تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 40

موضوع: باگ XSS جدید در Admincp در vBulletin 4.1.3 ، 4.1.4 و 4.1.5

  1. Top | #11
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    v4.1.3 PL8
    نوشته ها
    6,756
    مورد پسند
    11,358 بار
    نوشته های وبلاگ
    63
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    923

    پیش فرض

    دوستان صبر کنید نال FS بیاد اینا زیاد اطمینانی بهشون نیست.




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #12
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    ورژن ویبولتین
    VB 4.1.3
    نوشته ها
    38
    مورد پسند
    12 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    لطفاً توجه داشته باشید : مسئولیت استفاده از پچ با خودتان است .
    مگه مشکلی داره ؟!
    اونقدر مهم هست که اپگرید کنیم به این ؟
    نال یا نال نبودنش رو تست نکردم
    لطفا اساتید تست کنن
    ماه رمضان مبارک

  4. Top | #13
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    24
    نوشته ها
    3,040
    مورد پسند
    4,497 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    401

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Www.AgeForums.Net نمایش پست ها
    مگه مشکلی داره ؟!
    اونقدر مهم هست که اپگرید کنیم به این ؟

    لطفا اساتید تست کنن
    عجله نکنید بزارید نال شده fs بیاد.

  5. Top | #14
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.0
    نوشته ها
    296
    مورد پسند
    159 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    39

    پیش فرض

    این وی بی چطوری خودش Version 3.6.12 نصب داره حالا ببنید این سیو چقدر باگ داره دیگه :d


    این پچ ها مشکل دار هستند بهتر هست صبر کنید نال شده بیاد .

  6. Top | #15
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    527
    مورد پسند
    956 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    79

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط H0sseiN نمایش پست ها
    دوستان صبر کنید نال FS بیاد اینا زیاد اطمینانی بهشون نیست.
    دو تای که تو پست اول هست , از members.vbulletin.com دانلود شده.

    کاربر مقابل از Light بابت این پست مفید تشکر کرده است:









  7. Top | #16
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.4
    نوشته ها
    636
    مورد پسند
    688 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    83

    پیش فرض

    درود
    برای من این ارورو داد
    کد PHP:
    WarningCannot modify header information headers already sent by (output started at [path]/includes/class_core.php:1in [path]/includes/class_bootstrap.php(917) : eval()d code on line 16

    Warning
    Cannot modify header information headers already sent by (output started at [path]/includes/class_core.php:1in [path]/includes/functions.php on line 5099
    Unable to add cookies
    header already sent.
    File: /home/XXXXXXXX/public_html/forum/includes/class_core.php
    Line

    ورژن 4.1.4 هست

  8. Top | #17
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,667
    مورد پسند
    54,767 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3114

    پیش فرض

    فایل class_core.php ویبولتینتون رو برگردونید درست میشه .

    بنده این هک رو روی لوکال هاست و وی بی ایران نصب کردم مشکلی نداره

    2 تشکر توسط:


  9. Top | #18
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.12
    نوشته ها
    285
    مورد پسند
    118 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    36

    پیش فرض

    درود

    انجام دادم فقط صفحه اول سايت بالا اومد هر جاي ديگه اي ميرفتم اين ارور رو ميداد مجبور به جايگزين كردن فايل ها شدم

    کد:
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [path]/includes/class_core.php:1) in [path]/includes/functions.php on line 3968

  10. Top | #19
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.4
    نوشته ها
    636
    مورد پسند
    688 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    83

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط VBIran نمایش پست ها
    فایل class_core.php ویبولتینتون رو برگردونید درست میشه .

    بنده این هک رو روی لوکال هاست و وی بی ایران نصب کردم مشکلی نداره
    با این کار دست شده فایل class_core.php را برگردوندم به حالت دیفالش خود ویبولتین ، آیا این فایل class_core.php مشکلی نداره ؟

  11. Top | #20
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    1,341
    مورد پسند
    352 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    148

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط 6801 نمایش پست ها
    با این کار دست شده فایل class_core.php را برگردوندم به حالت دیفالش خود ویبولتین ، آیا این فایل class_core.php مشکلی نداره ؟
    سلام
    چگونه باید برگشت بزنیم؟

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. مشکل در ذخیره عملیات انجام شده در Admincp
    توسط tsonade در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2011/08/05, 10:48 PM
  2. مشکل نمایش فونتها در admincp
    توسط NOjAN در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2011/06/21, 02:32 PM
  3. به هم خوردن admincp
    توسط Diges در انجمن درخواست های کاربران ویژه
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2011/06/09, 02:09 AM
  4. هک و پلاگین های پاک شده از admincp
    توسط A.B.A.N در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 2011/05/19, 04:40 PM
  5. خطا هنگام ورود به Admincp
    توسط armin200011 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2011/04/05, 09:30 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •