تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10

موضوع: مشکل قالب با فایرفاکس

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    13
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض مشکل قالب با فایرفاکس

    من نسخه 4.1.5 رو نصب کردم ولی قالب اصلا روی فایرفاکس لود نمیشه و همه چی به هم ریختست.. روی IE مشکلی نداره؟
    قالب پیشفرض هست و هیچ چیزی نصب نکردم حتی زبان فارسی




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.x
    سن
    26
    نوشته ها
    3,437
    مورد پسند
    4,864 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    446

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط tarantino نمایش پست ها
    من نسخه 4.1.5 رو نصب کردم ولی قالب اصلا روی فایرفاکس لود نمیشه و همه چی به هم ریختست.. روی IE مشکلی نداره؟
    قالب پیشفرض هست و هیچ چیزی نصب نکردم حتی زبان فارسی
    آدرس سایت ؟!

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    13
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

  5. Top | #4
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.x
    سن
    26
    نوشته ها
    3,437
    مورد پسند
    4,864 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    446

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط tarantino نمایش پست ها
    سایت رو دیدم مشکلی نداشت ،

    کش مرورگرتون رو پاک کنید درست میشه ،

    کاربر مقابل از OmidX بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    13
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    قبل از ارسال تاپیک این کار رو انجام دادم کش و کوکی ها رو پاک کردم ولی مشکل پابرجاست .. مرورگر فایرفاکس 6 هست .. روی سیستم دیگه ای هم باز کردم باز همین بود .. یکی از دوستان هم حتی از جای دیگه ای باز کرد باز همین بود

  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.x
    سن
    26
    نوشته ها
    3,437
    مورد پسند
    4,864 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    446

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط tarantino نمایش پست ها
    قبل از ارسال تاپیک این کار رو انجام دادم کش و کوکی ها رو پاک کردم ولی مشکل پابرجاست .. مرورگر فایرفاکس 6 هست .. روی سیستم دیگه ای هم باز کردم باز همین بود .. یکی از دوستان هم حتی از جای دیگه ای باز کرد باز همین بود
    این مگه سایت شما نیست ؟!



    فایرفاکس منم ۶.۰.۲ ه !

    کاربر مقابل از OmidX بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    13
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    این تصویری است که در 3 تا سیستم مختلف نشون داده میشه .. واقعا گیج شدم!!
    shot1212.jpg

  9. Top | #8
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    3.8.6
    سن
    24
    نوشته ها
    1,368
    مورد پسند
    1,045 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    بله درسته انجمن بهم ریختست مشکل از کش نیست.....

    اخیرا چه تغیراتی تو فورم ایجاد کردید....؟

  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    13
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    هیچ تغییری تازه نصب کردم .. همه چی دیفالت خودشه!

  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    13
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    از دوستان کمک کنند من واقعا دلیل این مشکل رو نمیدونم چی هست؟ تا به حال کسی با این مشکل بر نخورده؟!
    ویرایش توسط tarantino : 2011/10/08 در ساعت 08:18 PM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •