تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 17

موضوع: وی بی رو لوکال

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    3.8.4
    نوشته ها
    72
    مورد پسند
    168 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    16

    پیش فرض وی بی رو لوکال

    سلام ،

    من میخوام وی بی رو روی لوکال نصب کنم !

    الان مشکل کجاست !؟

    easyphp رو دانلود کردم

    پوشه اپلود رو تو پوشه www ریختم ! اسمش هم به forum تغییر دادم !

    فایل config.php.new رو هم به config.php تغییر دادم ! ( اسمش )

    الان چون میخوام رو لوکال نصب کنم باید دیتابیس اینا چی بزنم !؟ من اصلا کاریش نکردم فقط اون .new رو از اخر ایمش پاک کردم

    حالا اگه برم ادرس :

    127.0.0.1

    روی فروم کلیک کنم ارور زیر رو میره :

    کد:
     Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in C:\Program Files\EasyPHP-5.3.2i\www\forum\includes\class_core.php on line 3227

    اگه مستقیم برم به ادرس نصب یعنی :

    بدون زدن هیچی

    http://localhost/forum/install/install.php

    مرحله 2 این ارور میاد :

    کد:
    Step 2) Connect to the database
    
    Attempting to attach to database
    
    Error description: mysql_connect() [function.mysql-connect]: A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond. C:\Program Files\EasyPHP-5.3.2i\www\forum\includes\class_core.php on line 311
    
    The database has failed to connect because you do not have permission to connect to the server. Please confirm the values entered in the 'includes/config.php' file.

    ممنون میشم دقیق بگید . خیلی مهمه

    موفق باشید

    کاربر مقابل از Silver PC بابت این پست مفید تشکر کرده است:





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,668
    مورد پسند
    54,769 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3114

    پیش فرض

    درود.
    چه ورژنی رو دانلود کردید ؟
    مطمئنید درسته ؟
    Collation رو دست زدید ؟ ( نباید دست بزنید توی پی اچ پی مای ادمین )

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    3.8.4
    نوشته ها
    72
    مورد پسند
    168 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    16

    پیش فرض

    سلام ،

    یعنی درست پیش رفتم ؟!

    ورژن 3.8.4 path level 1

    هیچ تغییری توش ندادم فقط و فقط .newv رو از اخر config.php.new پاک کردم

    من همینو رو هاست نصبیدم

    رو لوکال الان میخوام ... !

    اصلا دستابیس چطوری ایجاد میشه !؟

    ممنون و موفق باشید

    کاربر مقابل از Silver PC بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    3.8.4
    نوشته ها
    72
    مورد پسند
    168 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    16

    پیش فرض

    ممنون !

    خودم درستش کردم !

    2 تشکر توسط:


  6. Top | #5
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jun 2010
    ورژن ویبولتین
    4
    سن
    20
    نوشته ها
    470
    مورد پسند
    866 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    68

    پیش فرض

    سلـام ، از پی اچ پی مای ادمین یــه دیــتابیس بسازیــد و در فــایل کانفیــگ قســمت پاســورد رو خالی بزارید ، من برای ومپ سرور روی لوکــال این کارو کردم ، فـــکر کنم روی ایزی پی اچ پی هم جواب بده ...

    کاربر مقابل از General Pouya بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    3.8.4
    نوشته ها
    72
    مورد پسند
    168 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    16

    پیش فرض

    سلام ،

    ممنو ولی همون بالا هم گفتم ؛ حل شد !

    کاربر مقابل از Silver PC بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    3.8.4
    نوشته ها
    25
    مورد پسند
    4 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    wali man har kari mikonam dorost nemishe yeki beman komak kone

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    3.8.4
    نوشته ها
    25
    مورد پسند
    4 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    ma har kari mikonam dorost nemishe yeki be man komak kone

  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    ورژن ویبولتین
    1.1.1
    نوشته ها
    884
    مورد پسند
    1,144 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    110

    پیش فرض

    شما مشکلت چیه ؟
    عجب لباسیه !
    جلو دست و بال آدمو میگیره !



  11. Top | #10
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,668
    مورد پسند
    54,769 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3114

    پیش فرض

    فارسی تایپ کنید !
    --
    شما برنامه ی زمپ رو دانلود کنید.
    حالا اجراش کنید دو تای اولی رو .
    حالا یک دیتابیس به اسم forum بسازید .
    حالا config.php.new رو config.php کنید .
    سپس yoursite.com/install/install.php رو اجرا کنید.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 13
    آخرين نوشته: 2012/02/06, 12:38 AM
  2. پاسخ: 54
    آخرين نوشته: 2011/11/04, 08:19 PM
  3. پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2010/10/01, 12:10 AM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •