تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9

موضوع: مشکل با نصب فارسی ساز

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.5
    سن
    28
    نوشته ها
    12
    مورد پسند
    2 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    Unhappy مشکل با نصب فارسی ساز

    سلام دوستان خسته نباشید من میخوام فارسی ساز نصب کنم ولی ارور میده باید چی کار کنم

    503 Service Unavailable

    The server is temporarily busy, try again later!
    Powered By LiteSpeed Web Server
    LiteSpeed Technologies is not responsible for administration and contents of this web site!




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    3.8.6
    نوشته ها
    57
    مورد پسند
    4 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    11

    پیش فرض

    سرورت مشکل داره گفته بعدا دوباره امتیان کنید

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.5
    سن
    28
    نوشته ها
    12
    مورد پسند
    2 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    آخه همه جای سایت درسته 2 روز صبر کردم پشتیبانی هاست هم جواب نمیده

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    3.8.6
    نوشته ها
    57
    مورد پسند
    4 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    11

    پیش فرض

    این ارور مربوط به سرور هاست باید باشه تو باید با اونا تماس بگیر

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    5
    نوشته ها
    1,698
    مورد پسند
    1,478 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    205

    پیش فرض

    تعداد درخواست های ارسال شده به هاست بالاست.
    فایلو توی هاست آپلود کنید و از بخش فارسی ساز لینک بهش بدید

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.5
    سن
    28
    نوشته ها
    12
    مورد پسند
    2 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    ببخشید میشه بیشتر توضیح بدید بعد از آپلود ازکدوم قسمت انجام بدم الان انگلیسیه
    مرسی درست شد

    کاربر مقابل از alinitro بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #7
    AmirSina

    پیش فرض

    چند بار رفرش کن
    صبر کن یکم بگذره
    بعد دوباره تست کن
    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ورژن ویبولتین
    1.4
    نوشته ها
    84
    مورد پسند
    12 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    14

    Exclamation

    سلام دوستان
    آقا میخوام کد سرچ گوگل رو توی سایتم قرار بدم این ارور 503 رو میده!
    هم تو قسمت footer
    و هم قسمت navbar!
    تغییر توی navbar میتونم ایجاد کنم اما خوب این کد سرچ گوگل رو نمی تونم تو سایت قرار بدم و این ارور موقع ذخیره کردن صفحه برام میاد
    کسی از دوستان میدونه چطور میشه این مشکل رو حل کرد؟
    در ضمن وی بی سئو رو هم نصب دارم..hook هم غیرفعال کردم اماباز هم اجازه ذخیره شدن رو بهم نداد!
    اگه از داخل هاست بخوام برم فایل navbar رو ویرایش کنم دقیقا آدرسش کجا میشه؟!
    اینم بگم که به هاستینگ تیکت زدم و گفتن که ایراد از ما نیست!
    گفتم شاید صبر کنم مشکل حل بشه اما هنوز حل نشده
    یا حق

  10. Top | #9
    پاسخگو و راهنمای سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    ورژن ویبولتین
    ندارم :)
    نوشته ها
    3,396
    مورد پسند
    3,163 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    410

    پیش فرض

    دوست عزیز
    این مشکل صددرصد و مستقیما مربوط میشه به هاستینگ شما.
    تیکت بزنید پشتیبانیتون بگید این موضوع رو تا رفع و رجوعش کنند.
    رضا


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2014/10/14, 01:38 AM
  2. پاسخ: 25
    آخرين نوشته: 2012/06/11, 05:52 PM
  3. پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2011/05/20, 08:30 PM
  4. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/03/07, 07:28 PM
  5. پاسخ: 13
    آخرين نوشته: 2011/01/14, 03:58 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •