footer" class="floatcontainer footer">
        
        <vb:if condition="$show['dst_correction']">
        <!-- auto DST correction code -->
            <form action="profile.php?do=dst" method="post" name="dstform">
                <input type="hidden" name="s" value="{vb:raw session.sessionhash}" />
                <input type="hidden" name="securitytoken" value="{vb:raw bbuserinfo.securitytoken}" />
                <input type="hidden" name="do" value="dst" />
            </form>
            <script type="text/javascript">
            <!--
                var tzOffset = {vb:raw bbuserinfo.timezoneoffset} + {vb:raw bbuserinfo.dstonoff};
                var utcOffset = new Date().getTimezoneOffset() / 60;
                if (Math.abs(tzOffset + utcOffset) == 1)
                {    // Dst offset is 1 so its changed
                    document.forms.dstform.submit();
                }
            //-->
            </script>
            <!-- / auto DST correction code -->
        </vb:if>
        
        <script type="text/javascript">
        <!--
            // Main vBulletin Javascript Initialization
            vBulletin_init();
        //-->
        </script>
            {vb:raw template_hook.footer_javascript}
    </div>
    </div> <!-- closing div for body_wrapper -->
    <div class="below_body">
    <vb:if condition="$vboptions['enablefacebookconnect']">
        {vb:raw facebook_footer}
    </vb:if>
    </div>
    
    <!-- Custom Content Wrap -->
                </div></div>
            </div>
    
                        </div>
                    </div></div></div>
                </div></div>
            </div>
    
            <div class="footerNav"><div class="footerNavLeft"><div class="footerNavRight">
    
    
        <ul>
            <vb:if condition="$show['contactus']"><li><a href="{vb:raw vboptions.contactuslink}" rel="nofollow" accesskey="9">{vb:rawphrase contact_us}</a></li></vb:if>
            <vb:if condition="$vboptions['hometitle']"><li><a href="{vb:raw vboptions.homeurl}">{vb:raw vboptions.hometitle}</a></li></vb:if>
            <vb:if condition="$show['admincplink']"><li><a href="{vb:raw admincpdir}/index.php{vb:raw session.sessionurl_q}">{vb:rawphrase admin}</a></li></vb:if>
            <vb:if condition="$show['modcplink']"><li><a href="{vb:raw modcpdir}/index.php{vb:raw session.sessionurl_q}">{vb:rawphrase mod}</a></li></vb:if>
            <vb:if condition="$vboptions['archiveenabled']"><li><a href="archive/index.php{vb:raw session.sessionurl_q}">{vb:rawphrase archive}</a></li></vb:if>
            {vb:raw template_hook.footer_links}
            <vb:if condition="$vboptions['privacyurl']"><li><a href="{vb:raw vboptions.privacyurl}">{vb:rawphrase privacy_statement}</a></li></vb:if>
            <vb:if condition="$vboptions['tosurl']"><li><a href="{vb:raw vboptions.tosurl}">{vb:rawphrase terms_of_service}</a></li></vb:if>
            <li><a href="{vb:raw relpath}#top" onclick="document.location.hash='top'; return false;">{vb:rawphrase top}</a></li>
        </ul>
            </div></div></div>
            <div id="footerBar"><div class="footerBarLeft"><div class="footerBarRight">
    <div class="skinSelect">
        <form action="{vb:link forumhome|nosession}" method="get" id="footer_select" class="footer_select">
    
                
            <vb:if condition="$show['quickchooser']">
                <select name="styleid" onchange="switch_id(this, 'style')">
                    <optgroup label="{vb:rawphrase quick_style_chooser}">
                        {vb:raw quickchooserbits}
                    </optgroup>
                </select>    
            </vb:if>
            
            <vb:if condition="$show['languagechooser']">
                <select name="langid" onchange="switch_id(this, 'lang')">
                    <optgroup label="{vb:rawphrase quick_language_chooser}">
                        {vb:raw languagechooserbits}
                    </optgroup>
                </select>
            </vb:if>
        </form>
    </div>
                <a href="{vb:raw relpath}#top" onclick="document.location.hash='top'; return false;" class="backTop">بازگشت به بالا</a>
                
            </div></div></div>
    
            <div id="footerMain">
                <div class="footerLeft"><div class="footerRight"><div class="footerBL"><div class="footerBR clearfix">
    
    </div>
    </center><div>{vb:rawphrase all_times_are_gmt_x_time_now_is_y}</div>
    <vb:if condition="$cvb_branding != 1">
    <div>All Designed by <a href="http://www.vbiran.ir" target="_blank">VBIran</a></div><center>
    </vb:if>
    اينا ماله فوتر هست مي خوام سايت حذف شه و كپي رايت بياد وسط و متغيير هاي اضافه هم پاك شه

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    5
    نوشته ها
    1,698
    مورد پسند
    1,478 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    205

    پیش فرض

    سجاد اگه با div ‎تعریفش نکنه تو فوتر از css ‎نمیشه تغییرش داد ولی از فوتر صد در صده ولی راه سجادم میشه پیروز باشید

  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    نوشته ها
    3,995
    مورد پسند
    3,578 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    477

    پیش فرض

    جناب پست قبلی رو بخون!
    توی additional.css
    /* Footer Main رو پیدا کنید اونجا .copyright { رو پیدا کنید توش میتونین عبارت :
    text-align:center; رو بزنید

  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    154
    مورد پسند
    59 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    22

    پیش فرض

    اقا فقط يه متغيير داره float:right;

  9. Top | #8
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    نوشته ها
    3,995
    مورد پسند
    3,578 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    477

    پیش فرض

    من نگفتم ویرایش کنید! گفتم قبل از
    }
    کد
    text-align:center; رو بزنید

    کاربر مقابل از Ariyan بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    154
    مورد پسند
    59 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    22

    پیش فرض

    اين طوري شد ولي بازم جواب نداد
    .copyright {
    float:right;
    text-align:center;

  11. Top | #10
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    نوشته ها
    3,995
    مورد پسند
    3,578 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    477

    پیش فرض

    پس همون برید تو قالب فوتر تک تک به کد های کپی رایت تگ
    <center>
    </center>
    اضافه کنید

    کاربر مقابل از Ariyan بابت این پست مفید تشکر کرده است:


صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. وسط چین کردن عنوان کاربری
    توسط saifoori در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2014/06/27, 10:34 AM
  2. كسي اسكريبت اين سايتو داره
    توسط smsam در انجمن بحث آزاد
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2012/02/22, 11:28 PM
  3. مشکل وسط چین شدن در مرور گر ie
    توسط nice_son_20 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/10/28, 04:35 PM
  4. چه طور بنر رو بیارم وسط؟
    توسط Zirmizi در انجمن وردپرس
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2011/10/03, 07:16 PM
  5. كپى رايتو اشتباهى پاك كردم
    توسط ashiyoone در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/09/20, 09:56 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •