تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

موضوع: مشکل در Automatic Thread Tagger

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.4
    نوشته ها
    89
    مورد پسند
    29 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    14

    پیش فرض مشکل در Automatic Thread Tagger

    سلام،
    من یه مشکلی با این هک دارم اونم اینکه فقط کلمات انگلیسی رئ تگ می کنه !!
    به این عکس هم نگاه کنید! یه سری از چیزایی که تگ می کنه به صورت علامت سوال هست !!



    ممنون میشم اگه کمک کنید




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    26
    نوشته ها
    3,478
    مورد پسند
    3,629 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    425

    پیش فرض

    از این استفاده کن :
    فایل های پیوست شده فایل های پیوست شده

    کاربر مقابل از Alidata بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.4
    نوشته ها
    89
    مورد پسند
    29 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    14

    پیش فرض

    قبلیرو پاک کنم !؟

  5. Top | #4
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,681
    مورد پسند
    54,799 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    بله

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.4
    نوشته ها
    89
    مورد پسند
    29 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    14

    پیش فرض

    این هک رو نصب کردم ولی وقتی تو تعمیرات شمارنده ها Auto tag threads رو میزنم تا 62 میره و دیگه ادامه نمیده، فکر کنم به سرور فشار میاره و بعدش میزنه Service Unavailable میزنه.
    می خواستم بدونم Vbiran از چه هکی برای تگ هاش استفاده می کنه.

    ممنون...

  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    26
    نوشته ها
    3,478
    مورد پسند
    3,629 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    425

    پیش فرض

    من از همون که پیوست کردم استفاده میکنم مشکلی نداره . من میزارم رو 1000 ولی مشکلی پیش نمیاد . شاید مشکل از سرور باشه.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 543
    آخرين نوشته: 2015/09/21, 10:59 PM
  2. پاسخ: 46
    آخرين نوشته: 2014/08/23, 08:12 PM
  3. پاسخ: 25
    آخرين نوشته: 2014/08/08, 04:50 PM
  4. پاسخ: 25
    آخرين نوشته: 2012/07/15, 07:14 PM
  5. پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 2012/07/12, 12:36 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •