تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9

موضوع: مشکل در هنگام نصب ورد پرس Content Encoding Error

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    25
    نوشته ها
    934
    مورد پسند
    429 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    106

    پیش فرض

    سلام خدمت شما دوستان عزیز من وقتی میخوام فایل Install.php رو باز کنم با این مورد مواجه میشم. Content Encoding Error "The page you are trying to view cannot be shown because it uses an invalid or unsupported form of compression." چطوری میتونم درستش کنم. تنظیمات هم روی utf8 هست. یکی از دوستان به من گفتند "
    که این مشکل رو با شرکت میزبانی خودتون در میون بذارید و تقاضا کنید که ویژگی های موقت فشرده سازی (مثل gzip compression) رو غیرفعال کنن
    منم به پشتیبانی سرور گفتم و این جواب رو گرفتم:
    salam in emakan ke zip ya gzip ra gheyrefaal konim bara roye serverha vojod nadarad. tanzimat koli hast
    حالا نمیدونم باید چی کار کنم. ممنون میشم اگه کمکم کنید. منتظر جوابتون هستم. با نشکر.

    با گوگل کروم هم این ارور رو میده: Error 330 (net::ERR_CONTENT_DECODING_FAILED): Unknown error.
    ویرایش توسط ReZaPishgam : 2011/08/08 در ساعت 01:54 PM دلیل: ادغام دو پست
    هرکس به اندازه ای که هست احساسش میکنند.
    یاد بگیریم که از دیگران برای گذاشتن پستهای خوب و جواب دادن به ما تشکر کنیم.
    مرجع تخصصی تاریخ: Tarikhfa.com
    مرجع معماری ایران و جهان: MemarFa.com




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,811 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    توی روت هاست یک php.ini درست کنید و توش بزنید :

    zlib.output_compression = Off
    zlib.output_compression_level = 0

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    25
    نوشته ها
    934
    مورد پسند
    429 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    106

    پیش فرض

    سلام مجدد به شما
    ممنون بخاطر جوابتون
    من اين كار رو انجام دادم ولي باز هم همونطوريه.
    يه فايل ديگه توي روت به اسم php.ini.txt بود كه همينارو كه شما گفتيد داخلش بود.
    اون فايل جديد رو هم من ساختم ولي باز هم ارور:
    Content Encoding Error

    ممنون مشم كمكم كنيد.
    هرکس به اندازه ای که هست احساسش میکنند.
    یاد بگیریم که از دیگران برای گذاشتن پستهای خوب و جواب دادن به ما تشکر کنیم.
    مرجع تخصصی تاریخ: Tarikhfa.com
    مرجع معماری ایران و جهان: MemarFa.com

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.4
    نوشته ها
    636
    مورد پسند
    688 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    83

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط ReZaPishgam نمایش پست ها
    يه فايل ديگه توي روت به اسم php.ini.txt بود كه همينارو كه شما گفتيد داخلش بود.
    php.ini.txt نه php.ini درسته

    کاربر مقابل از 6801 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    25
    نوشته ها
    934
    مورد پسند
    429 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    106

    پیش فرض

    داداش منظورم اين بود كه اون فايل هم موجود بود.
    الان فايل جديد هستش.

    الان كه باز هم همون مشكل رو دارم چي كار كنم؟
    هرکس به اندازه ای که هست احساسش میکنند.
    یاد بگیریم که از دیگران برای گذاشتن پستهای خوب و جواب دادن به ما تشکر کنیم.
    مرجع تخصصی تاریخ: Tarikhfa.com
    مرجع معماری ایران و جهان: MemarFa.com

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.4
    نوشته ها
    636
    مورد پسند
    688 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    83

    پیش فرض

    این آدرس سایتتونه : iranokb.com ؟

    الان این ارورر رو میده
    کد:
    404 Not Found The resource requested could not be found on this server!
    Powered By LiteSpeed Web Server LiteSpeed Technologies is not responsible for administration and contents of this web site!
    و میره تو قسمت انستال !!!؟؟

    کاربر مقابل از 6801 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    25
    نوشته ها
    934
    مورد پسند
    429 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    106

    پیش فرض

    اره ادرس سايت همينه.
    وقتي من ميزنم با اون ارور مواجه ميشم.
    يعني اتوماتيك به لينك زير ميره كه همون صفحه نصب هست ميره و ارور ميده.
    http://www.iranokb.com/wp-admin/install.php

    برا من ارور
    Content Encoding Error
    نشان ميده.

    چي كارش ميتونم بكنم تا درست بشه؟
    هرکس به اندازه ای که هست احساسش میکنند.
    یاد بگیریم که از دیگران برای گذاشتن پستهای خوب و جواب دادن به ما تشکر کنیم.
    مرجع تخصصی تاریخ: Tarikhfa.com
    مرجع معماری ایران و جهان: MemarFa.com

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.4
    نوشته ها
    636
    مورد پسند
    688 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    83

    پیش فرض

    برو تو پوشه ای wp-admin ببین اصلا فایل install.php هست یا نه !؟
    اگه بود ببین فایل .htpaccess (دقیقا اسمش یادم نیست ) داره تو روت یا نه اگه داشت دلیت کن .
    این ورژن پند وردپس هست که می خوای نصب کنی ؟

    کاربر مقابل از 6801 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    25
    نوشته ها
    934
    مورد پسند
    429 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    106

    پیش فرض

    داداش واقعا ممنونم
    Htaccsess رو كه پاك كردم درست شد.
    ممنونم ازت.
    خيلي لطف كردي.

    کاربر مقابل از ReZaPishgam بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    هرکس به اندازه ای که هست احساسش میکنند.
    یاد بگیریم که از دیگران برای گذاشتن پستهای خوب و جواب دادن به ما تشکر کنیم.
    مرجع تخصصی تاریخ: Tarikhfa.com
    مرجع معماری ایران و جهان: MemarFa.com

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. صفحه content.php
    توسط mamad4 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2014/07/27, 10:07 PM
  2. پاسخ: 51
    آخرين نوشته: 2013/11/22, 09:26 PM
  3. پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2011/08/30, 07:45 AM
  4. ارور Content Encoding Error
    توسط a1000a در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/01/10, 07:11 PM
  5. Database error in vBulletin این error چیکار کنم
    توسط Mojtaba.T در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2011/01/02, 01:31 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •