تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 15

موضوع: مشکل بعد پاک کردن فایل packages

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    474
    مورد پسند
    135 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    55

    پیش فرض مشکل بعد پاک کردن فایل packages

    سلام
    سایتم مشکل داشت و وارد Admincp نمیشد
    در این تاپیک گزارش کرده بودم
    و هر کاری می کردم مشکل حل نمی شد
    تصمیم گرفتم فایل packages که برای امنیت بیشتر در این تاپیک ارائه شده بود رو حذف کنم شاید درست بشه


    اما بعد پاک کردن این فایل مشکل به وجود امد و این خطا هنگام ورود به تاپیک ها داده می شد
    سایت باز می شود اما تاپیک ها خوانده نمیشن و این اخطار داده میشه
    Warning: require_once([path]/packages/vbattach/attach.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in [path]/includes/class_postbit.php on line 518

    Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home2/engineer/public_html/packages/vbattach/attach.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home2/engineer/public_html/includes/class_postbit.php on line 518
    البته بگم مشکل من حل شد و بعد پاک کردن این فایل توانستم وارد Admincp بشم اما این مشکل به وجود امد و فایل هم برگردوندم اما مشکل حل نشد
    باید چکار کنم مشکل حل بشه ؟

    تشکر ...




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    نوشته ها
    3,995
    مورد پسند
    3,578 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    477

    پیش فرض

    خب فایل های پوشه ی packagesرو دوباره بریزید

    کاربر مقابل از Ariyan بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    474
    مورد پسند
    135 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    55

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Sinoohe نمایش پست ها
    خب فایل های پوشه ی packagesرو دوباره بریزید
    ریختم اما بازم همین Eror رو میده

  5. Top | #4
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    نوشته ها
    3,995
    مورد پسند
    3,578 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    477

    پیش فرض

    منظور من کل فایل ها بود چون مشکل از attach.php هست که باید دوباره ریخته شه

    کاربر مقابل از Ariyan بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    474
    مورد پسند
    135 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    55

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Sinoohe نمایش پست ها
    منظور من کل فایل ها بود چون مشکل از attach.php هست که باید دوباره ریخته شه
    چنین فایلی اصلا تو
    package نیست

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    474
    مورد پسند
    135 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    55

    پیش فرض

    سایتم رفته رو هوا
    لطفا کمک کنید

  8. Top | #7
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    نوشته ها
    3,995
    مورد پسند
    3,578 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    477

    پیش فرض

    دوست عزیز وقتی میگم دوباره بریزید یعنی حتی اگر وجود هم نداشت یه فایل attach.php بریزید

  9. Top | #8
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    26
    نوشته ها
    3,478
    مورد پسند
    3,629 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    425

    پیش فرض

    فایل class_postbit.php رو دوباره بریز تو پوشه includes

  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    474
    مورد پسند
    135 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    55

    پیش فرض

    نه درست نشد

  11. Top | #10
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    نوشته ها
    3,995
    مورد پسند
    3,578 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    477

    پیش فرض

    دوست عزیز مشکل از همون فایل attach.php ! هست

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •