تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 30

موضوع: ارور دیتابیس در هنگام اپدیت به ورژن 4

  1. Top | #11
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.2
    نوشته ها
    25
    مورد پسند
    9 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    moshkel mitune az config.php bashe momkene taghiresh dade bashe be versione upgrade shoode ke dar in halat bayad masire database ro tu file config.php moshakhas koni

    کاربر مقابل از hamed بابت این پست مفید تشکر کرده است:





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #12
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.1
    نوشته ها
    464
    مورد پسند
    328 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    58

    پیش فرض

    دادا شما برو تو تنظیمات اصلی انجمن - هوک ها و پلاگین ها رو غیر فعال کن بعد آپگرید کن

    کاربر مقابل از Bazione بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #13
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    3.8.6
    نوشته ها
    22
    مورد پسند
    14 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نه ببینید من قبل از اپدیت پلاگین رو غیر فعال کردم و سایت هم بدون مشکل اپدیت شد اما الان اکثر نقاط سایت دیتا ارور میده حتی تاپیکی هم باز نمیشه به phpmy admin هم رفتم کسی مشکل رو میده

  5. Top | #14
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1
    نوشته ها
    14
    مورد پسند
    2 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط iusce نمایش پست ها
    خسته نباشید
    بله غیر فعاله
    ارور به این صورته
    کد:
     Database error in vBulletin 3.8.5:
    
    Invalid SQL:
    
                (SELECT 'package' AS classtype, package.packageid AS typeid, package.packageid AS packageid,
                    package.productid AS productid, if(package.productid = 'vbulletin', 1, product.active) AS enabled,
                    package.class AS class, -1 as isaggregator
                FROM wqwpackage AS package
                LEFT JOIN wqwproduct AS product
                        ON product.productid = package.productid
                WHERE product.active = 1
                    OR package.productid = 'vbulletin'
                )
    
                UNION
    
                (SELECT 'contenttype' AS classtype, contenttypeid AS typeid, contenttype.packageid AS packageid,
                    1, 1, contenttype.class AS class  ,  contenttype.isaggregator
                FROM wqwcontenttype AS contenttype
                INNER JOIN wqwpackage AS package ON package.packageid = contenttype.packageid
                LEFT JOIN wqwproduct AS product ON product.productid = package.productid
                WHERE product.active = 1
                OR package.productid = 'vbulletin'  );
    
    MySQL Error   : Illegal mix of collations (latin1_swedish_ci,IMPLICIT) and (latin1_general_ci,IMPLICIT) for operation '='
    Error Number  : 1267
    Request Date  : Monday, August 2nd 2010 @ 08:37:17 AM
    Error Date    : Monday, August 2nd 2010 @ 08:37:17 AM
    Script        : http://www.iusce.com/vb/install/upgrade_400a1.php?step=9
    Referrer      : http://www.iusce.com/vb/install/upgrade_400a1.php?step=8
    IP Address    : 109.110.168.223
    Username      : 
    Classname     : vB_Database
    MySQL Version : 5.0.67-community
    بنده یوزر هاست و انجمنو به شما پیغام خصوصی دادم اگه زحمتی نیست خود شما چکش کنید و اگر هم وقتشو ندارین بازم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    با سلام این قد دوستمونو نپیچونید اخه مشکلش کوچیکه البته شماهم درست میگید ولی راه خیلی اسونی هست
    پس دوست عزیز این مشکل واسه همه پیش اومده حل کردنش اونقد ساده است که فکرشم نمیتونی بکنی

    فقط کافیه وارد قسمت سی پنل هاستتتون بشید در قمست پی اچ پی مای ادمین دیتابیس انجمنتونو باز کنید
    بعد این کد رو در اون بکارید تمام

    کد PHP:

    ALTER TABLE 
    `packageCHANGE `productid` `productidVARCHAR25 CHARACTER SET latin1 COLLATE latin1_swedish_ci NOT NULL 
    اگرم مشکلی پیش اومد همینجا مطرح کنید تا من و دوستان حلش کنیم

    برگرفته از سایت شخصی خودم:
    http://www.parsiantools.net/vb/showt...=1704#post1704

    کاربر مقابل از v.b.f1 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #15
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    3.8.6
    نوشته ها
    22
    مورد پسند
    14 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    وارد پی اچ پی شدم اما چطور باید این کد رو وارد کنم ؟

  7. Top | #16
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    ☻Google
    نوشته ها
    5,116
    مورد پسند
    3,085 بار
    نوشته های وبلاگ
    4
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    601

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط amir_amir_amir نمایش پست ها
    وارد پی اچ پی شدم اما چطور باید این کد رو وارد کنم ؟
    من یه سوال دارم
    شما بعد از اینکه از 3 اومدید به وی 4 تمام هک ها رو مطمئنید که اپگرید کردید بعد فعال کردید؟

  8. Top | #17
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    3.8.6
    نوشته ها
    22
    مورد پسند
    14 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    کلا هک ها غیر فعال هستند این کد هم الان وارد کردم ولی درست نشد

  9. Top | #18
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    ☻Google
    نوشته ها
    5,116
    مورد پسند
    3,085 بار
    نوشته های وبلاگ
    4
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    601

    پیش فرض

    مثلا تو کدام قسمت ها ارور دیتا بیس میبینی؟

  10. Top | #19
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    3.8.6
    نوشته ها
    22
    مورد پسند
    14 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    رویهیچ تاپیکی باز نمیشه

    پیام خصوصی باز نمیشه

    توی قسمت تعمیرات صفحه اخرش

    تمام قسمتها همین ارور رو میده لطفا ایدی مسنجرتو واسم پ خ کن

  11. Top | #20
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,809 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    من هم همین مشکل رو دارم هر کاری میکنم رفع نمیشه
    درود.
    شما باید به phpmyadmin برید و تمامی تیبل ها رو به latin 1 swedish تغییر بدید .

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. سایت بالا نمیاد - ارور دیتابیس
    توسط Mojtaba.T در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 24
    آخرين نوشته: 2013/01/21, 11:29 PM
  2. فوری : ارور دیتابیس به هنگام Run کردن سایت مپ !!؟؟
    توسط Mr.Ramin در انجمن آموزش های VBSeo
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2012/06/02, 09:59 AM
  3. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/09/16, 11:40 PM
  4. اختلال در دیتابیس سایت من
    توسط Saeed200n در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2011/08/30, 04:49 PM
  5. ارور دیتابیس هنگام آپدیت رتبه و درجه کاربران
    توسط mehdi_p در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2010/09/26, 02:07 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •