تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 14

موضوع: آژاکس از کار افتاده

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    3.8.4
    نوشته ها
    18
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض آژاکس از کار افتاده

    سلام
    انجمن من بعد از آپگرید به ورژن 4.1.5 کلا آزاکسش از کار افتاده الان چت آژاکس و آخرین ارسالات و ارسال پاسخم کار نمیکنه ممنون میشم راهنماییم کنید
    http://persicaforum.ir




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    26
    نوشته ها
    3,478
    مورد پسند
    3,629 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    425

    پیش فرض

    از قسمت تنظیمات اصلی انجمن/تنظیمات عمومی/گزینه از کار انداختن خصوصیات AJAX /بزار روی تمام خصوصیات اجاکس فعال

    کاربر مقابل از Alidata بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    3.8.4
    نوشته ها
    18
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Alidata نمایش پست ها
    از قسمت تنظیمات اصلی انجمن/تنظیمات عمومی/گزینه از کار انداختن خصوصیات AJAX /بزار روی تمام خصوصیات اجاکس فعال
    اون فعاله مشکل حادتر از این حرفاست
    فایرباگ میگه این 2 تا فایل رو پیدا نمیکنم
    clientscript/jquery.min.js

    clientscript/vbulletin-core.js?v=415

  5. Top | #4
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    26
    نوشته ها
    3,478
    مورد پسند
    3,629 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    425

    پیش فرض

    خوب دوباره اپلودشون کن تو پوشه clientscript

    کاربر مقابل از Alidata بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    3.8.4
    نوشته ها
    18
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Alidata نمایش پست ها
    خوب دوباره اپلودشون کن تو پوشه clientscript
    رو این سیستمم ندارم ولی دارم دانلود میکنم که آپلود کنم
    ولی فکر نکنم درست شه چون من که دست نزدم به اونا

  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    26
    نوشته ها
    3,478
    مورد پسند
    3,629 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    425

    پیش فرض

    به هر حال شاید صدمه دیده باشن یا پاک شده باشن . اگر درست نشد مشکل میتونه از یکی از هکهاتون باشه . با غیر فعال کردن سیستم هک بررسی کنین

    کاربر مقابل از Alidata بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    3.8.4
    نوشته ها
    18
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    فایل ها یکیش ماله یکی از هک ها بود کلا هک رو پاک کردم
    سیستم هک رو هم غیرفعال کردم ولی بازم امکانات ارسال پستم رو نیستن
    ویرایش توسط alireza tnt : 2011/08/21 در ساعت 05:55 PM

  9. Top | #8
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.x
    سن
    26
    نوشته ها
    3,437
    مورد پسند
    4,864 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    446

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط alireza tnt نمایش پست ها
    این 2 تا فایل تو فایل های ویبولتین نیستن میشه یکی از رو هاستش برام بزاره
    پیوست شد .
    فایل های پیوست شده فایل های پیوست شده

    کاربر مقابل از OmidX بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    3.8.4
    نوشته ها
    18
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    ممنون دوستان کلا سیستم هک رو غیر فعال کردم و اون فایل رو دوباره آپلود کردم ولی بازم مشکل داره
    این صفحه ارسال پستمه میخوام مثل همین سایت ویبی ایران بشه باید هک نصب کنم؟؟

    Untitled.jpg

  11. Top | #10
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.x
    سن
    26
    نوشته ها
    3,437
    مورد پسند
    4,864 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    446

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط alireza tnt نمایش پست ها
    ممنون دوستان کلا سیستم هک رو غیر فعال کردم و اون فایل رو دوباره آپلود کردم ولی بازم مشکل داره
    این صفحه ارسال پستمه میخوام مثل همین سایت ویبی ایران بشه باید هک نصب کنم؟؟

    Untitled.jpg
    شما از چه نسخه ای به ۴.۱.۵ اومدین ؟!

    در هرصورت ، درباره ی ادیتور تو سایت زیاد بحث شده ، یک جستجو بکنید ،

    با تشکر

    کاربر مقابل از OmidX بابت این پست مفید تشکر کرده است:


صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •