تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 12

موضوع: سرچ گوگل میخوام بزارم اینجا سایت؟

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    20
    سن
    24
    نوشته ها
    972
    مورد پسند
    458 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    111

    Exclamation سرچ گوگل میخوام بزارم اینجا سایت؟

    سلام
    دوستان من میخوام سرچ گوگل بزارم این قسمت سایت .. !

    باید این کد کجا قرار بدم ؟
    کد:
    <center>
    <form class="navbar_search" target="_blank" action="http://www.google.com/search" method="get"> 
                <input type="hidden" id="pn" value="forum.liga.ir" name="sitesearch" /> 
                <span class="textboxcontainer"><span><input type="text" tabindex="99" class="textbox" name="q" /></span></span> 
                <span class="buttoncontainer"><span><input type="image" tabindex="100" onclick="document.getElementById('navbar_search').submit;" name="submit" src="/search.png" class="searchbutton" /></span></span> 
            <input type="hidden" value="forum.liga.ir" name="domains" /> 
    </form>
    </center>
    ممنون میشم راهنمایی کنید که باید چیکار کنم




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    20
    سن
    24
    نوشته ها
    972
    مورد پسند
    458 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    111

    پیش فرض

    یه با مرام پیدا نمیشه جواااااااااب مارووو بده ؟

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    20
    سن
    24
    نوشته ها
    972
    مورد پسند
    458 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    111

    پیش فرض

    کسی نیست ؟؟ بابا تروخدا یکی بیاد جوواب بده ؟

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    3.8.6 متاسفانه آپگرید کردم به 3.8.7
    نوشته ها
    919
    مورد پسند
    370 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    103

    پیش فرض

    آخر هدر بزار شاید جواب بده.

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    20
    سن
    24
    نوشته ها
    972
    مورد پسند
    458 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    111

    پیش فرض

    داش فرهاد امتحان کردم اما جواب نداده!

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    25
    نوشته ها
    934
    مورد پسند
    429 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    106

    پیش فرض

    درود

    فكر كنم اگه توي Forumhome يا اينكه بالاي Navbar بزاري درست ميشه.
    يكم دست كاري كن خودت پيداش ميكني، خراب نميشه كه.

    موفق باشي.
    هرکس به اندازه ای که هست احساسش میکنند.
    یاد بگیریم که از دیگران برای گذاشتن پستهای خوب و جواب دادن به ما تشکر کنیم.
    مرجع تخصصی تاریخ: Tarikhfa.com
    مرجع معماری ایران و جهان: MemarFa.com

  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.12
    سن
    26
    نوشته ها
    735
    مورد پسند
    374 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    86

    پیش فرض

    تو قسمت ناوبار این کد بزار

    کدی که اون عکس خونه رونشون میده پیدا کنه و بعد اون بزار

    کد HTML:
    <div class="serhedare">
    <form class="navbar_search" target="_blank" action="http://www.google.com/search" method="get"> <input type="hidden" id="pn" value="forum.liga.ir" name="sitesearch" /> <span class="textboxcontainer"><span><input type="text" tabindex="99" class="textbox" name="q" /></span></span> <span class="buttoncontainer"><span><input type="image" tabindex="100" onclick="document.getElementById('navbar_search').submit;" name="submit" src="/search.png" class="searchbutton" /></span></span> <input type="hidden" value="forum.liga.ir" name="domains" /> </form>
    
    </div>
    
    حالا تو قسمت aditionla.css

    این کد بزار(اگه دیدی جاش درست نیست با عدد های pending margin و .. بازی کن و جای مورد نظر پیدا کن)


    کد:
    .serhedare {
    
    
    • margin-top: 54px;
    • margin-left: 15px;
    • padding: 5px;
    }
    نتیجه رو اعلام کن اگه نتیجه نگرفتی بعد خودم واست درستش میکنم



  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    20
    سن
    24
    نوشته ها
    972
    مورد پسند
    458 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    111

    پیش فرض

    داداش ورژن من 3.8 هست .. !

  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.12
    سن
    26
    نوشته ها
    735
    مورد پسند
    374 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    86

    پیش فرض

    مراحل یکیه فقط بجای aditional.css

    در همون قسمت تنظیمات قالب ته صفحه در قسمت کد های اضاه قرار بدید کد های css

  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    20
    سن
    24
    نوشته ها
    972
    مورد پسند
    458 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    111

    پیش فرض

    بیخیال دادا ... دمت گرم که کمک کردی .. !
    همین که گفتی ناوبار رفتم کد گذاشتم ... دیگه لازم نبود کد بزارم تو Css اضافی .. !
    بازم ممنون که اومدی کمک کردی .. !
    فقط یه سوال دیگه میشه این سرچ قشنگ تر کرد کادرش رو ؟؟ آخه خیلی ساده هست !

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. آموزش ساخت ادرس فایندر سایت؟
    توسط Hamid2013 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2011/06/25, 08:05 PM
  2. طریقه ی پشتیبان گرفتن از سایت؟
    توسط dada_shi در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/06/18, 08:13 PM
  3. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/06/09, 07:04 PM
  4. مشکل سرعت باز شدن سایت؟
    توسط dada_shi در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2011/05/07, 10:38 AM
  5. درخواست اضافه کردن فیلید به پست بیت؟
    توسط Mojtaba.T در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 2011/01/25, 03:54 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •