تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

موضوع: ارور بعد از كليك بر روي نام كاربري / مشكل

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    347
    مورد پسند
    191 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    43

    پیش فرض ارور بعد از كليك بر روي نام كاربري / مشكل

    سلام دوستان
    من به يه مشكل بر خوردم .
    مشكم اينه:
    وقتي رو اسم كاربر كليك مي كنم ارور زير نمايان مي شه مشكل از كجاس ؟

    Fatal error: Class 'vBCms_Route_List' not found in /home/pfullcom/public_html/member.php on line 567

    ممنون مي شم راهنماييم كنيد.

    کاربر مقابل از haftir بابت این پست مفید تشکر کرده است:





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,809 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    درود.
    تکراری ! سی ام اس رو فعال و غیر فعال کنید.

    3 تشکر توسط:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    347
    مورد پسند
    191 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    43

    پیش فرض

    ببخشيد ولي من از ورژن بي سويت استفاده مي كنم سي ام اس نداره كه ..
    اگه بايد كار ديگه اي كنم لطفا بگين تا درستش كنم

    کاربر مقابل از haftir بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  5. Top | #4
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,809 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    پس به ورژنی که آپگرید کردید سی ام اس دار بوده !
    اول باید به PHPMyadmin برید و تمامی تیبل هایی که اولش نام CMS داره رو Drop کنید . حالا یک وی بی سی ام اس دار نال شده نصب کنید و آپگرید کنید ( فایل ها رو دوباره بریزید ) بعد درست میشه . این مشکل رو خود ما هم داشتیم که حل شد .

    2 تشکر توسط:


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    347
    مورد پسند
    191 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    43

    پیش فرض

    من آپديت نكردم كلا اون ورژن رو با ديتابيسش پاك كردم و دوباره ورژن 4.5نصب كردم. ورژن قبلي 4.0 بود . من php my admin رو نگاه كردم cms رو پيدا نكردم . اگه من اشتباه مي كنم لطفا به صورت مبتدي واسم توضيح بدين اگه وقتشو دارين.
    ممنون

    کاربر مقابل از haftir بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jun 2010
    ورژن ویبولتین
    4
    سن
    20
    نوشته ها
    470
    مورد پسند
    866 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    68

    پیش فرض

    سلـام

    فایل showthread.php رو باز کنید و در اون کد :
    کد PHP:
          // CMS comment threads
    if ($thread['forumid'] == $vbulletin->options['vbcmsforumid'] AND !can_moderate($thread['forumid']))
    {
    eval(
    standard_error(fetch_error('invalid_comment_forum'$vbphrase['forum'], $vbulletin->options['contactuslink'])));


    رو به کد زیر تغییر بدید :
    کد PHP:
       /* CMS comment threads
    if ($thread['forumid'] == $vbulletin->options['vbcmsforumid'] AND !can_moderate($thread['forumid']))
    {
    eval(standard_error(fetch_error('invalid_comment_forum', $vbphrase['forum'], $vbulletin->options['contactuslink'])));

    */ 
    و همین طور کد زیر رو در فایل forumdisplay.php :
    کد PHP:
    // Don't allow access to anything below if an invalid $forumid was specified
    // Also, don't allow access to the CMS comment forum unless user is a moderator
    cache_moderators();
    if (!
    $foruminfo['forumid'] OR ($foruminfo['forumid'] == $vbulletin->options['vbcmsforumid'] AND !can_moderate($foruminfo['forumid'])))
    {
    eval(
    standard_error(fetch_error('invalidid'$vbphrase['forum'], $vbulletin->options['contactuslink'])));

    به کد زیر تغییر بدید :

    /
    کد PHP:
    Don't allow access to anything below if an invalid $forumid was specified Also, don't allow access to the CMS comment forum unless user is a moderator
    cache_moderators
    ();
    if (!
    $foruminfo['forumid'] OR ($foruminfo['forumid'] == $vbulletin->options['vbcmsforumid'] AND !can_moderate($foruminfo['forumid'])))
    {
    eval(
    standard_error(fetch_error('invalidid'$vbphrase['forum'], $vbulletin->options['contactuslink'])));
    }
    */ 
    در فایل member.php کد زیر رو:
    کد PHP:
          $author_list_url vBCms_Route_List::getURL($segments); 
    به این کد تغییر بدید
    کد PHP:
         // $author_list_url = vBCms_Route_List::getURL($segments); 
    و کد :
    کد PHP:
         $page_templater->register('author_list_url'$author_list_url); 

    به این کد تغییر بدید

    کد PHP:
         // $page_templater->register('author_list_url', $author_list_url); 

    منبع : وب آلفا
    نویــسنده اصلی در وب آلفا : Aliking

    2 تشکر توسط:


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2012/01/05, 08:36 PM
  2. در خواست فارسي سازي يك قالب انگليسي براي وي بي 3.8.7
    توسط PakGameCenter در انجمن درخواست قالب های پولی و رایگان
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/12/18, 04:27 PM
  3. پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/11/09, 06:25 PM
  4. پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/09/27, 02:08 PM
  5. ارور بعد از كليك بر روي انجمن و بخش ها / مشكل
    توسط haftir در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2010/08/15, 10:48 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •