با سلام

من سایتم رو انتقال دادم روی یه سرور دیگه و آبگردش کردم اما اشتباه کردم با دیتابیس یک هفته پیش آبگرد و انتقال دادم الان از دیتابیس جدید بکاب گرفتم و میخوام فقط یوزرها رو انتقال بدم به دیتابیس فعلی

سوال من اینه که نسخه من الان 4.1.4 هست و دیتابیس قبلی که دارم برای 4.1.3 هستش الان من یوزر های دیتبایس 4.1.3 رو به دیتابیسی که الان نسخه 4.1.4 هست انتقال بدم مشکلی پیش نمیاد ؟؟

ممنون