تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 31 از 32 نخستنخست ... 17181920212223242526272829303132 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 301 به 310 از 312

موضوع: vb4- دانلود هک بالا بردن سرعت بارگذاری سایت + آموزش کاملاً تخصصی vB Optimise Lite

    1. توضیحات vb4- دانلود هک بالا بردن سرعت بارگذاری سایت + آموزش کاملاً تخصصی vB Optimise Lite »»

      vb4- دانلود هک بالا بردن سرعت بارگذاری سایت + آموزش کاملاً تخصصی vB Optimise Lite

      نگارش: 2.0.1 ، توسط (مدیریت کل سایت)

      آخرین زمان حضور: Dec 2016 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: 4.x.x رتبه :  (1 رای ، میانگین : 5.00 ) نصب شده: 2 بار
      زمان انتشار: 2010/07/19 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: 799 بار
      پشتیبانی می شود تغییرات دیتابیس سیستم هک و پلاگین تغییرات اتوماتیک در قالب
      فایل های اضافی

      vB Optimise Lite
      درود.
      این هک سرعت سایت شما رو به صورت واقعاً درست و علمی بالا میبره و البته تنظیمات زیادی داره و سخت هست .
      خوب اول باید نصب کنید.
      1. فایل های مورد نظر رو که توی پوشه upload هست رو درون هاست بریزید .
      2. هک رو ایمپورت کنید.
      مرحله نصب تموم شد حالا ست کردنش مونده !
      به تنظیمات اصلی انجمن برید :
      vB Optimise Settings
      vB Optimise: Online/Offline رو روی بله قرار بدید
      vB Optimise: Opcache Operator رو روی فایل FileCache بذارید .
      حالا به هاست خود برید --> پوشه vboptimize --> پوشه filecache حالا دسترسی این رو روی 777 قرار بدید.
      تنظیمات بعدی رو همگی رو بله بزنید و ذخیره کنید.
      مرحله تنظیم ابتدایی تموم شد !
      حالا vB Optimise: Test Setup رو بزنید باید با این صفحه مواجه شوید :

      حالا وارد قسمت vB Optimise: Optimal Settings Check بشوید قسمت هایی که ضربدر دارد را برای افزایش سرعت فروم باید رفع کنید !
      برای قسمت اول که ارور میدهد Store CSS Stylesheets as Files : شما Edit Settings رو بزنید .
      در صفحه جدید ذخیره اطلاعات CSS استایل در یک فایل؟ رو بله بزنید
      حالا به هاست خود بروید --> پوشه clientscript --> پوشه vbulletin_css و دسترسی اون رو روی 777 قرار بدید. حالا دوباره به همون صفحه برگردید و میبینید که تیک خورده.
      حالا Save Attachments as Files --> شما باید پیوست ها رو از دیتابیس به هاست انتقال بدید که اون دیتابیس یکم حجمش کمتر شه سایت خیلی سریعتر لود شه.
      حالا در این قسمت فولدری رو که میگه بهتون باید ایجاد کنید مثلاً به نام attachment و دسترسی اون حتماً روی 777 باشه . سپس بزنید انتقال از دیتابیس به هاست.
      برای Save Avatars As Files هم به همین ترتیب به صورتی که :
      هم اکنون آواتارها در آدرس ./customavatars بر روی فضای هاست قرار دارند.
      هم اکنون, عکس های شخصی در آدرس ./customprofilepics بر روی فضای هاست قرار دارند.
      تصاویر امضا در حال حاضر بر روی فایل سیستم در./signaturepics
      این پیام مشاهده بشه
      بقیه این هم تیک میخوره و سایت شما Optimize و یا بهینه سازی شد .
      لطفاً توجه داشته باشید که این آموزش اختصاصاً و برای اولین بار توسط وی بی ایران بصورت کامل و تست شده در اختیار شما قرار گرفته است.
      کپی کردن این مطلب در صورت ذکر منبع بلامانع است.
      برای ورژن 3 از 1.3.2 استفاده کنید .
      موفق باشید.
      مدیریت سایت

      دانلود رایگان vb4- دانلود هک بالا بردن سرعت بارگذاری سایت + آموزش کاملاً تخصصی vB Optimise Lite از وی بی ایران


      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #302
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    ورژن ویبولتین
    vBulletin 4.1.11
    سن
    26
    نوشته ها
    117
    مورد پسند
    14 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    16

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Fox Fun نمایش پست ها
    چک کنید ببینید در روت هاست index.html دارید یا خیر ؟

    اگر داشتید پاکش کنید ببینید درست میشه ؟
    حذفش کردم و ورژن 1.3.2 را نصب کردم تا درست شد فقط یه مشکل دیگه ایجاد شد
    توی تنظیمات وقتی به اینجا رسیدم
    vB Optimise: Online/Offline رو روی بله قرار بدید
    vB Optimise: Opcache Operator رو روی فایل FileCache بذارید .
    با این ارور مواجه شدم
    You have selected the File Cache method but the directory ./vboptimise does not have sufficient write permissions. Please chmod the folder then try submit these settings again. (Usually chmod 0777
    پوشه ای به نام فایل کش تو هاست نبود خودم ساختم ود دسترسی 777 بهش دادم
    اما باز این خط رفع نمیشه


    ضمنا صفحه ای به نام حالا vB Optimise: Test Setup هم ندارم

    چکار باید بکنم؟؟؟؟

  3. Top | #303
    مدیر بخش

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    6,595
    مورد پسند
    5,934 بار
    نوشته های وبلاگ
    79
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    808

    پیش فرض

    System Test رو بزنید
    طراحی , ویرایش , نصب و راه اندازی انجمن ویبولتین شما از 0 تا 100



  4. Top | #304
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    676
    مورد پسند
    267 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 30.0.1599.101
    میزان امتیاز
    78

    پیش فرض

    سلام

    جدیدترین ورژن این هک چند هست؟

    لینک دانلودشو لطف میکنید؟

    سرچ زدم از بس زیاده معلوم نیست کدوم خوبه.

  5. Top | #305
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    3,348
    مورد پسند
    2,697 بار
    نوشته های وبلاگ
    48
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 30.0.1599.101
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط refaghat نمایش پست ها
    سلام

    جدیدترین ورژن این هک چند هست؟

    لینک دانلودشو لطف میکنید؟

    سرچ زدم از بس زیاده معلوم نیست کدوم خوبه.
    من خودم از این ورژن استفاده میکنم ؛ مشکلی هم پیش نیومده !

    اگه نیاز به آپدیت بود توی انجمن می گفتن

  6. Top | #306
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    201
    مورد پسند
    22 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 8.0
    میزان امتیاز
    24

    پیش فرض

    اینجا رو متوجه نشدم پوشه رو کجای هاست باید بسازم

    حالا در این قسمت فولدری رو که میگه بهتون باید ایجاد کنید مثلاً به نام attachment و دسترسی اون حتماً روی 777 باشه . سپس بزنید انتقال از دیتابیس به هاست.
    برای Save Avatars As Files هم به همین ترتیب به صورتی که :
    هم اکنون آواتارها در آدرس ./customavatars بر روی فضای هاست قرار دارند.
    هم اکنون, عکس های شخصی در آدرس ./customprofilepics بر روی فضای هاست قرار دارند.
    تصاویر امضا در حال حاضر بر روی فایل سیستم در./signaturepics
    این پیام مشاهده بشه

    این ارور رو میده


    Your server has PHP's SAFE_MODE enabled. You cannot move attachments to files while SAFE_MODE is enabled. Please contact your host and ask them to consider disabling it if you wish to use the file system for attachments

    اینم فایل پیوست

    ویرایش توسط emad470 : 2013/11/09 در ساعت 06:09 PM دلیل: ادغام دو پست

  7. Top | #307
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    همه ورژن ها
    نوشته ها
    1,359
    مورد پسند
    455 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 25.0
    میزان امتیاز
    150

    پیش فرض

    به سرور بگو صفحه موذ رو خاموش کنه تا بتونی بسازی یا بگو برات بسازن تو جایی که وی بی نصبه


  8. Top | #308
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    201
    مورد پسند
    22 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 25.0
    میزان امتیاز
    24

    پیش فرض

    میشه واضح تر بگید

  9. Top | #309
    مدیر بخش

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    6,595
    مورد پسند
    5,934 بار
    نوشته های وبلاگ
    79
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    808

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط emad470 نمایش پست ها
    میشه واضح تر بگید
    وارد ادمین سی پی >>>تنظیمات>>>تنظیمات اصلی>>>تنظیمات سرور و بهینه سازی سیستم بشید و safe mode رو خاموش کنید ببینید درست میشه ؟

    اگر نشد به هاستینگ تیکت بدید
    طراحی , ویرایش , نصب و راه اندازی انجمن ویبولتین شما از 0 تا 100



  10. Top | #310
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2013
    ورژن ویبولتین
    4.11
    نوشته ها
    66
    مورد پسند
    13 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 25.0
    میزان امتیاز
    10

    پیش فرض

    دوستان کمک تورو خدا

    وقتی داشتم فایل رو تو ادمین سی پی ایمپورت میکردم . ارور داده و سایت رو دیگه باز نمیکنه

    ارور

    Warning: require_once([path]/vboptimise/core/class_vboptimise.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in [path]/includes/init.php(336) : eval()'d code on line 3

    Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/rasataki/public_html/edaneshjoo.ir/vboptimise/core/class_vboptimise.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/rasataki/public_html/edaneshjoo.ir/includes/init.php(336) : eval()'d code on line 3

  11. Top | #311
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    975
    مورد پسند
    172 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 26.0
    میزان امتیاز
    105

    پیش فرض

    سلام دوستان

    حالا Save Attachments as Files --> شما باید پیوست ها رو از دیتابیس به هاست انتقال بدید که اون دیتابیس یکم حجمش کمتر شه سایت خیلی سریعتر لود شه.
    حالا در این قسمت فولدری رو که میگه بهتون باید ایجاد کنید مثلاً به نام attachment و دسترسی اون حتماً روی 777 باشه . سپس بزنید انتقال از دیتابیس به هاست.
    من کل این 31 صفحه رو خوندم اما به مولا دیگه هنگیدم حسین جان میگن نام فایل اشتباه به همه همین رو گفتن منم اون فایل رو رینیم کردم و اسمش رو کپی کردم و بخش مورد نظر جایگزین کردم به این شکل :
    کد:
    ./attachment
    و گزینه برو رو میزنم برام این ارور رو میده :
    We attempted to write a test file to ./attachment, but we were unsuccessful. Please verify that the web server has write/delete permissions for this path.
    مدیرا کمک کنید تا حلش کنم. بابا دیگه اسم فایل رو کپی کردم چطور میخواد اشتباه باشه؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط rima124 نمایش پست ها
    دوستان کمک تورو خدا

    وقتی داشتم فایل رو تو ادمین سی پی ایمپورت میکردم . ارور داده و سایت رو دیگه باز نمیکنه

    ارور

    Warning: require_once([path]/vboptimise/core/class_vboptimise.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in [path]/includes/init.php(336) : eval()'d code on line 3

    Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/rasataki/public_html/edaneshjoo.ir/vboptimise/core/class_vboptimise.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/rasataki/public_html/edaneshjoo.ir/includes/init.php(336) : eval()'d code on line 3
    پوشه آپلود رو داخل هاست بخشی که ویبولتین نصب هست اپلود کنید درست میشه.




  12. گیفت کارت آیتونز

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. آموزش ابتدائی اضافه کردن تب بدون هک ( افزایش سرعت سایت )
    توسط VBIran در انجمن آموزش های وی بولتین
    پاسخ: 133
    آخرين نوشته: 2016/09/02, 02:16 AM
  2. آموزش نصب هک vB Optimize بالا بردن سرعت سایت
    توسط VBIran در انجمن هک و آموزش های مخصوص
    پاسخ: 127
    آخرين نوشته: 2016/09/01, 10:15 PM
  3. پاسخ: 49
    آخرين نوشته: 2016/03/02, 03:02 PM
  4. مرجع تخصصی اموزش .:شهر گرافیک:.
    توسط hassan_dang3r در انجمن معرفی انجمن شما
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/08/20, 05:11 PM
  5. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/08/03, 07:24 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •