تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوع: تبدیل کدهای ورژن قدیمی به جدید

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    3.8.4
    نوشته ها
    18
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض تبدیل کدهای ورژن قدیمی به جدید

    خسته نباشید
    من قبلا وی بی ورژن 3.8 داشتم توش این کد رو گذاشته بود که آخرین ارسالات قبل از ورود برای هرکاربر رو جدا مینوشت براش خیلی خوب بود الان ورژن 4 رفتم و میخوام کد رو بزارم میگه ماله ورژن قدیمیه جریان این کدهاش چیه اگه میشه یکی برام این کد رو برای ورژن 4 تبدیل کنه
    کد HTML:
    <if condition="$vbulletin->userinfo['userid'] != '0' AND THIS_SCRIPT == 'index'"><br /><B><span class="smallfont"><B><font color="#FF0000">تعداد</font></B></span> <a href="$vboptions[bburl]/search.php?do=getnew">$newposts</a><B><font color="#FF0000"> ارسال و</font></B></span> <a href="$vboptions[bburl]/search.php?do=getnew">$newthreads</a><B><font color="#FF0000"> موضوع جديد قبل از ورود شما به سايت ارسال شده است.</font></B></span><br /></B>
    </if>




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.x
    سن
    26
    نوشته ها
    3,437
    مورد پسند
    4,864 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    446

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط alireza tnt نمایش پست ها
    خسته نباشید
    من قبلا وی بی ورژن 3.8 داشتم توش این کد رو گذاشته بود که آخرین ارسالات قبل از ورود برای هرکاربر رو جدا مینوشت براش خیلی خوب بود الان ورژن 4 رفتم و میخوام کد رو بزارم میگه ماله ورژن قدیمیه جریان این کدهاش چیه اگه میشه یکی برام این کد رو برای ورژن 4 تبدیل کنه
    کد HTML:
    <if condition="$vbulletin->userinfo['userid'] != '0' AND THIS_SCRIPT == 'index'"><br /><B><span class="smallfont"><B><font color="#FF0000">تعداد</font></B></span> <a href="$vboptions[bburl]/search.php?do=getnew">$newposts</a><B><font color="#FF0000"> ارسال و</font></B></span> <a href="$vboptions[bburl]/search.php?do=getnew">$newthreads</a><B><font color="#FF0000"> موضوع جديد قبل از ورود شما به سايت ارسال شده است.</font></B></span><br /></B>
    </if>
    من درست متوجه نشدم ، یعنی برای مهمان نمایش داده میشد ؟! یا گروه کاربری خاص ؟!

    اگه میخواین برای مهمان نمایش داده بشه ، از این کد :

    کد:
    <vb:if condition="$show['guest']"><br /><B><span class="smallfont"><B><font color="#FF0000">تعداد</font></B></span> <a href="$vboptions[bburl]/search.php?do=getnew">$newposts</a><B><font color="#FF0000"> ارسال و</font></B></span> <a href="$vboptions[bburl]/search.php?do=getnew">$newthreads</a><B><font color="#FF0000"> موضوع جديد قبل از ورود شما به سايت ارسال شده است.</font></B></span><br /></B></vb:if>
    و اگه میخواین واسه گروه کاربری خاص نمایش داده بشه ، از این کد :

    کد:
    <vb:if condition="is_member_of($bbuserinfo, 0)"><br /><B><span class="smallfont"><B><font color="#FF0000">تعداد</font></B></span> <a href="$vboptions[bburl]/search.php?do=getnew">$newposts</a><B><font color="#FF0000"> ارسال و</font></B></span> <a href="$vboptions[bburl]/search.php?do=getnew">$newthreads</a><B><font color="#FF0000"> موضوع جديد قبل از ورود شما به سايت ارسال شده است.</font></B></span><br /></B></vb:if>
    استفاده کنید ،

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    3.8.4
    نوشته ها
    18
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نه داداش من برا هرکس خودش سرچ میکرد تعداد آخرین ارسالات و بهش میداد برا مهمان هیچی نشون نمیداد
    فهمیدم که این کد رو باید بزارم:
    کد:
    <vb:if condition="$vbulletin->userinfo['userid'] != '0' AND THIS_SCRIPT == 'index'"><br /><B><span class="smallfont"><B><font color="#FF0000">تعداد</font></B></span> <a href="$vboptions[bburl]/search.php?do=getnew">$newposts</a><B><font color="#FF0000"> ارسال و</font></B></span> <a href="$vboptions[bburl]/search.php?do=getnew">$newthreads</a><B><font color="#FF0000"> موضوع جديد قبل از ورود شما به سايت ارسال شده است.</font></B></span><br /></B></vb:if>
    ولی اینطوری شد و تعداد رو نشون نمیده تو ورژن قدیمیم تعداد رو هم نشون میداد

    Untitled.jpg

    یادم رفت این پلاگین رو هم باید نصب میشد که برا ورژن جدید اینم باید تغییر کنه
    فایل های پیوست شده فایل های پیوست شده
    ویرایش توسط alireza tnt : 2011/08/24 در ساعت 06:37 PM دلیل: ادغام دو پست

  5. Top | #4
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    26
    نوشته ها
    3,478
    مورد پسند
    3,629 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    425

    پیش فرض

    الان مشکلتون حل شد یعنی؟

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    3.8.4
    نوشته ها
    18
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نه هنوز مثل اون عکسه که گذاشتم نشون میده باید تعداد رو هم بزنه پلاگین رو هم نصب کردم نشد

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •