تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11

موضوع: مشکل درنصب

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    No vBulletin
    نوشته ها
    237
    مورد پسند
    65 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    30

    پیش فرض مشکل درنصب

    سلام دوستان من موقع نصب این خطارادریافت می کنم:





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.11
    سن
    32
    نوشته ها
    1,007
    مورد پسند
    1,825 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    این عکسی که گذاشتی از بس بزرگ بود نتونستم نوشته هاشو بخونم
    یه عکس کوچکتر بزار

    2 تشکر توسط:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    No vBulletin
    نوشته ها
    237
    مورد پسند
    65 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    30

    پیش فرض مشکل درنصب


  5. Top | #4
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.11
    سن
    32
    نوشته ها
    1,007
    مورد پسند
    1,825 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    اطلاعات دیتابیستو درست وارد فایل config.php نکردی

    کاربر مقابل از Sattarforum بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #5
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2010
    ورژن ویبولتین
    Connect
    نوشته ها
    2,771
    مورد پسند
    2,584 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    335

    پیش فرض

    درود .

    فایل config.php مشکل داره فکر کنم


    ( Drupal Hosting ( linahost




  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    سن
    28
    نوشته ها
    2,927
    مورد پسند
    2,829 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    356

    پیش فرض

    من تو پستای بالا عکسی نمیبینم.یعنی چشای من مشکل داره> متن اررو رو میزاری؟

  8. Top | #7
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.11
    سن
    32
    نوشته ها
    1,007
    مورد پسند
    1,825 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط AliBother نمایش پست ها
    من تو پستای بالا عکسی نمیبینم.یعنی چشای من مشکل داره> متن اررو رو میزاری؟
    http://www.uploadtak.com/images/s6qe5po5c4z100yeomk.jpg
    :">

    کاربر مقابل از Sattarforum بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    No vBulletin
    نوشته ها
    237
    مورد پسند
    65 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    30

    پیش فرض مشکل درنصب

    مشکل جدید:

    Database error in vBulletin :
    mysql_connect() [<a href='function.mysql-connect'>function.mysql-connect</a>]: Access denied for user '.......'@'.......' (using password: YES)
    /home/farsicel/public_html/includes/class_core.php on line 314
    MySQL Error :
    Error Number :
    Request Date : Wednesday, September 21st 2011 @ 12:42:16 AM
    Error Date : Wednesday, September 21st 2011 @ 12:42:16 AM
    Script : .........
    Referrer :
    IP Address : ........
    Username :
    Classname : vB_Database
    MySQL Version :

  10. Top | #9
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    سن
    28
    نوشته ها
    2,927
    مورد پسند
    2,829 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    356

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mehdi75 نمایش پست ها
    مشکل جدید:

    Database error in vBulletin :
    mysql_connect() [<a href='function.mysql-connect'>function.mysql-connect</a>]: Access denied for user '.......'@'.......' (using password: YES)
    /home/farsicel/public_html/includes/class_core.php on line 314
    MySQL Error :
    Error Number :
    Request Date : Wednesday, September 21st 2011 @ 12:42:16 AM
    Error Date : Wednesday, September 21st 2011 @ 12:42:16 AM
    Script : .........
    Referrer :
    IP Address : ........
    Username :
    Classname : vB_Database
    MySQL Version :
    تو اصلا اینکاره هستی؟
    اطلاعات فایل کانفیگ همچنان کامل نیست.
    یوزر رو پسورد رو درست وارد کردی؟ یوزر رو به دیتابیس اضافه کردی؟
    تو انجمن سرچ کنی آموزشش هست

  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    No vBulletin
    نوشته ها
    237
    مورد پسند
    65 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    30

    پیش فرض

    همه ی کاراهاراکردم تمی دونم مشکل ازکجاست

    درضمن درسته سن وسالم کمه وباویبولتین تا به حال کارنکردم اما تجربه هایی دارم،همچنین کارزیادی باphpbbکردم

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •