تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 30

موضوع: ارور دیتابیس در هنگام اپدیت به ورژن 4

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    4.0.2
    سن
    30
    نوشته ها
    47
    مورد پسند
    19 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض ارور دیتابیس در هنگام اپدیت به ورژن 4

    سلام..انجمن بنده هنگام اپدیت به ورژن 4 دچار خطای دیتابیس شده...
    کسی از دوستان میتونه این مشکلو بر طرف کنه؟؟؟
    ممنون میشم مشکل بنده رو بر طرف کنید

    کاربر مقابل از iusce بابت این پست مفید تشکر کرده است:





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,810 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    درود.
    چه اروری میده؟
    هک ها رو غیر فعال کردید؟

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    4.0.2
    سن
    30
    نوشته ها
    47
    مورد پسند
    19 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط VBIran نمایش پست ها
    درود.
    چه اروری میده؟
    هک ها رو غیر فعال کردید؟
    خسته نباشید
    بله غیر فعاله
    ارور به این صورته
    کد:
     Database error in vBulletin 3.8.5:
    
    Invalid SQL:
    
                (SELECT 'package' AS classtype, package.packageid AS typeid, package.packageid AS packageid,
                    package.productid AS productid, if(package.productid = 'vbulletin', 1, product.active) AS enabled,
                    package.class AS class, -1 as isaggregator
                FROM wqwpackage AS package
                LEFT JOIN wqwproduct AS product
                        ON product.productid = package.productid
                WHERE product.active = 1
                    OR package.productid = 'vbulletin'
                )
    
                UNION
    
                (SELECT 'contenttype' AS classtype, contenttypeid AS typeid, contenttype.packageid AS packageid,
                    1, 1, contenttype.class AS class  ,  contenttype.isaggregator
                FROM wqwcontenttype AS contenttype
                INNER JOIN wqwpackage AS package ON package.packageid = contenttype.packageid
                LEFT JOIN wqwproduct AS product ON product.productid = package.productid
                WHERE product.active = 1
                OR package.productid = 'vbulletin'  );
    
    MySQL Error   : Illegal mix of collations (latin1_swedish_ci,IMPLICIT) and (latin1_general_ci,IMPLICIT) for operation '='
    Error Number  : 1267
    Request Date  : Monday, August 2nd 2010 @ 08:37:17 AM
    Error Date    : Monday, August 2nd 2010 @ 08:37:17 AM
    Script        : http://www.iusce.com/vb/install/upgrade_400a1.php?step=9
    Referrer      : http://www.iusce.com/vb/install/upgrade_400a1.php?step=8
    IP Address    : 109.110.168.223
    Username      : 
    Classname     : vB_Database
    MySQL Version : 5.0.67-community
    بنده یوزر هاست و انجمنو به شما پیغام خصوصی دادم اگه زحمتی نیست خود شما چکش کنید و اگر هم وقتشو ندارین بازم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

    کاربر مقابل از iusce بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  5. Top | #4
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,810 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    Illegal mix of collations (latin1_swedish_ci,IMPLICIT) and (latin1_general_ci,IMPLICIT)
    شما باید به phpmyadmin سایتتون برید و تمام تیبل ها رو زبونش رو latin1_swedish_ci کنید.
    این مشکل رو خود وی بی ایران هم داشت و با اینکار درست شد.
    موفق باشید

    2 تشکر توسط:


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    4.0.2
    سن
    30
    نوشته ها
    47
    مورد پسند
    19 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط VBIran نمایش پست ها
    شما باید به phpmyadmin سایتتون برید و تمام تیبل ها رو زبونش رو latin1_swedish_ci کنید.
    این مشکل رو خود وی بی ایران هم داشت و با اینکار درست شد.
    موفق باشید
    ممنون الان این کارو انجام دادم ولی درست نشد

    کاربر مقابل از iusce بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  7. Top | #6
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,810 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    خوب دوست عزیز هر تیبلی زیر تیبل هم داره.
    یدونه structure یدونه از operations این رو بکنید 100% درست میشه.

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    4.0.2
    سن
    30
    نوشته ها
    47
    مورد پسند
    19 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    شرمنده ولی این کارو هم انجام دادم

    2 تشکر توسط:


  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    4.0.2
    سن
    30
    نوشته ها
    47
    مورد پسند
    19 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    تشکر
    اشکال از کارم بود..یکی از جدول هارو ویرایش نکرده بودم...موضوع بدرستی حل شد

    از شما تشکر میکنم

    کاربر مقابل از iusce بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    3.8.6
    نوشته ها
    22
    مورد پسند
    14 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    من هم همین مشکل رو دارم هر کاری میکنم رفع نمیشه
    ؟؟//

  11. Top | #10
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    ☻Google
    نوشته ها
    5,116
    مورد پسند
    3,085 بار
    نوشته های وبلاگ
    4
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    601

    پیش فرض

    هک ها رو کامل غیر فعال کردی؟

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. سایت بالا نمیاد - ارور دیتابیس
    توسط Mojtaba.T در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 24
    آخرين نوشته: 2013/01/21, 11:29 PM
  2. فوری : ارور دیتابیس به هنگام Run کردن سایت مپ !!؟؟
    توسط Mr.Ramin در انجمن آموزش های VBSeo
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2012/06/02, 09:59 AM
  3. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/09/16, 11:40 PM
  4. اختلال در دیتابیس سایت من
    توسط Saeed200n در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2011/08/30, 04:49 PM
  5. ارور دیتابیس هنگام آپدیت رتبه و درجه کاربران
    توسط mehdi_p در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2010/09/26, 02:07 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •