تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 33

موضوع: مشکل من در عدم نمایش صحیح نوشته های انجمن

  1. Top | #11
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.4
    نوشته ها
    5
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط AliBother نمایش پست ها
    مشکل دقیقا چه زمانی ایجاد شد؟ کار خاصی انجام دادی؟ چیز خاصی نصب کردی؟

    شما یه بار کلا زبان پارسی رو حذف کن و دوباره نصب کن .ببین حل میشه یا خیر
    سلام .

    مشکل دقیقا زمانی ایجاد شد که من اولین پستم رو از فروم قبلیمون تو این فروم کپی کردم .

    چون ما داریم پست هامون رو منتقل میکنیم ( حالا به صورت کپی ) بعد از اولین پیت اینطوری شد .
    http://www.farsplus.com/showthread.php?64-گامها-ی-بلند-در-زمینه-هوش-مصنوع-ی&p=223#post223

    من که فکر میکنم احتمالا مشکل از فونت هاست !

    ویرایش : البته فکر کنم بعد از اولین پست من اینطوری شد .
    اگر هم به خاطر نصب فونته که راهنمایی کنید .




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #12
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    X.X.X
    نوشته ها
    2,643
    مورد پسند
    3,341 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    339

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط hosseinbrusli نمایش پست ها
    سلام .

    مشکل دقیقا زمانی ایجاد شد که من اولین پستم رو از فروم قبلیمون تو این فروم کپی کردم .

    چون ما داریم پست هامون رو منتقل میکنیم ( حالا به صورت کپی ) بعد از اولین پیت اینطوری شد .
    http://www.farsplus.com/showthread.php?64-گامها-ی-بلند-در-زمینه-هوش-مصنوع-ی&p=223#post223

    من که فکر میکنم احتمالا مشکل از فونت هاست !

    ویرایش : البته فکر کنم بعد از اولین پست من اینطوری شد .
    اگر هم به خاطر نصب فونته که راهنمایی کنید .
    نه نه نه نه نه
    حسین نه
    اشتباه میکنی قبل از اینکه هم تو پست بدی اینطوری بود چرا الکی میگی
    اتغیربا از اول بود
    از وقتی مد اخرین ارسالات رو نصب کردم احساس میکنم اومد

  4. Top | #13
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.4
    نوشته ها
    5
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Red Man نمایش پست ها
    نه نه نه نه نه
    حسین نه
    اشتباه میکنی قبل از اینکه هم تو پست بدی اینطوری بود چرا الکی میگی
    اتغیربا از اول بود
    از وقتی مد اخرین ارسالات رو نصب کردم احساس میکنم اومد
    حالا دوستان اگر میتونین کمک کنید .
    به نظرم فونت ها عوض بشم درست میشه .

  5. Top | #14
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    X.X.X
    نوشته ها
    2,643
    مورد پسند
    3,341 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    339

    پیش فرض

    چی کار کنیم ترو خدا کمک

  6. Top | #15
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.11
    سن
    32
    نوشته ها
    1,007
    مورد پسند
    1,825 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    مد آخرین ارسالات غیر فعال کن
    ببین مشکل حل میشه؟
    بعد یه موضوع دیگه دوباره پک زبان فارسی و نصب کن و اون قبلی و حذف کن
    مورد دوم توی phpmyadmin برو کل collection هارو بزار روی utf8-general-ci

  7. Top | #16
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    X.X.X
    نوشته ها
    2,643
    مورد پسند
    3,341 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    339

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Sattarforum نمایش پست ها
    مد آخرین ارسالات غیر فعال کن
    ببین مشکل حل میشه؟
    بعد یه موضوع دیگه دوباره پک زبان فارسی و نصب کن و اون قبلی و حذف کن
    مورد دوم توی phpmyadmin برو کل collection هارو بزار روی utf8-general-ci
    اخرین ارسالات رو غیر فعال کردم فارسی رو هم دوباره نصب کردم فقط phpmy admin کجاست؟؟

  8. Top | #17
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.11
    سن
    32
    نوشته ها
    1,007
    مورد پسند
    1,825 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    توی سی پنل هاستت
    بعد از اینکه collection اصلی و گذاشتی روی utf8-general-c
    برو به دیتابیس انجمن داخل همون phpmyadmin
    بعدش روی تب Structure کلیک کن در ادامه زبان کلیه تیبل ها یا جداول دیتابیس انجمنتو به اlatin1_swedish_ci تغییر بده
    این کارو توی تب Opration هم تکرار کن
    این مشکل بیشتر زمانی پیش میاد که برخی از هک ها با ورژن ویبولتین تداخل پیدا میکنه و یا زمانی که به ورژن جدید آپگرید میکنید و یا اینکه از سیستم انجمن ساز دیگری مثل phbb رو به vbulletin تبدیل کردید

  9. Top | #18
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    X.X.X
    نوشته ها
    2,643
    مورد پسند
    3,341 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    339

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Sattarforum نمایش پست ها
    مد آخرین ارسالات غیر فعال کن<br>
    ببین مشکل حل میشه؟<br>
    بعد یه موضوع دیگه دوباره پک زبان فارسی و نصب کن و اون قبلی و حذف کن<br>
    مورد دوم توی phpmyadmin برو کل collection هارو بزار روی utf8-general-ci
    <br><br>اخرین ارسالات رو غیر فعال کردم فارسی رو هم دوباره نصب کردم فقط phpmy admin کجاست؟؟

  10. Top | #19
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.4
    نوشته ها
    5
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Red Man نمایش پست ها
    <br><br>اخرین ارسالات رو غیر فعال کردم فارسی رو هم دوباره نصب کردم فقط phpmy admin کجاست؟؟
    ( گفت که ) توی سی پنل هاستت

  11. Top | #20
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    v4.1.3 PL8
    نوشته ها
    6,765
    مورد پسند
    11,364 بار
    نوشته های وبلاگ
    63
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    924

    کاربر مقابل از H0sseiN بابت این پست مفید تشکر کرده است:


صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •