تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 27

موضوع: ارور هنگام آپلود

  1. Top | #11
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,681
    مورد پسند
    54,798 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    آپلود در حالت سیف مد رو روشن کنید.

    2 تشکر توسط:





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #12
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8.4
    نوشته ها
    842
    مورد پسند
    151 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    93

    پیش فرض

    سلام

    با تشکر از شما

    مشکل آپلود از لینک حل شده !!!!

    ولی الان فایل بخوای فایل رو بصورت دستی وارد کنیم و بعد آپلود کنیم همون ارور رو میدهد

    ممنون میشم رسیدگی کنید

    و اینکه در زیر گزینه Safe Mode گفته اگه این گزینه فعال شود باید پوشه tmp اضافه کنید با دسترسی 777 منظورش اینه که تو Root

    انجمن این پوشه باید اضافه شود ؟؟؟؟

    من در Root اضافه کردم ولی هنوز مشکل اپلود دستی پا بر جاست

    موفق باشید

    کاربر مقابل از avangcom بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #13
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,681
    مورد پسند
    54,798 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    درود.
    دسترسیش رو روی 777 گذاشتید یا خیر .
    اگر گذاشتید روی 777 این رو غیر فعال کنید ببینید چی میشه :
    Admin CP -> vBulletin Options -> Server Settings and Optimization Options -> Public phpinfo() Display Enabled

    2 تشکر توسط:


  5. Top | #14
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8.4
    نوشته ها
    842
    مورد پسند
    151 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    93

    پیش فرض

    انجام دادم و همچنان همونطور میباشد

    اگه زحمتی نیست ID یاهوتون بدید تا یوزر و پسورد ادمین رو بهتون بدم خودتون یک نگاهی بندازید

    منتظر شما هستم

    موفق باشید

  6. Top | #15
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,681
    مورد پسند
    54,798 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    دیگه هیچ کاری نمیشه کرد !
    مشکل از سرور هست این کل راه حل های ممکن بود واسه شما..

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  7. Top | #16
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8.4
    نوشته ها
    842
    مورد پسند
    151 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    93

    پیش فرض

    سرور هم میگه مشکلی ما نداریم

    انجمن های روی سرور ما همچین مشکلی ندارند

    اینم یکی از انجمن هایی که روی این سرور وجود داره : http://ariaeyan.com/forum/

  8. Top | #17
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,681
    مورد پسند
    54,798 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    خوب 1 دلیل دیگه :
    No space left on device
    هست یعنی این که فضای هاست تموم شده.
    --
    اگه روی هاست هست بیارید روی دیتابیس اگر روی دیتابیس هست بیارید روی هاست ببینید درست میشه یا خیر.
    --
    این آموزش هم خیلی خوب هست بخونید :
    http://www.vbulletin.com/forum/showt...temporary-file.
    10000% حل میشه با اینا.

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  9. Top | #18
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8.4
    نوشته ها
    842
    مورد پسند
    151 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    93

    پیش فرض

    سلام

    با تشکر از شما ولی همچنان مشکل پا بر جاست

    ممنون میشم بیایید خودتون چک کنید تنظیمات را ممنون میشم من یکی از دوستان Silver هستم و شما رو به من معرفی کرده

    ممنون میشم

    کاربر مقابل از avangcom بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  10. Top | #19
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,681
    مورد پسند
    54,798 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    اگر با این ها درست نشه هیچ کاری دیگه نمیشه کرد هیچ کاری.

  11. Top | #20
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8.4
    نوشته ها
    842
    مورد پسند
    151 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    93

    پیش فرض

    سلام

    دوستان روی لوکال هم همین مشکل رو دارند . از ورژن vBulletin نیست ؟؟؟

    ورژن vb من : 3.8.4

    ممنون

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •