تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 15 از 32 نخستنخست 1234567891011121314151617181920212223242526272829 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 141 به 150 از 312

موضوع: vb4- دانلود هک بالا بردن سرعت بارگذاری سایت + آموزش کاملاً تخصصی vB Optimise Lite

    1. توضیحات vb4- دانلود هک بالا بردن سرعت بارگذاری سایت + آموزش کاملاً تخصصی vB Optimise Lite »»

      vb4- دانلود هک بالا بردن سرعت بارگذاری سایت + آموزش کاملاً تخصصی vB Optimise Lite

      نگارش: 2.0.1 ، توسط (مدیریت کل سایت)

      آخرین زمان حضور: Dec 2016 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: 4.x.x رتبه :  (1 رای ، میانگین : 5.00 ) نصب شده: 2 بار
      زمان انتشار: 2010/07/19 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: 799 بار
      پشتیبانی می شود تغییرات دیتابیس سیستم هک و پلاگین تغییرات اتوماتیک در قالب
      فایل های اضافی

      vB Optimise Lite
      درود.
      این هک سرعت سایت شما رو به صورت واقعاً درست و علمی بالا میبره و البته تنظیمات زیادی داره و سخت هست .
      خوب اول باید نصب کنید.
      1. فایل های مورد نظر رو که توی پوشه upload هست رو درون هاست بریزید .
      2. هک رو ایمپورت کنید.
      مرحله نصب تموم شد حالا ست کردنش مونده !
      به تنظیمات اصلی انجمن برید :
      vB Optimise Settings
      vB Optimise: Online/Offline رو روی بله قرار بدید
      vB Optimise: Opcache Operator رو روی فایل FileCache بذارید .
      حالا به هاست خود برید --> پوشه vboptimize --> پوشه filecache حالا دسترسی این رو روی 777 قرار بدید.
      تنظیمات بعدی رو همگی رو بله بزنید و ذخیره کنید.
      مرحله تنظیم ابتدایی تموم شد !
      حالا vB Optimise: Test Setup رو بزنید باید با این صفحه مواجه شوید :

      حالا وارد قسمت vB Optimise: Optimal Settings Check بشوید قسمت هایی که ضربدر دارد را برای افزایش سرعت فروم باید رفع کنید !
      برای قسمت اول که ارور میدهد Store CSS Stylesheets as Files : شما Edit Settings رو بزنید .
      در صفحه جدید ذخیره اطلاعات CSS استایل در یک فایل؟ رو بله بزنید
      حالا به هاست خود بروید --> پوشه clientscript --> پوشه vbulletin_css و دسترسی اون رو روی 777 قرار بدید. حالا دوباره به همون صفحه برگردید و میبینید که تیک خورده.
      حالا Save Attachments as Files --> شما باید پیوست ها رو از دیتابیس به هاست انتقال بدید که اون دیتابیس یکم حجمش کمتر شه سایت خیلی سریعتر لود شه.
      حالا در این قسمت فولدری رو که میگه بهتون باید ایجاد کنید مثلاً به نام attachment و دسترسی اون حتماً روی 777 باشه . سپس بزنید انتقال از دیتابیس به هاست.
      برای Save Avatars As Files هم به همین ترتیب به صورتی که :
      هم اکنون آواتارها در آدرس ./customavatars بر روی فضای هاست قرار دارند.
      هم اکنون, عکس های شخصی در آدرس ./customprofilepics بر روی فضای هاست قرار دارند.
      تصاویر امضا در حال حاضر بر روی فایل سیستم در./signaturepics
      این پیام مشاهده بشه
      بقیه این هم تیک میخوره و سایت شما Optimize و یا بهینه سازی شد .
      لطفاً توجه داشته باشید که این آموزش اختصاصاً و برای اولین بار توسط وی بی ایران بصورت کامل و تست شده در اختیار شما قرار گرفته است.
      کپی کردن این مطلب در صورت ذکر منبع بلامانع است.
      برای ورژن 3 از 1.3.2 استفاده کنید .
      موفق باشید.
      مدیریت سایت

      دانلود رایگان vb4- دانلود هک بالا بردن سرعت بارگذاری سایت + آموزش کاملاً تخصصی vB Optimise Lite از وی بی ایران


      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #142
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    246
    مورد پسند
    52 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 12.0
    میزان امتیاز
    30

    پیش فرض

    بله من روي ورژن 4.2 نصب كردم هيچ مشكلي هم نداشت

  3. Top | #143
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2012
    ورژن ویبولتین
    ورژن نداره!!!
    نوشته ها
    192
    مورد پسند
    31 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    24

    پیش فرض

    دوستان من این هک رو تا مرحله ایمپورت فایل xml نصب کردم با ارور مواجه شدم حالا تمام فایل هایی که آپلود کرده بودم پاک کردم بازم این ارور وجود داره خواهش می کنم کمک کنید



    Warning: require() [function.require]: Unable to access [path]/dbtech/vboptimise/hooks/init_startup.php in [path]/includes/init.php(336) : eval()'d code on line 29

    Warning: require([path]/dbtech/vboptimise/hooks/init_startup.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in [path]/includes/init.php(336) : eval()'d code on line 29

    Warning: require() [function.require]: Unable to access [path]/dbtech/vboptimise/hooks/init_startup.php in [path]/includes/init.php(336) : eval()'d code on line 29

    Warning: require([path]/dbtech/vboptimise/hooks/init_startup.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in [path]/includes/init.php(336) : eval()'d code on line 29

    ـــــــــ اضافه شده ـــــــــ

    دیگه نه سایت بالا میاد نه کنترل پنلم خواهشاً کمک کنید

  4. Top | #144
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    64
    مورد پسند
    42 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    11

    پیش فرض

    اگه برات ممکنه به پشتیبانی بگو بک آپ یک رو به تاریخ قبل از نصب VbOptimise رو ری استور کنن(اگه روزانه بک آپ میگیرن)
    البته همه کارایی که بعد از اون تاریخ انجام دادین پاک میشن(پستا و ...)

  5. Top | #145
    farbod7676

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط m.javad نمایش پست ها
    دوستان من این هک رو تا مرحله ایمپورت فایل xml نصب کردم با ارور مواجه شدم حالا تمام فایل هایی که آپلود کرده بودم پاک کردم بازم این ارور وجود داره خواهش می کنم کمک کنید



    Warning: require() [function.require]: Unable to access [path]/dbtech/vboptimise/hooks/init_startup.php in [path]/includes/init.php(336) : eval()'d code on line 29

    Warning: require([path]/dbtech/vboptimise/hooks/init_startup.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in [path]/includes/init.php(336) : eval()'d code on line 29

    Warning: require() [function.require]: Unable to access [path]/dbtech/vboptimise/hooks/init_startup.php in [path]/includes/init.php(336) : eval()'d code on line 29

    Warning: require([path]/dbtech/vboptimise/hooks/init_startup.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in [path]/includes/init.php(336) : eval()'d code on line 29

    ـــــــــ اضافه شده ـــــــــ

    دیگه نه سایت بالا میاد نه کنترل پنلم خواهشاً کمک کنید
    ابتدا برین با استفاده از اموزش زیر پلاگین ها رو غیر فعال کنید .

    آموزش غیر فعال کردن سیستم هک و پلاگین با Config.php
    بعدش وارد مدیریت سایت بشین و از قسمت مدیریت پلاگین ها حذفش کنید بعدش تعمیرات بزنید

    حله

  6. Top | #146
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    308
    مورد پسند
    51 بار
    اطلاعات
    Mac OS X 10.7.0 Chrome 20.0.1132.57
    میزان امتیاز
    37

    پیش فرض

    من این قسمتو متوجه نشدم این فولدر ها رو باید کجا ایجاد کنم؟؟؟

    حالا در این قسمت فولدری رو که میگه بهتون باید ایجاد کنید مثلاً به نام attachment و دسترسی اون حتماً روی 777 باشه . سپس بزنید انتقال از دیتابیس به هاست.
    برای Save Avatars As Files هم به همین ترتیب به صورتی که :
    هم اکنون آواتارها در آدرس ./customavatars بر روی فضای هاست قرار دارند.
    هم اکنون, عکس های شخصی در آدرس ./customprofilepics بر روی فضای هاست قرار دارند.
    تصاویر امضا در حال حاضر بر روی فایل سیستم در./signaturepics
    این پیام مشاهده بشه
    بقیه این هم تیک میخوره و سایت شما Optimize و یا بهینه سازی شد .

  7. Top | #147
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    308
    مورد پسند
    51 بار
    اطلاعات
    Mac OS X 10.7.0 Chrome 20.0.1132.57
    میزان امتیاز
    37

    پیش فرض

    یکی کمک کنه

  8. Top | #148
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    448
    مورد پسند
    164 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 20.0.1132.43
    میزان امتیاز
    52

    پیش فرض

    مال منم ارور داد پاکش کردم .

  9. Top | #149
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    308
    مورد پسند
    51 بار
    اطلاعات
    Mac OS X 10.7.0 Chrome 20.0.1132.57
    میزان امتیاز
    37

    پیش فرض

    من باید فولدر attachment کجا بسازم؟؟؟؟؟

  10. Top | #150
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    308
    مورد پسند
    51 بار
    اطلاعات
    Mac OS X 10.7.0 Chrome 20.0.1132.57
    میزان امتیاز
    37

    پیش فرض

    من باید فولدر attachment کجا بسازم؟؟؟؟؟

  11. Top | #151
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.x
    سن
    26
    نوشته ها
    3,437
    مورد پسند
    4,864 بار
    اطلاعات
    Mac OS X 10.8 Safari 6.0
    میزان امتیاز
    446

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط arash r نمایش پست ها
    من باید فولدر attachment کجا بسازم؟؟؟؟؟
    در روت هاست ...




  12. گیفت کارت آیتونز

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. آموزش ابتدائی اضافه کردن تب بدون هک ( افزایش سرعت سایت )
    توسط VBIran در انجمن آموزش های وی بولتین
    پاسخ: 133
    آخرين نوشته: 2016/09/02, 02:16 AM
  2. آموزش نصب هک vB Optimize بالا بردن سرعت سایت
    توسط VBIran در انجمن هک و آموزش های مخصوص
    پاسخ: 127
    آخرين نوشته: 2016/09/01, 10:15 PM
  3. پاسخ: 49
    آخرين نوشته: 2016/03/02, 03:02 PM
  4. مرجع تخصصی اموزش .:شهر گرافیک:.
    توسط hassan_dang3r در انجمن معرفی انجمن شما
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/08/20, 05:11 PM
  5. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/08/03, 07:24 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •