تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9

موضوع: اررور هنگام ارسال پیغام خصوصی .... error: syntax error, unexpected $end in

  1. Top | #1
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.5
    سن
    29
    نوشته ها
    188
    مورد پسند
    120 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    26

    پیش فرض

    سلام

    دوستان من هنگام ارسال پیغام خصوصی با این پیغام در انجمنم مواجه میشم.
    یکهو همین الآن اینجوری شد:

    Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/hendudar/public_html/private.php(2000) : eval()'d code on line 2


    چیکار کنم؟؟؟


    اصلا" هنگامیکه وارد صفحه ی ارسال پ.خ میشم این پیغام در بالای صفحه ظاهر میشه :

    Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/hendudar/public_html/private.php(2000) : eval()'d code on line 2
    ویرایش توسط onlyhvs : 2011/08/29 در ساعت 09:40 PM دلیل: ادغام دو پست




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Jan 1970
    ورژن ویبولتین
    All Versions of vb & All Versions of php nuke
    سن
    26
    نوشته ها
    973
    مورد پسند
    983 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    private.php این فایل رو جایگزین کن!

    کاربر مقابل از PreSideNt بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    26
    نوشته ها
    3,478
    مورد پسند
    3,629 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    425

    پیش فرض

    هک جدیدی نصب کردی؟ یک بار هکهاتو غیر فعال کن ببین درست میشه

    کاربر مقابل از Alidata بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  5. Top | #4
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.5
    سن
    29
    نوشته ها
    188
    مورد پسند
    120 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    26

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط par30club نمایش پست ها
    private.php این فایل رو جایگزین کن!
    دادا یکم هل شدم..!!
    این فایل رو از کجا بیارم؟؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط Alidata نمایش پست ها
    هک جدیدی نصب کردی؟ یک بار هکهاتو غیر فعال کن ببین درست میشه

    نه فقط به خاطر این اررور :

    Warning: tempnam() [function.tempnam]: Unable to access in [path]/includes/class_upload.php on line 275

    Warning: fopen() [function.fopen]: Filename cannot be empty in [path]/includes/class_upload.php on line 281

    اینم روی خیر > فعال کردن آپلود در حالت Safe Mode سرور گذاشتم که دوباره برگردوندمش.


    همین.
    کمک کنید....

  6. Top | #5
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8.4
    نوشته ها
    61
    مورد پسند
    29 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    12

    پیش فرض

    با سلام


    این خطا از طرف هک ها باید باشه

    همه هک ها رو غیرفعال کنید و ببینید دوباره همچین خطایی دریافت میکنید ؟

    بعد باید ببینید که کدوم یک از هک ها باعث به وجود اومدن این خطا شده

    با تشکر

    کاربر مقابل از kaz3m بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  7. Top | #6
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.5
    سن
    29
    نوشته ها
    188
    مورد پسند
    120 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    26

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط kaz3m نمایش پست ها
    با سلام


    این خطا از طرف هک ها باید باشه

    همه هک ها رو غیرفعال کنید و ببینید دوباره همچین خطایی دریافت میکنید ؟

    بعد باید ببینید که کدوم یک از هک ها باعث به وجود اومدن این خطا شده

    با تشکر

    نشد.
    یکی یکی غیر فعال کردم و تست کردم ، نشد . اررور میده، تا صفحه ی رو میزنم : http://www.hendudar.com/private.php

    Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/hendudar/public_html/private.php(2000) : eval()'d code on line 2

  8. Top | #7
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8.4
    نوشته ها
    61
    مورد پسند
    29 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    12

    پیش فرض

    مطمئنید درست انجام دادید ؟


    همه ی هک هایی رو که نصب کردید خودتون رو غیرفعال بکنید بعد ببینید ارور میده یا نه اگر نداد یکی یکی هک ها رو فعال بکنید و ببینید با فعال کردن کدوم هک ارور میده

    کاربر مقابل از kaz3m بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  9. Top | #8
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.5
    سن
    29
    نوشته ها
    188
    مورد پسند
    120 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    26

    پیش فرض

    نه.
    نشد.
    نمیدونم داستان چیه.
    من الآن 3،4روزی میشه هک نصب نکردم.
    همین الآن واسم پیغام خصوصی اومد ، خواستم جواب بدهم ، این اررور رو داد.

    فایل private.php رو هم جایگزین کردم ، نشد.
    ویرایش توسط onlyhvs : 2011/08/29 در ساعت 10:28 PM دلیل: ادغام دو پست

  10. Top | #9
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,681
    مورد پسند
    54,800 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    درست کردم براتون مشکل از یکی از پلاگین ها بود . !

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. چرا کلیجا error میده؟!!
    توسط PERS!AN در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/10/11, 01:24 AM
  2. error
    توسط excalibur9670m در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2011/09/11, 04:40 PM
  3. Error عجیب؟
    توسط ms-ninja در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/05/03, 02:07 PM
  4. db error
    توسط Hawk در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/03/18, 05:30 AM
  5. Database error in vBulletin این error چیکار کنم
    توسط Mojtaba.T در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2011/01/02, 01:31 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •