تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 15 از 15

موضوع: مشکل بعد پاک کردن فایل packages

  1. Top | #11
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    474
    مورد پسند
    135 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    55

    پیش فرض

    همه قسمت های سایت باز میشه
    فقط نمی تونم تاپیک ها رو بخونم




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #12
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    نوشته ها
    3,995
    مورد پسند
    3,578 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    477

    پیش فرض

    موقع باز کردن یه تاپیک بازم همون ارور رو دارید یا تغییر کرده؟

  4. Top | #13
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    474
    مورد پسند
    135 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    55

    پیش فرض

    همش همون ارور که در تاپیک اول زدم

    نقل قول نوشته اصلی توسط Sinoohe نمایش پست ها
    دوست عزیز مشکل از همون فایل attach.php ! هست
    این فایل اصلا وجود نداره
    شما خودنون پکیج امنیتی رو دانلود کنید ببینید
    لینکش در تاپیک اول هست

  5. Top | #14
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    نوشته ها
    3,995
    مورد پسند
    3,578 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    477

    پیش فرض

    دوست عزیز من دارم میگم attach.php رو تو بسته ی ویبولتینی که دانلود کردید آپلود کنید تو هاستتون دوباره البته دقت کنید همون ورژن خودتون باشه

  6. Top | #15
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    474
    مورد پسند
    135 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    55

    پیش فرض

    حالا این پیام رو میده
    Warning: require_once([path]/clientscript/ckeditor/ckeditor_php5.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in [path]/vb/ckeditor.php on line 13

    Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home2/engineer/public_html/clientscript/ckeditor/ckeditor_php5.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home2/engineer/public_html/vb/ckeditor.php on line 13
    کل فایل ها رو پاک کردم درست شد
    فقط من یک کار خنده دار کرده بودم
    هیچ مشکلی نداشتم
    زده بودم کلی فایل پاک کرده بودم از VB

    فایل ها رو از اول ریختم سایتم درست شد
    ویرایش توسط tsonade : 2011/08/01 در ساعت 07:05 PM دلیل: ادغام دو پست

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •