تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 16

موضوع: مشکل با کوکی ها در ورود به سایت ، بعد از انتقال سرور

  1. Top | #1
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.x
    سن
    26
    نوشته ها
    3,437
    مورد پسند
    4,864 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    446

    پیش فرض مشکل با کوکی ها در ورود به سایت ، بعد از انتقال سرور

    درود بر وی بی ایران ،

    از سرور ۴ به سرور ۶ پارس وی پی اس منتقل شدم ،

    یک مشکلی که دارم ، اینه که کوکی ها ذخیره نمیشن ، نمیدونم مشکل از سرور هست یا ویبولتن ،



    مثلا شما با این یوزر لاگین کنید :


    url : http://forum.macs.ir


    user : demo


    Pass : demo1234



    صفحه باید رفرش بشه ، تا کاربر . . .

    همچنین مشکلی که هست ، شما میتونی با دو یوزر آنلاین شی !



    پ.ن : کش و کوکی رو با tools.php ریست کردم ، با VBOptimise هم یکبار کش رو پاک کردم ، جدولها و ایندکس های یگانه رو بازسازی کردم ، اما تغییری نکرد !


    خواهشا راهنمایی کنید ، یا اگه تجربه ی مشابهی داشتین ، بگین ،




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    23
    نوشته ها
    750
    مورد پسند
    387 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    88

    پیش فرض

    منم همین مشکل رو دارم!

    بعد از ورود کاربران، اتوماتیک وار خارج میشن و باید یه بار رفرش کنی تا لاگین شده محسوب یشن!


  4. Top | #3
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.x
    سن
    26
    نوشته ها
    3,437
    مورد پسند
    4,864 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    446

    پیش فرض

    این مشکل جدی ه ، اگه کسی راه حلی پیدا کرد ، ممنون میشم بهم خبر بده ،


    با تشکر ،

    کاربر مقابل از OmidX بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  5. Top | #4
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    v4.1.3 PL8
    نوشته ها
    6,756
    مورد پسند
    11,358 بار
    نوشته های وبلاگ
    63
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    923

    پیش فرض

    از تنظیمات سرور هست به مدیر سرور بگید خودش میدونه چیکار کنه

    من دقیقا یادم نیست کدوم قسمت بود var/log/messages

  6. Top | #5
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.x
    سن
    26
    نوشته ها
    3,437
    مورد پسند
    4,864 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    446

    پیش فرض

    باشه پس ،

    تيكت ميزنم ، اگه حل شد ،

    ميگم كه اين دوستمون هم مشكلش حل شه!


    Sent from my iPhone using Tapatalk

    کاربر مقابل از OmidX بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.x
    سن
    26
    نوشته ها
    3,437
    مورد پسند
    4,864 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    446

    پیش فرض

    حسین جان ، مثل اینکه از سرور نیست ، ممکنه از خود ویبولتن باشه ؟!




    این سایت : http://forum.moviefa.ir/forum.php هم رو همون سروره و این مشکل رو نداره ، تست کنید :

    user : demo

    Pass : demo1234


    دوستان کمک ، تا دیروز این مشکل رو نداشتم . . . بعد انتقال اینطوری شده . . . . . . هلپ . . . Help . . . کمک . . . زبون دیگه ای بلد نیستم !: دی

  8. Top | #7
    SAD
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    19
    مورد پسند
    3 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    منم همین مشکل رو دارم !
    ولی توی چندین فروم همینجوری هست !
    حتی فروم هایی که قدمت چند ساله دارند و قبلا اینجوری نبودن !
    به نظرم مشکل از سایت و سرور نباشه !
    فکر کنم ویروس باشه !

  9. Top | #8
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.x
    سن
    26
    نوشته ها
    3,437
    مورد پسند
    4,864 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    446

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط SAD نمایش پست ها
    منم همین مشکل رو دارم !
    ولی توی چندین فروم همینجوری هست !
    حتی فروم هایی که قدمت چند ساله دارند و قبلا اینجوری نبودن !
    به نظرم مشکل از سایت و سرور نباشه !
    فکر کنم ویروس باشه !
    نه آقا ، سرور من که لینوکس ه ، ویروس که نیست ،

    اما هرچی هست ، رو اعصاب ه !

  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.10
    نوشته ها
    1,313
    مورد پسند
    1,380 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    163

    پیش فرض

    احتمال زیاد به خاطر تغییر dns ها هست. مشکل هم مطمئنا از سمت سرور هست

  11. Top | #10
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.x
    سن
    26
    نوشته ها
    3,437
    مورد پسند
    4,864 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    446

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط ProgFa نمایش پست ها
    احتمال زیاد به خاطر تغییر dns ها هست. مشکل هم مطمئنا از سمت سرور هست
    یعنی چی ، میشه بیشترتوضیح بدی ؟!

    من دی ان اس ها رو تازه عوض کردم ، مثلا قبلا ns1.site.com بود حالا شده ، ns4.site.com !

    که site.com تو جفت سرور ها یکی ه ، و فقط نیم سرور ها عوض شده ،

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 13
    آخرين نوشته: 2012/07/14, 03:12 PM
  2. پاسخ: 21
    آخرين نوشته: 2011/09/14, 10:45 PM
  3. پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2011/09/01, 10:45 PM
  4. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/08/13, 06:52 PM
  5. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/08/12, 01:49 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •