تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 22

موضوع: چجوری کادر تشکر رو سایه دار کنم؟

  1. Top | #11
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    22
    نوشته ها
    3,417
    مورد پسند
    8,062 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    523

    پیش فرض

    آقا علی بنظذتون مشکلی از چی میتونه باشه ؟





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #12
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.7
    نوشته ها
    132
    مورد پسند
    37 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    کسی نبود کمک کنه؟ کد علی آقا رو هم جایگزین کردم ولی تغییری ایجاد نشد. جان من کمک کنید

  4. Top | #13
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    22
    نوشته ها
    3,417
    مورد پسند
    8,062 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    523

    پیش فرض

    آپ

    کاربر مقابل از Mr.Ramin بابت این پست مفید تشکر کرده است:



  5. Top | #14
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,667
    مورد پسند
    54,767 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3114

    پیش فرض

    یعنی چی تغییری حاصل نشد ؟ هیچ فرقی نکرد ؟!؟!

    کد ها رو مستقیماً از وی بی ایران گذاشتم براتون .

    post_thanks_postbit رو بکنید :

    کد:
    <div class="postbody1"<vb:if condition="$vboptions['legacypostbit']"> style="margin-{vb:stylevar left}: 0"</vb:if>>	<div class="postrow">
    	<vb:if condition="$bbuserinfo['usergroupid'] == 6 || $post['show_thanks_remove_option']">
    	<div class="smallfont" style="float:{vb:stylevar right}">
    		<vb:if condition="$bbuserinfo['usergroupid'] == 6">
    			<a href="post_thanks.php?do=post_thanks_remove_all&amp;p={vb:raw post.postid}"<vb:if condition="$vboptions['disable_ajax'] != 2"> onclick="return post_thanks_remove_all({vb:raw post.postid}, <vb:if condition="$vboptions['post_groan_integrate']">true<vb:else />false</vb:if>);"</vb:if> rel="nofollow">{vb:rawphrase post_thanks_remove}</a>
    		</vb:if>
    		<vb:if condition="$bbuserinfo['usergroupid'] == 6 && $post['show_thanks_remove_option']">
    			|
    		</vb:if>
    		<vb:if condition="$post['show_thanks_remove_option']">
    			<a href="post_thanks.php?do=post_thanks_remove_user&amp;p={vb:raw post.postid}"<vb:if condition="$vboptions['disable_ajax'] != 2"> onclick="return post_thanks_remove_user({vb:raw post.postid}, <vb:if condition="$vboptions['post_groan_integrate']">true<vb:else />false</vb:if>);"</vb:if> rel="nofollow">{vb:rawphrase post_thanks_remove_user}</a>
    		</vb:if>
    	</div>
    	</vb:if>
        <div class="content"> 
            <div id="post_thanks_bit_{vb:raw post.postid}"> 
                <blockquote class="postcontent restore"> 
                    <strong><vb:if condition="$post['post_thanks_amount'] == 1"> 
                {vb:rawphrase post_thanks_user_says, {vb:raw post.username}} 
            <vb:else /> 
                {vb:rawphrase post_thanks_users_say, {vb:raw post.post_thanks_amount_formatted}, {vb:raw post.username}}
            </vb:if> 
     </strong>{vb:raw post.post_thanks_bit} 
                </blockquote> 
            </div> 
        </div> 	</div>
    </div>
    ببینید درست میشه؟

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #15
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2010
    ورژن ویبولتین
    Connect
    نوشته ها
    2,771
    مورد پسند
    2,584 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    335

    پیش فرض

    برای من با همون کد اول شد مشکل از استایلشونه !


    ( Drupal Hosting ( linahost




  7. Top | #16
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.7
    نوشته ها
    132
    مورد پسند
    37 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    علی آقا به خدا تغییری نمیکنه. همین کد رو هم گذاشتم.
    من فکر میکنم این کد shadow رو یه جورایی داره از additional css لود میکنه که مال ما این کد رو نداره. میشه اونو هم قرار بدین؟؟

  8. Top | #17
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,667
    مورد پسند
    54,767 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3114

    پیش فرض

    دوست خوب و گرامی من توی تمامی قالب هاتون این رو جایگزین کنید مگه میشه نشه ؟!؟!

  9. Top | #18
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.2
    نوشته ها
    469
    مورد پسند
    697 بار
    نوشته های وبلاگ
    5
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    68

    پیش فرض

    علی آقا به خدا تغییری نمیکنه. همین کد رو هم گذاشتم.
    من فکر میکنم این کد shadow رو یه جورایی داره از additional css لود میکنه که مال ما این کد رو نداره. میشه اونو هم قرار بدین؟؟
    دوست عزیز یکبار دیگه مراحل "آموزش تغییر سیستم تشکر به سیستم پسند" را انجام دهید.
    کد مشکل نداره .
    بعد کد را وارد کنید :
    کد:
    <div <vb:if condition="!$post_thanks_box == 1"> style="background-color: #e6ecfa; border: 1px ridge #808080; border-width: 1px 1px 1px 1px; padding: 2px; width:97%; margin: 
    
    0px auto 0px auto; -webkit-border-radius: 5px; -moz-border-radius: 5px; border-radius: 5px; margin-top:10px; margin-bottom:0px;	-moz-box-shadow:#b2b2b2 0 0 7px;
    	-webkit-box-shadow:#b2b2b2 0 0 7px;
    	text-shadow: #fff 1px 1px;display:none" <vb:else /> 
    style="background-color: #e6ecfa; border: 1px ridge #808080; border-width: 1px 1px 1px 1px; padding: 2px; width:98%; margin: 0px auto 0px auto; -webkit-border-radius: 5px; -
    
    
    
    
    
    
    
    
    moz-border-radius: 5px; border-radius: 5px; 	-moz-box-shadow:#b2b2b2 0 0 7px;
    	-webkit-box-shadow:#b2b2b2 0 0 7px;
    	text-shadow: #fff 1px 1px; margin-top:10px; margin-bottom:0px;"
    </vb:if> id="post_thanks_box_{vb:raw post.postid}">
    {vb:raw post_thanks_box}
    </div>
    تو ای بال و پر من، رفیق سفر من، میمیرم اگه سایه ت، نباشه رو سر من

    تو ای خود خود عشق، که بی تو نفسم نیست، کجا تو خونه داری که هرجا میرسم نیست

    اهل کدوم دیاری،کجا تو خونه داری، که قبله گاهم اونجاست،هرجا که پا میزاری

    اهل کدوم دیاری،گل کدوم بهاری،که حتی فصل پاییز باغ ترانه داری


  10. Top | #19
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.7
    نوشته ها
    132
    مورد پسند
    37 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط VBIran نمایش پست ها
    دوست خوب و گرامی من توی تمامی قالب هاتون این رو جایگزین کنید مگه میشه نشه ؟!؟!
    من یه دونه قالب بیشتر ندارم. حتی قالب پیش فرض رو پاک کردم
    نقل قول نوشته اصلی توسط Iman151 نمایش پست ها
    دوست عزیز یکبار دیگه مراحل "آموزش تغییر سیستم تشکر به سیستم پسند" را انجام دهید.
    کد مشکل نداره .
    بعد کد را وارد کنید :
    کد:
    <div <vb:if condition="!$post_thanks_box == 1"> style="background-color: #e6ecfa; border: 1px ridge #808080; border-width: 1px 1px 1px 1px; padding: 2px; width:97%; margin: 
    
    0px auto 0px auto; -webkit-border-radius: 5px; -moz-border-radius: 5px; border-radius: 5px; margin-top:10px; margin-bottom:0px;    -moz-box-shadow:#b2b2b2 0 0 7px;
        -webkit-box-shadow:#b2b2b2 0 0 7px;
        text-shadow: #fff 1px 1px;display:none" <vb:else /> 
    style="background-color: #e6ecfa; border: 1px ridge #808080; border-width: 1px 1px 1px 1px; padding: 2px; width:98%; margin: 0px auto 0px auto; -webkit-border-radius: 5px; -
    
    
    
    
    
    
    
    
    moz-border-radius: 5px; border-radius: 5px;     -moz-box-shadow:#b2b2b2 0 0 7px;
        -webkit-box-shadow:#b2b2b2 0 0 7px;
        text-shadow: #fff 1px 1px; margin-top:10px; margin-bottom:0px;"
    </vb:if> id="post_thanks_box_{vb:raw post.postid}">
    {vb:raw post_thanks_box}
    </div>
    نشد که نشد

  11. Top | #20
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.5 که ازش متنفرم
    نوشته ها
    157
    مورد پسند
    23 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    21

    پیش فرض

    من هم تست کردم نشد! زمینش آبی شد

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •