WFruit | Fruit Supplier and Wholesale
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 27

موضوع: ارور هنگام آپلود

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    3.8.4
    نوشته ها
    72
    مورد پسند
    169 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    20

    پیش فرض ارور هنگام آپلود

    سلام ،

    دوستان من هر وقت میخوام فایل پیوست کنم ( بیشتر از 7 مگ ) این ارور میاد :

    کد:
    Upload failed due to failure writing temporary file

    خیلی مهمه ! پیوست ها هم رو 50 مگه همش !

    چیکار کنم ؟!

    مرسی

    کاربر مقابل از Silver PC بابت این پست مفید تشکر کرده است:





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jun 2010
    ورژن ویبولتین
    4
    سن
    24
    نوشته ها
    470
    مورد پسند
    868 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    72

    پیش فرض

    درود
    Admin CP -> vBulletin Options -> Server Settings and Optimization Options -> Public phpinfo() Display Enabled
    موفـــق باشیــد ...

    کاربر مقابل از General Pouya بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    3.8.4
    نوشته ها
    72
    مورد پسند
    169 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    20

    پیش فرض

    گفته توصیه میکنیم این گزینه را خاموش کنید ! چرا ؟!

    کاربر مقابل از Silver PC بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    3.8.4
    نوشته ها
    72
    مورد پسند
    169 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    20

    پیش فرض

    بازم درست نشد ... !

    کاربر مقابل از Silver PC بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #5
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jun 2010
    ورژن ویبولتین
    4
    سن
    24
    نوشته ها
    470
    مورد پسند
    868 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    72

    پیش فرض

    vBulletin Options -> Server Settings and Optimization Options
    اینجا ببینید Safe Mode خاموشه یا روشن .
    و فــولــدر Attachment رو چــک کنید ببیـــنید روی 777 هســــت یا خیــر ...
    به مــدیر ســرور هم خــبر بــدید ببـــیـــنید مشــکل از سروره ؟ ؟ ؟
    و در آخـــر چقـــدر از فضـــای هاســـت آزاد هســت ؟ ؟ ؟

    کاربر مقابل از General Pouya بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  7. Top | #6
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,694
    مورد پسند
    55,079 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3127

    پیش فرض

    مشکل شما اینجا هست :
    http://www.vbulletin.com/forum/showt...temporary-file.
    انجام بدید ببینید چی میشه.

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8.4
    نوشته ها
    888
    مورد پسند
    156 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    102

    پیش فرض

    اینم یک عکس از اروری که میده موقع آپلود فایل :
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    • نوع فایل: jpg error.jpg (43.7 کیلو بایت, 20 نمایش)

    کاربر مقابل از avangcom بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8.4
    نوشته ها
    888
    مورد پسند
    156 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    102

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط General Pouya نمایش پست ها
    vBulletin Options -> Server Settings and Optimization Options
    اینجا ببینید Safe Mode خاموشه یا روشن .
    و فــولــدر Attachment رو چــک کنید ببیـــنید روی 777 هســــت یا خیــر ...

    بله این گزینه خاموشه . در مورد دسترسی هم بله 777 میباشد

    کاربر مقابل از avangcom بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  10. Top | #9
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,694
    مورد پسند
    55,079 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3127

    پیش فرض

    مشکل از عکس تایید کننده هست که روی magic هست گفتم که این تاپیکو بخونید !
    http://www.vbulletin.com/forum/showt...temporary-file

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8.4
    نوشته ها
    888
    مورد پسند
    156 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    102

    پیش فرض

    سلام

    بنده این کار رو انجام دادم همچنان مشکل پا برجاست

    این مسیر : AdminCP > Options > Image Settings > Image Processing Library. Mine is set to "None"

    موفق باشید

    کاربر مقابل از avangcom بابت این پست مفید تشکر کرده است:


صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •