تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 40

موضوع: ساخت تابلو LED رایگان فقط برای کاربران vbiran

  1. Top | #11
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    چی کار داری
    نوشته ها
    247
    مورد پسند
    239 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    35

    پیش فرض

    منظورت را نفهمیدم منظورت اینه یک کد بسازی که مثلا بگذاری تو سایتت که هر کی خواست بسازه یا اینکه کد قرار دادن عکسش را بلد نیستی

    کاربر مقابل از armangamer بابت این پست مفید تشکر کرده است:





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #12
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1
    نوشته ها
    223
    مورد پسند
    112 بار
    نوشته های وبلاگ
    4
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    30

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط armangamer نمایش پست ها
    منظورت را نفهمیدم منظورت اینه یک کد بسازی که مثلا بگذاری تو سایتت که هر کی خواست بسازه یا اینکه کد قرار دادن عکسش را بلد نیستی
    میگم یه کد php باشه. شبیه

    <marquee>
    و به راحتی بشه ویرایشش کرد. فک کنم در اون صورت مشکل فارسی نویسش حل بشه

    کاربر مقابل از hamasa بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #13
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    چی کار داری
    نوشته ها
    247
    مورد پسند
    239 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    35

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط hamasa نمایش پست ها
    میگم یه کد php باشه. شبیه

    <marquee>
    و به راحتی بشه ویرایشش کرد. فک کنم در اون صورت مشکل فارسی نویسش حل بشه
    فکر میکنم درست می گید دوستان برنامه نویس بیان یه چی بگن

    کاربر مقابل از armangamer بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  5. Top | #14
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,811 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    بله میشه ولی نه به این ظرافت..

    چیز هالی جالبی میتونید اینجا پیدا کنید :

    http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex10/index.html

    4 تشکر توسط:


  6. Top | #15
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1
    نوشته ها
    223
    مورد پسند
    112 بار
    نوشته های وبلاگ
    4
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    30

    پیش فرض

    دست مریزاد سایت توپی هستش برای مثال
    کد زیر رو تست کنید
    کد:
    <h2><script language="JavaScript1.2">
    
    //Neon Lights Text II by G.P.F. ([email protected])
    //visit http://www.beta-cc.de
    //Visit http://www.dynamicdrive.com for this script 
    
    var message="Thank you for visiting Dynamic Drive!"
    var neonbasecolor="gray"
    var neontextcolor="yellow"
    var neontextcolor2="#FFFFA8"
    var flashspeed=100                        // speed of flashing in milliseconds
    var flashingletters=3                        // number of letters flashing in neontextcolor
    var flashingletters2=1                        // number of letters flashing in neontextcolor2 (0 to disable)
    var flashpause=0                        // the pause between flash-cycles in milliseconds
    
    ///No need to edit below this line/////
    
    var n=0
    if (document.all||document.getElementById){
    document.write('<font color="'+neonbasecolor+'">')
    for (m=0;m<message.length;m++)
    document.write('<span id="neonlight'+m+'">'+message.charAt(m)+'</span>')
    document.write('</font>')
    }
    else
    document.write(message)
    
    function crossref(number){
    var crossobj=document.all? eval("document.all.neonlight"+number) : document.getElementById("neonlight"+number)
    return crossobj
    }
    
    function neon(){
    
    //Change all letters to base color
    if (n==0){
    for (m=0;m<message.length;m++)
    crossref(m).style.color=neonbasecolor
    }
    
    //cycle through and change individual letters to neon color
    crossref(n).style.color=neontextcolor
    
    if (n>flashingletters-1) crossref(n-flashingletters).style.color=neontextcolor2 
    if (n>(flashingletters+flashingletters2)-1) crossref(n-flashingletters-flashingletters2).style.color=neonbasecolor
    
    
    if (n<message.length-1)
    n++
    else{
    n=0
    clearInterval(flashing)
    setTimeout("beginneon()",flashpause)
    return
    }
    }
    
    function beginneon(){
    if (document.all||document.getElementById)
    flashing=setInterval("neon()",flashspeed)
    }
    beginneon()
    
    
    </script></h2>

    کاربر مقابل از hamasa بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  7. Top | #16
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    581
    مورد پسند
    190 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    67

    پیش فرض

    GrandPersia

    کاربر مقابل از For All Time بابت این پست مفید تشکر کرده است:



  8. Top | #17
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.4
    نوشته ها
    65
    مورد پسند
    9 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    12

    پیش فرض

    www.janatforum.com ممنون

    کاربر مقابل از habib1012 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  9. Top | #18
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    چی کار داری
    نوشته ها
    247
    مورد پسند
    239 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    35

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط habib1012 نمایش پست ها
    بفرما
    http://up.vbiran.ir/images/e7zs6prz75aekk7p3ne7.gif



    نقل قول نوشته اصلی توسط 9113 نمایش پست ها
    GrandPersia
    بفرما :

    http://up.vbiran.ir/images/2jdcanmpwtjrl5iq42b8.gif

    3 تشکر توسط:


  10. Top | #19
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Jan 1970
    ورژن ویبولتین
    All Versions of vb & All Versions of php nuke
    سن
    26
    نوشته ها
    973
    مورد پسند
    983 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    داداش اینو می تونی تو سایز بنرم بزنی؟کیفیتش کم نمیشه؟

    کاربر مقابل از PreSideNt بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  11. Top | #20
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    550
    مورد پسند
    1,539 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    92

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط armangamer نمایش پست ها
    ممنونم دوست عزیز و ببخشید میشه متنشو به این تغییر بدید ؟
    iArianismmm , OS X Lion , iOS 5 , iCloud
    ممونم

    2 تشکر توسط:

    انجمن تخصصی آيفون
    The First And Biggest Persian Apple Forums

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/12/02, 12:17 PM
  2. هک اخرین ارسال های vbiran
    توسط pcwin در انجمن درخواست هک و پلاگین
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2011/11/26, 12:35 PM
  3. كمك درباره هدر قالب هاي VBIRAN
    توسط abolfazl62 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2011/08/07, 02:48 PM
  4. هدر رو میخوام مثل vbiran بکنم
    توسط Maziar در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2011/06/28, 01:39 PM
  5. پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2011/05/28, 12:38 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •