تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوع: خطای IO Error #2038

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    88
    مورد پسند
    20 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    14

    پیش فرض

    من وقتی میخوام توی سایت عکس از کامپیوتر آپلود کنم این ارور IO Error #2038 میاد مشکل از کجاست؟

    دوستان کسی نیست
    فایل های پیوست شده فایل های پیوست شده
    ویرایش توسط nadera : 2011/09/15 در ساعت 01:53 AM دلیل: ادغام دو پست




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    سن
    28
    نوشته ها
    2,927
    مورد پسند
    2,829 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    356

    پیش فرض

    -------------------------------------
    نقل قول نوشته اصلی توسط VBIran نمایش پست ها
    با سلام.
    ممکن است به هنگام اتچ کردن فایلی شما با این ارور رو به رو شوید :
    403 [IOErrorEvent type="ioError" bubbles=false cancelable=false eventPhase=2="Error
    یا
    403 [IOErrorEvent type="ioError" bubbles=false cancelable=false eventPhase=2="Error#2038"]

    1. چندین دفعه سعی کنید ! به احتمال 90% مشکل شما حل خواهد شد .
    2. اگر حل نشد مشکل از mod_security هاست شماست .
    با هاست خود تماس بگیرید و از آن ها درخواست خاموش کردن آن را بکنید یا میتوانید خودتان این 2 خط را :
    SecFilterEngine Off
    SecFilterScanPOST Off
    در htaccess خود اضافه کنید .
    موفق باشید.
    منبع : VBIran.Ir


  4. Top | #3
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.7
    نوشته ها
    323
    مورد پسند
    477 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    1. Admin CP -> Settings -> Options -> Server Settings and Optimization Options -> Public phpinfo() Display Enabled

    2. اگر مشکل حل نشده فولدر fileattach رو دسترسیش رو روی 777 بزار

    کاربر مقابل از roham بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    88
    مورد پسند
    20 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    14

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط roham نمایش پست ها
    1. Admin CP -> Settings -> Options -> Server Settings and Optimization Options -> Public phpinfo() Display Enabled

    2. اگر مشکل حل نشده فولدر fileattach رو دسترسیش رو روی 777 بزار
    اصلا فولدری به این نام در هاست نیست که بخوام دسترسیش رو روی 777 بذارم

  6. Top | #5
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.7
    نوشته ها
    323
    مورد پسند
    477 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    عزیز دل منظور فایل attach هست مشکلی نیست شما این کار رو انجام بده


    این 2 تا کد که میزارم بزار داخل .htaccess


    کد:
    SECFILTERENGINE OFF
    SECFILTERSCANPOST OFF

    اگر مشکلت حل نشد کد رو از .htaccess وردار به مدیریت هاستت پیام بفرست دسرسی php.ini رو بهت بده تا اندازه سایز اپلود عکس رو افزایش بدی

    کاربر مقابل از roham بابت این پست مفید تشکر کرده است:


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. چرا کلیجا error میده؟!!
    توسط PERS!AN در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/10/11, 01:24 AM
  2. error
    توسط excalibur9670m در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2011/09/11, 04:40 PM
  3. پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2011/08/30, 07:45 AM
  4. db error
    توسط Hawk در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/03/18, 05:30 AM
  5. Database error in vBulletin این error چیکار کنم
    توسط Mojtaba.T در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2011/01/02, 01:31 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •